Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Den bedste kapsel kaffemaskine i 2022

Hvis der er noget, der er smart, så er det en kapsel kaffemaskine. Hurtigt, nemt og sikkert kan du lave dig en varm og friskbrygget kaffe uden den store klargøring og rengøring.
Af 
 Opdateret d. august 15, 2022
bedste kapsel kaffemaskine

Til dig med den lille tørst, og som ikke vil gå på kompromis med sin kaffe, så er denne type maskine et perfekt match. Det er både en billig, nem og elegant løsning, også til dig som ikke har plads til det helt store udstyr i dit køkken.

Vi kommer ind på forskellige detaljerede punkter, så du kan se hvilken som passer lige netop din behov. Lad os komme igang!

Vores anbefalinger


Interesseret i flere produkter?  🚀

En ny kapsel kaffemaskine til køkkenet?

Du kan både finde en kapsel kaffemaskine, som laver en enkelt kop til dig alene, men du finder også modeller, som kan rumme flere og brygge flere stk. Nogle maskine fås med kaffekværn, nogle fås med mælkeskummer - så overvej først og fremmest dine behov og ønsker.

Vi har samlet en masse testvindere til dig, så du kan få investeret i en kapsel kaffemaskine. Overordnet, når vi kigger på test, anmeldelser og udtalelser, så går disse følgende elementer igen, og disse ting skal du derfor have for øje i din søgen: Pris, design, effektivitet, størrelse/kapacitet og ekstra udstyr.

Men hvilken maskine er den bedste i test i 2022? På listen finder du en stor del fra Nespresso, da de laver eminent gode maskiner og produkter, som både er æstetiske, brygger god kaffe og fås i mange modeller og varianter.

I denne artikel

Vi kommer ind på forskellige detaljerede punkter, så du kan se hvilken som passer lige netop din behov. Lad os komme igang!

De bedste 

Nespresso kapsel kaffemaskine
Bedst til prisen

Nespresso Vertuo Plus

Prisklasse: 400 – 500 kr.

Fordele:

Automatisk indstillingsmuligheder
Hukommelses Funktion
Udtagelig vandbeholder som kan indeholde 1,8 liter
Elegant design

Specifikationer:

Vægt: 4.4
Højde 33.5 cm
Bredde 23.2 cm
Dybde 40.8 cm
elgiganten
Anmeldelser - 4.7 stjerner

Hvorfor den er den bedste til prisen

Alle der er kaffeelskere sætter stor pris på en aromatisk kvalitetskaffe, om det er morgen middag eller eftermiddag så er nespresso vertuoplus kapsel kaffemaskine lige det der skal til. Med et enkelt tryk så er kaffen brygget og klar på ingen tid. Det helt fantastiske ved denne model er, at den formår at kunne arbejde med hele 5 kopstørrelser (40-414 ml)
Teknologien bag gør det muligt at få alt fra kapslens indhold udtrukket, hvilket er det der giver den ekstra dybde i kaffen.

Hvorfor vi kan lide

Kapsel kaffemaskine fra nespresso
Bedste premium valg

Nespresso Lattissima Touch

Prisklasse: 1900 - 2100 kr. 

Fordele:

Automatisk indstillingsmuligheder
Elegant design
Automatisk mælkefunktion
Udtagelig vandbeholder som kan indeholde 0,9 l

Specifikationer:

Vægt: 4.5
Højde 32 cm
Bredde 25.8 cm
Dybde 17.3 cm
elgiganten
Anmeldelser - 4 stjerner

Hvorfor den er den bedste til prisen

Denne kapsel kaffemaskine er til dig som ønsker høj kvalitet med flere forskellige valgmuligheder, her vil du til hver en tid kunne byde på ikke bare én slags lækker kop kaffe til dine gæster, men hele 6 forskellige. Med Nespresso lattissima touch kan der brygges 6 forskellige kaffe grundet de indbyggede touch-knapper, der gør det muligt at servere alt fra espresso, café latte eller en lækker macchiato til dig eller dine gæster.

Det der gør denne model noget for sig er det høje trykniveau, som ligger på 19 barer, dette betyder at det er muligt at nyde en autentisk crema kaffe som gør oplevelsen mere luksuriøs.

Nescafé Dolce Gusto Mini Me - BEDSTE kapsel kaffemaskine til LAVESTE PRIS

Pris 499kr

Specifikationer
Vægt: 2.5 kg
Højde 30.5 cm
Bredde 24.1 cm
Dybde 16.1 cm

Fordele
Automatisk indstillingsmuligheder
Udtagelig vandbeholder som kan indeholder 0.8 ml
Tilberedning af kolde drikke
Hurtig opvarmning
Justerbar

Stjerner 4.5

Oplever du ofte travle morgener hvor tiden er knap, men du stadig ønsker dig en kvalitets kaffe fra morgenstunden? Så er Nescafé Dolce Guesto Mini Me det bedste køb for dig.
Med denne model får du et stilfuldt design med en hurtig opvarmings funktion, som gør det muligt at kunne nyde din kaffe eller tage den med på farten hvor du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Det fantastiske med denne kapsel kaffemaskine findes i det store udvalg af kapsler som gør det muligt at lige netop dit ønske og behov bliver dækket. Her er udvalget af kapsler også bredt. Er du mest til en espresso, cappuccino eller hvis du lyster til en kop kakao eller te er der også mulighed for det.
Udover dens justerbarhed så kan denne model yderligere tilberede kolde drikke, som er en fantastisk funktion, hvis du har lyst til en is kaffe midt på sommeren.

Kapsel kaffemaskine gør det nemt, lækkert og hurtig at få en god kop kaffe.

kaffe kapsle maskine bedste i test

Nespresso CitiZ & Milk - Vores favorit kapsel kaffemaskine

Pris 1349kr

Specifikationer
Vægt: 4.1 kg
Højde 27.7 cm
Bredde 21.8 cm
Dybde 37.2 cm

Hvis du holder meget af kaffe og ønsker en kapsel kaffemaskine med mælkeskummer med rig mulighed for forskellige varianter, så er Nespresso Citiz & milk et oplagt valg. Her får du den fyldigste mælkeskum i din kaffe som gør den ekstra luksuriøs. Denne bedste brugervenlige model er helt unik grundet dens smukke design, og tager kun 25 sekunder at opvarme, så du på ingen tid kan nyde din yndlings drink.

Formålet her er at berige dig med et stort udvalg af kapsler, så du aldrig bliver træt af din kaffe. Hertil kan købes 16 originale forskellige varianter.

Funktioner er der en del af, bla. Slukker den automatisk når den har været inaktiv i 9 minutter, så slip bekymringer mens du nyder din varme drik.

Fordele
Automatisk indstilingsmuligedeer
1 vandbeholder
Tilberedning med frisk mælk
Mulighed for udtagelig vandbeholder
Justerbare drypbakke


Stjerner 4.6

De bedste tilbud indenfor kapsel kaffemaskine kan findes i Elgiganten, Imerco og Bilka.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle