Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Kettler romaskine - Træn hele kroppen med denne maskine

Det tyske mærke Kettler producerer motionsudstyr og maskiner til privat brug i god kvalitet til prisen. En Kettler romaskine er ligeledes en rigtig god maskine, som udmærker sig godt til normal motion og træning af hele kroppen.
Af 
 Opdateret d. juni 30, 2022
kettler romaskine

Kettler romaskine 2.0 er en stabil og brugervenlig romaskine til både begynderen og personen, som er vant til at ro som en del af sin træning. Det er en smart romaskine perfekt til hjemmet, som samtidig er af høj kvalitet. Den har hele 8 modstandsniveauer, som kan justeres manuelt, og som sikrer en fuldstændig jævn og stille bevægelse af brugeren. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Trækstyrken kan desuden let ændres ved hjælp af justeringshjulet. Displayet er samtidig klart og informerer om alle vigtige værdier, så du altid har kontrol over din træning. Displayet viser blandt andet kalorier, antal slag, beatfrekvens, puls og træningstid.

Det er en ganske stabil maskine, som samtidig er meget lydsvag. Dette gør maskinen god til træning hvornår som helst på dagen, også selvom du måske bor i lejlighed. 

Kettler romaskine har en egenvægt på 30 kg og kan klare en maksimal brugervægt på 130 kg. Trækket kan sagtens ændres, men kan være lidt svært at vænne sig til i forhold til andre modeller, det kan derfor godt være en detalje, der for nogle kan trække modellen lidt ned.  

Vi anbefaler denne model til dig, som er nybegynder og som ønsker en enkel romaskine til normal hjemmetræning.

Den har samtidig en god pris, som ligger på omkring 6000 kr. og som oftes kan findes på tilbud. Denne Kettler romaskine har derudover fået meget gode anmeldelser fra brugere på især tyske sider, som vurderer den rigtig god til prisen og nem at anvende. 

Læs vores fulde guide til de bedste romaskiner i test her.

cogclockmenu-circlecross-circle