Vi kan opnå kommision gennem disse links. Det er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign Odense - God behandlingsform til en skarp pris

Denne type behandlingsform er en meget moderne og fantastisk måde at få de smukkeste tænder og et flot smul. Med denne type bøjle vil du opnå en hurtig og nem behandlingsproces til en skarp pris.
Af 
 Opdateret d. oktober 31, 2022
Invisalign pris

Denne type behandlingsform er en populær type tandregulering, som mange unge og voksne vælger - og det er der mange gode grunde til. Der er nemlig mange fordele ved denne type behadnlingsform, og du kan endda opnå det smukkeste resultat til en overkommelig pris i Odense eller resten af Danmark. 

Tandregulering med invisalign i Odense eller resten af Danmark er en anderledes type behandling end den traditionelle togskinne, hvor du i steder vil få udsynlige og mere komfortable tandskinner til en skarp pris. Her vil du altså få påsat usynlige skinner, som skal skiftet løbende. Skinnerne vil løbende regulere dine tænder, således at du vil få lige præcis det smil, du går og drømmer om. 

Invisalign tandbøjlen skal bæres ca. 22 timer i døgnet, hvorfor du altså har mulighed for at tage den af, når du spiser, er til arrangementer eller andet. Dette er en af de største fordele ved denne type behandlingsform, da du undgår madrester mellem skinnerne mm. Behandlingen varer alt fra 6-18 måneder afhængigt af dine tænder og det ønskede resultat. 

Hvad er værd at vide?

Skal du have lavet invisalign i Odense, så sidder du måske inde med en række spørgsmål og undringer angående pris eller andet, som vi vil forsøge at gøre dig klogere på nedenfor. 

Pris på en invisalign behandling i Odense vil være varierende og afhænger af mange faktorer. Når du skal have lavet denne type behandlingsform, vil du blive invisteret til en konsultation hos en tandlæge, som vil gennemgå dine ønsker og tænder. Herefter vil tandlægen undersøge, hvilken type behandling der er bedst for dig, hvorefter du vil få et uforpligtende tilbud. Pris vil derfor være varierende, men du skal regne med at skulle af med en pris på mindst 20.000kr, når du skal have reguleret tænder med invisalign i Odense eller resten af Danmark. 

Har du undret dig over, om det gør ondt at få denne type behnadlingsform? Uanset hvilken type tandreguleringsmetode, du vælger at benytte, skal du være forberedt på, at du højest sandsynligt vil komme til at få ømme tænder i starten. Dette er fordi, at bøjlens formål er at rykke din tænder, hvorfor den strammer meget i starten. Derfor vil du med en invisalign bøjle skulle forberede dig på at få ømme bisser de første par dage, men denne ømhed forventes at gå hurtigt over. 

Det gør ikke mere ondt at få lavet invisalign fremfor alle andre behandlingsformer, og du skal ikke være bange for, at smerten er uudholdelelig. Langt de fleste oplever blot en smule ømhed, når de får påført skinnerne. Du skal derfor ikke være bekymret for smerterne ved din behandlingsform, når du får påsat skinnerne til en skarp pris i Odense eller resten af Danmark. 

Leder du efter information omkring sundhed så besøg sum.dk

FAQ

Kan man få invisalign i Danmark?
Ja, du kan få en usynlig bøjle i hele Danmark hos forskellige tandlæger eller tandklinikker. Find en god specialtandlæge, der har erfaring med invisalign og få det smil du altid har drømt om.
Hvad er invisalign?
Det er en gennemsigtig bøjle, der er tilpasset dine tænder og som over en længere periode kan regulere dine tænder til den ønskede position, uden du skal have togskinner.
Hvem kan få invisalign?
Stort set alle kan få invisalign, da det er en løsning for både mindre reguleringer og mere komplicerede tilfælde. Hvis du har under-, over- eller skævbid, kan det være at en anden metode er mere passende.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle