Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Invisalign overbid - God behandlingsform til flotte tænder

Har du overbid og undrer dig over, om invisalign kan hjælpe med at få rettet denne type tandproblemer? Det kan sagtens lade sig gøre, at du kan rette overbiddet med denne type tandregulering. Læs meget mere om behandlingsformen her.
Af 
 Opdateret d. oktober 31, 2022
Invisalign pris

Behandlingsformen er en meget populær og moderne type tandregulering, som mange unge og voksne vælger at bruge til at få rettet tænder. Ud over at være en overskueligt og nem proces, vil du samtidig få gennemsigtige skinner, således at bøjlen vil syne mindre end en almen tandbøjle. 

Med en invisalign mod overbid vil du få en skinne, der skal skiftet ud løbende. Forløbet starter med, at du i samarbejde med en tandlæge klarlægger dine ønsker og tager billeder og prøver at dine tænder, således at din tandlæge kan give dig den bedst mulige behandlingsform til regulering af overbiddet. 

Herefter vil du få gennemsigtige skinner, som skal skiftes løbende under behandlingsforløbet. Alle bøjler er naturligvis inkluderet i den samlede pris. Bøjlen skal bæres mindst 22 timer i døgnet, hvorfor du har mulighed for at tage den af, når du spiser eller andet. Dette er en af de største grunde til, at mange vælger invisalign til regulering af overbid, da man ikke er tvunget til at bære den 24/7. 

Find information omkring sundhed på sundhed.dk

Hvorfor vælge denne type behandling?

Hvis du har overbid er der mange gode grunde til at vælge invisalign. Overbiddet kan være meget irritabelt for de, som har det, hvorfor det er værd at overveje at få en behandling imod det. Hvis dit overbid er for stort, kan det forårsage problemer såsom smerte i kæben, som kan føre til daglig hovedpine og ømhed. 

Når du benytter invisalign som behandlingsform mod overbid vil du opnå en overskueligt og nemt forløb til en skarp pris. Prisen på denne type behandling vil naturligvis variere alt efter behov og længden på forløbet. Et forløb tager alt fra 6-18 måneder, og din tandlæge vil løbende holde øje med, hvornår vedkommende mener, at du kan slippe bøjlen. Du vil typisk skulle regne med en pris på mindst 20.000kr, men denne pris vil naturligvis være varierende. 

Når du vælger invisalign mod overbid vil du få et skræddersyet forløb, hvor du vil være garanteret det smukkeste resultat. Du kan derfor være sikker på at få noget for pengene, når du vælger denne type behandlingsform.

FAQ

Kan man få invisalign i Danmark?
Ja, du kan få en usynlig bøjle i hele Danmark hos forskellige tandlæger eller tandklinikker. Find en god specialtandlæge, der har erfaring med invisalign og få det smil du altid har drømt om.
Hvad er invisalign?
Det er en gennemsigtig bøjle, der er tilpasset dine tænder og som over en længere periode kan regulere dine tænder til den ønskede position, uden du skal have togskinner.
Hvem kan få invisalign?
Stort set alle kan få invisalign, da det er en løsning for både mindre reguleringer og mere komplicerede tilfælde. Hvis du har under-, over- eller skævbid, kan det være at en anden metode er mere passende.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle