Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

iRobot Braava 390t - Billig robotstøvsuger med gulvvask

Har du en travl hverdag, hvor du ikke ønsker at bruge unødvendig tid på rengøring, så kan en robotstøvsuger med gulvvask hjælpe dig meget hen af vejen. En IRobot Braava 390t er en god billig løsning til dig, så du ikke skal vaske gulvet i hjemmet.
iRobot Braava 390t - Billig robotstøvsuger med gulvvask

En iRobot Braava hjælper dig ved blot, at du skifter dens klud foran, så den kan moppe dit gulv. Du kan på den måde lade den rengøre for dig, mens du bruger din tid på en masse andet. Det kan desuden spare dig for en masse vask.

Et enkelt og firkantet design

Kendetegnet ved denne robotstøvsuger er med sikkerhed dens firkantede udseende, som man kan genkende på lang afstand. Du kan derudover vælge den i flere forskellige farver, så du får den maskine, der passer dig bedst muligt og dine ønsker for design.

Denne IRobot Braava 390t kan både bruges på fliser, gulve, vinyl og laminat og en masse andre overflader, som er glatte. Denne robotstøvsuger kan ikke vaske gulvtæpper. Hvilket du skal være op mærksom på, når du benytter dig af IRobot Braava 390t.

Udover at denne IRobot Braava 390t har et lækkert design, er den også utroligt lydsvag, hvilket gør at du sagtens kan være i samme rum uden at blive forstyrret. Flere tilbagemeldinger på denne model fokuserer blandt andet på at den er effektiv, og fungerer godt i store såvel som små boliger.

Den har en opladningstid på 2 timer, så hvis den går ud, kan du hurtigt lade den op igen, og den kan fortsætte på ny.

iRobot er dog hverken koblet til app eller mobil, som nogle af de smarte og dyre versioner og modeller.

føtex robotstøvsuger

Hvorfor er iRobot Braava 390t smart?

Ikke nok med dens fine design, så har den selvfølgelig også nogle helt konkrete gode fordele. Det første er dens genanvendelige klude, som denne robotstøvsuger med gulvvask har. Den har som udgangspunkt to klude inkluderet i pakken.

Denne iRobot Braava 390t kan ikke køre helt selv, som en normal robotstøvsuger, da den skal startes og fyldes med vand. Hvilket dog gør at dit gulv rengøres i rent vand med sæbe. Det er generelt smart med en gulvvasker, som kan kører mens du bruger tiden på noget andet.

Læs vores guide om de robotstøvsugere der er bedst i test 2022 lige her. 

Angivelse af kilder

  1. Se global.dreametech, som har skrevet en god guide.
  2. Tomsguide plejer at være gode til forskellige produktsguide, hvilket de også har været i dette tilfælde.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle