Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

iRobot Roomba robotstøvsuger – Find anmeldelse og tilbud

iRobot støvsuger

Indholdsfortegnelse

Det er en af de førende og mest erfarne producenter, når vi taler om robotter og robotstøvsugere – og med god grund. iRobot Roomba har eksisteret siden 1990 og har siden der, solgt over 30 mio robotter over hele verden. Find en billig på tilbud på dage som Black Friday, sommerudsalg osv.

Dette er et meget anerkendt og anmelderrost mærke indenfor denne produktgruppe, så du kan være sikker på god kvalitet og prestige, hvis du vælger at købe et produkt hos dem. Det er nogle specifikke produkter, som er meget omtalt og vi vil derfor lave en iRobot Roomba 694 robotstøvsuger test sammenlignet med deres Roomba 605 robotstøvsuger.

Vores anbefaling af x

i5 roomba robotstøvsuger

#1bedste robotstøvsuger

iRobot Roomba i5

i7 iRobot Roomba robotstøvsuger

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

j7 roomba robotstøvsuger

iRobot Roomba j7

Her finder du vores favoritter blandt de mange robotstøvsugere fra dette brand. Der findes nemlig rigtig mange forskellige modeller, der hver har deres gode fordelle. Alligevel er der nogle, der overskygger andre – ligesom vi kan fremhæve noget hundefoder over andet, og nogle segboard over andre.

Vores favoritter

Vi har kigget på de vigtigste funktioner og sammenholdt dem for at finde den bedste robotstøvsuger inden for forskellige kategorier og med forskellige karakteristika.

iRobot Roomba i7

i7 iRobot Roomba robotstøvsuger

Bedste priser og tilbud på Produkt 1:

iRobot

2,999.00 kr.

Hvorfor vælge en iRobot Roomba i7?

Prisklasse: 2.749 kr

Denne robotstøvsuger, netop modellen Roomba i7, roses især for at have rigtig mange gode funktionr, når man tager prisen i betragtning. Derfor er dette også klart én af vores favoritter, fordi den nemlig giver dig alt det, du behøver til en rigtig god og fornuftig pris, som de fleste kan være med på.

Den er især blevet rost af eksperterne fra Techradar.com, som giver deres anbefaling til denne effektive maskine. Desuden er den kåret til bedst i test af Pricerunner.dk. Med andre ord, har du ekspeternes vurdering som belæg for dens gode funktioner.

Den er udstyret med 3-trins rengøringsproces, som effektivt samler skidt og støv fra alle overflader. Dette gør den gennem sit Imprint Smart Mapping system, som gør, at den løbende vil lære dit hjem at kende, og med iAdapt 3.0 navigeringssystemet ved din robotstøvsuger altid, hvor den befinder sig.

Hold godt øje med tilbud til sommerudsalg, black friday eller lignende for at få den billig og til lavere pris. Se videre i vores anmeldelse, så du kan gøre dig klar på hvilken model.

 

Specifikationer

Det skal du vide, før du køber en iRobot Roomba i7

Denne robotstøvsuger, netop modellen Roomba i7, roses især for at have rigtig mange gode funktioner, når man tager prisen i betragtning. Derfor er dette også klart én af vores favoritter, fordi den nemlig giver dig alt det, du behøver til en rigtig god og fornuftig pris, som de fleste kan være med på.

Denne er især blevet rost af eksperterne fra Techradar.com, som giver deres anbefaling til denne effektive maskine. Desuden er den kåret til bedst i test af Pricerunner.dk. Med andre ord, har du eksperternes vurdering som belæg for dens gode funktioner.

Den er udstyret med 3-trins rengøringsproces, som effektivt samler skidt og støv fra alle overflader. Dette gør den gennem sit Imprint Smart Mapping system, som gør, at den løbende vil lære dit hjem at kende, og med iAdapt 3.0 navigeringssystemet ved denne altid, hvor den befinder sig.

Hold godt øje med tilbud til sommerudsalg, black friday eller lignende for at få den billig og til lavere pris. Se videre i vores anmeldelse, så du kan gøre dig klar på hvilken model.

Det skal du vide, før du køber en model S9

Vi er svært begejstrede over iRobot Roomba S9, fordi den er designet til at komme godt rundt i alle hjørner og kanter, dog kan de ikke tage sengetøj som en normal støvsuger, men du får en mere effektiv og grundig rengøring. Det er da heller ikke gået eksperterne forbi, som roser den til skyerne over det gode design og de gode funktioner, den kommer med.

Blandt andet er denne robotstøvsuger kåret til bedst i test af Pricerunner.dk, samt til Editors Choice hos techmagasinet DigitalTrends.com. Derfor kan du også være sikker på at få en sand test vinder hjem, når du vælger en S9 robotstøvsuger.

Dette skal du også vide

Det er især PerfectEdge-teknologien, der roses på denne robotstøvsuger, men også det indbyggede vSLAM-navigationssystem, at den selv kan tømme sig, når den er fuld, samt dens allergivenlighed giver den høje point i flest test. Sammenholdt med andre modeller fra dette mærke, så er denne robotstøvsuger én af de allermest grundige modeller på markedet.

Den kan nemt rengøre dit køkken, hvis du eksempelvis har spildt hundefoder udover det hele, eller dit barn er kort igennem huset med et beskidt segboard, eller hunden har trukket skidt med ind på gulvet, i sengetøjet og vasketøjet.

Endnu en af iRobot Roomba og deres modeller er denne 980 model, senere model end 694, som flere også kender. Det er en rigtig fin robotstøvsuger til en rimelig pris. Du får den ofte til under 3.000 kr., hvilket er en super fornem pris for en god støvsuger.

Denne model kan ligesom flere af de andre modeller tilknyttes HOME-app, som gør det nemmere og hurtigere at styre sin lille rengøringshjælper. Med en app kan du holde styr på, hvor den bevæger sig hen og derfor hvilke områder der er rengjort, samt at du kan kontrollere hvornår den starter med at gøre rent og slutter.

Andre funktioner

Den har en stærk sugestyrke med sin Carpet Boost funktion. Det rengører i dybden på gulvtæpper, så du kan komme i bund med støven. Den har derudover et tredobbelt rengøringssystem, som gør at den både rengøre på gulvet, men har også side børster, som tager støv langs vægge og møbler.

Denne robotstøvsuger er god til de fleste underlag i alt fra linoleumsgulv, fliser, tæpper og hårdt træ. Derudover tager den også godt imod dyrehår. Netop derfor klarer den sig godt i diverse test – en god all-round model.

iRobot

2,999.00 kr.

iRobot Roomba i5

En anden super god model og robotstøvsuger fra iRobot, er deres Roomba i5 model, som befinder sig i midten af deres kategorier, hvad angår pris, funktioner og release. Denne i5 model kan kortlægge dit hjem og lærer netop din bolig at kende. Det gør, at den bliver klogere på, hvor den skal gøre rent, og hvornår.

Desuden kan denne foretage automatisk tømning af støvbeholderen, hvilket gør dit arbejde væsentligt nemmere. Idet den placerer sig selv i sin stander tømmes beholderen ved sugeevne, og den kan fortsætte sin rengøring.

Dette stikker ud fra de andre

Denne tømning kan den fortsætte med i op til 60 dage, før du bør foretage dig noget og tømme dens stander. Denne standers beholder err lukket med 4-lags pose, så den blokerer for allergener, pollen, skimmel og diverse.

Desuden har denne i5 en “reactive sensor teknologi”, som gør, at den ikke sætter sig fast i kroge eller andre områder, og en Dirt Detecter som hjælper med at spotte det skidt og snavs, som skal fjernes. Det har utroligt mange gode egenskaber, hvoraf nogle af disse er nogle af de samme som ved de andre modeller som i7 eller 980.

Hold godt øje med tilbud på dage som Black Friday, sommerudsalg osv., og du vil se den billig eller med rabat.

irobot stovsuger

iRobot

2,999.00 kr.

Angivelse af kilder og test

  1. Kilde 1
  2. Kilde 2
  3. Kilde 3
  4. Kilde 4

En af de første – i7

En af de første modeller, som stadig er at finde få steder, er deres i7 model, som er en af de billige modeller. Den er en af de som er bedst i test i dens prisklasse, da den står til en meget billig pris, men stadig har mange gode funktioner i sig, som gør din rengøring god og effektiv.

Den kan de “simple” ting indenfor IRobot verden, hvilket dog fortsat er rigtig mange gode teknologiske elementer. Den er ligesom de andre god til hjem, hvor der kommer eller bor dyr. Den har nemlig en god sugeevne, som suger både hundehår, kattehår og andre dyrs hår op effektivt.

Den står ofte til omkring 3.000 kr., hvilket er super billigt for en robotstøvsuger, som har disse smarte teknologier. Denne Roomba i7 har ligesom de andre også fortsat mulighed for opkobling til app, hvilket gør at du kan styre den fra afstand og uden at løfte en finger.

 
Hvorfor det er det førende mærke indenfor robotstøvsugere

En af de første modeller, som stadig er at finde få steder, er deres i7 model, som er en af de billige modeller. Den er en af de som er bedst i test i dens prisklasse, da den står til en meget billig pris, men stadig har mange gode funktioner i sig, som gør din rengøring god og effektiv.

Den kan de “simple” ting indenfor denne verden, hvilket dog fortsat er rigtig mange gode teknologiske elementer. Den er ligesom de andre god til hjem, hvor der kommer eller bor dyr. Den har nemlig en god sugeevne, som suger både hundehår, kattehår og andre dyrs hår op effektivt.

Den står ofte til omkring 2.000 kr., hvilket er super billigt for en robotstøvsuger, som har disse smarte teknologier. Denne Roomba i7 har ligesom de andre også fortsat mulighed for opkobling til app, hvilket gør at du kan styre den fra afstand og uden at løfte en finger.

 

Hvilket ekstra udstyr kan man købe til dem?

Er du måske allerede ejer af en iRobot Roomba robotstøvsuger, så kan du se ind i de ekstra ting eller tilbehør du kan købe til den. Det er mest gældende for de lidt nyere modeller som i5, i7, 980, i9 osv. Da disse er mere teknologisk udviklede. 

Har du eksempelvis et hus med utroligt mange kanter og led, som din robotstøvsuger skal prøve at undgå, så kan du med fordel tilkøbe flere “wall barrier”, som er med til at indgrænse dine rengøringsområder for din maskine. 

Du kan selvfølgelig også altid billig købe reservedele, såsom nye gummibørster, batterier, sidebørster, filtre, nye hjul, poser, ladestation og meget andet. Det er mest, hvis disse går i stykker, eller at disse blot trænger til en opfriskning på din maskine. 

Du kan desuden købe de tilsvarende reservedele til din Braava Jet m6, med gulvvask funktion. Det gælder selvfølgelig også flere mopper, vaskbare klude, genanvendelige klude, rentvandsbeholder, batteri og en masse andet.

Disse kan du læse meget mere på deres egen hjemmeside, og se nærmere på dette, hvis behovet opstår for en billig reservedel eller to til din 694, 605, 980 osv.

 

Hvornår er det en fordel at vælge en iRobot Roomba robotstøvsuger?

Det kan være en fordel at vælge en robotstøvsuger i mange forskellige tilfælde. Måske er du bare ikke selv særligt begejstret for at gøre rent, eller måske vil du bare gerne have en hjælpe hånd til at få arbejdet gjort, uden at du skal have eksterne folk til at komme og hjælpe med det.

At investere i en robotstøvsuger herfra er en engangsinvestering, som i langt de fleste tilfælde er det værd, fordi man netop får en hjælpende hånd til rengøringen, så kan kan ligge tiden i noget andet og mere vigtigt i livet.

 

En travl hverdag

Måske er det fordi, at du og den eller dem, du bor sammen med har en travl hverdag, som typisk også er lang. Og derfor kunne du godt tænke dig at have dne tid, som du ellers skulle bruge på rengøring, tilovers til familien eller andre, du holder af. Her kan en maskine som denne være en rigtig god ven at have.

 

Børn i hjemmet

Har du en mindre eller større familie med børn, så kan det være en fordel at have en robotstøvsuger til at klare støvsugningen, så du kan bruge din tid sammen med børnene. Desuden kan et småbørnshjem også drage fordel af, at den mindste ikke skal kravle rundt i skidt og møg på gulvet.

Når man har små børn, så er der ofte heller ikke meget tid tilovers til netop rengøring, og de små børnefødder kan jo hurtigt få slæbt en masse sand og andet godt med ind udefra, når de har været ude og lege. Deruder kan krummer og andet fra maden jo også hurtigt komme til at ligger alle vegne med små børn.

 

Et hjem med husdyr

Har du hund eller kat, så kan det også være en fordel at have en iRobot Roomba til at tage en tur hen over gulvet og samle hår og andet om fra dyrene.

 

Er designet vigtigt for dig?

Det kan variere meget, hvorvidt det har betydning for forbrugere, at deres huslige apparater er æstetisk behagelige at have i hjemmet. Man kan sige, at en traditionel støvsuger ofte gemmes væk i skabet fordi den fylder og ikke er særlig behagende at se på. Men det kan være at der kommer andre boller på suppen når det gælder en robotstøvsuger, som jo for optimal anvendelse skal stå fremme, så den selvkørende og automatisk kan gøre rent. 

I og med at den skal stå fremme, så kan det for nogen også betyde at de går lidt mere op i udseendet og designet på den. Denne type robotstøvsuger er enkel og neutral i sit design, så den er ikke det værste at have stående fremme i sit hjem. 

Specifikationer:

 

Mere om robotstøvsuger

Hvis du kunne have interesse i, at lære mere om andre robotstøvsugere, så kan du læse vores indlæg her bedste robotstøvsugere i test.

 

Angivelse af kilder og test

  1. tomsguide.com
  2. theverge.com
  3. nytimes.com

FAQ

Det kan være svært, at vælge den helt rigtige robotstøvsuger, og det varierer alt efter hvilke behov, du har. Ønsker du Smart mapping system og App, eller skal du blot have en simpel maskine til en billig pris.

IRobot Roomba har lavet flere forskellige modeller indenfor en robotstøvsuger. Begge maskiner, 980 og i7 har opkobling til HOME app, og hvor en i7 lader op på 1,5 timer lader 980 modellen op på 3 timer. Derudover har du med i7 mulighed for kamera i dit navigationssystem. De står til stort set samme pris.

Med en robotstøvsuger fra IRobot Roomba kan du nemt gøre rent, den kan dog ikke køre over trin på mere end 3 cm. Her vil det være en idé med ramper, så den kan bevæge sig over. Ellers kan den gøre et rum rent om dagen.

Dette brand har lavet og udformet et hav af modeller i alt fra helt simple modeller til advancerede modeller med HOME-app, kamera navigation, stemmestyring og meget andet. De advancerede modeller koster ofte mellem 2.000 og op til 10.000 kr. Og de simple koster under 2.000 kr.

Scroll to Top