Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Kartofler i airfryer - lækker opskrift på bagte udgaver

Den smarte køkkenmaskine er blevet populær i det danske køkken - og det er der god grund til. Med en airfryer kan du nemlig lave de lækreste opskirfter uden brugen af for meget olie, og maden kan du lave på rekorttid. Nedenfor kommer vi med en oprtift på bagte kartofler i den smarte køkkenmaskine.
Af 
 Opdateret d. september 14, 2022
kartofler i airfryer

Opskrift på bagte kartofler i airfryer

Der findes mange måder at lave den lækre bagte kartoffel på, og i denne opskrift vil vi forsøge at udvide din horisont og tage bagekartoflen til at nyt niveau. Vi har nemlig sammensat en opskrift der adskiller sig fra den almene bagekartoffel, og den er desuden utrolig nem at lave i en airfryer.

Det første du skal gøre er at bage dine bagte kartofler i maskinen i 40 minutter på 180 graders varme. Når kartoflerne er færdigbagte i køkkenmaskine tages de ud, hvorefter de skæres ud i to halve.

Steg bacontern på en pande til de er sprøde. Udhul bagekartoflen og kom indmaden i en skål. I skålen skal du mixe kartoffel, bacon, creme fraiche, løg og andre af dine yndlingsingredienser. Du er ingen regel for, hvilke ingredients du skal komme i dine bagte kartofler i airfryer, og du kan krydrer den med lige de krydderier, du ønsker.

Et lækkert tip er at komme revet cheddarost i kartoffelblandingen for at give den ekstra god smag. Dernæst skal du komme den mixede blanding op i dine bagte kartofler igen. Læg dem i din maskine og bag dem i 10 minutter på 180 grader. Drys med dine yndlingskrydderier og server.

Med denne opskrift tager du bagte kartofler i airfryer til at nyt niveau, og vi er sikre på, at du og dine gæster kommer til at elske det.

Lav klassiske kartofler i airfryer. Det kan være alt fra frosne pommes frites, til bagte kartofler.

Kartofler i airfryer

Klassik bagekartoffel

Du kan naturligvis også lave den klassisk bagte kartoffel i din airfryer. Dette gør du ved rense kartoflen grundigt, smøre den med olie for et ekstra sprødt resultat, og komme den i din maskine i 30-40 minutter ved 205 grader.

Se også bedste airfryer i test 2022.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle