Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign før og efter - Effektiv tandretning, der virker

Du har garanteret allerede set de vilde før og efter billeder af en Invisalign behandling. Det er billeder, der viser, at Invisalign behandling virker, og at det er muligt at få reguleret og rettet sine tænde, så man kan få det smil, man har gået og drømt om - selv som voksen.
Af 
 Opdateret d. oktober 18, 2022
Invisalign før og efter

Det helt unikke ved Invisalign behandling er, at man kan se den store forskel før og efter, også selvom der kun er gået ganske kort tid mellem de vilde billeder. Det er muligt at få en gennemsigtig bøjle på, hvis du går til en almingelig tandlæge, der kan udføre tandretning og tandregulering, men man vil altid kunne se bøjlen.

Med Invisalign behandling får du en gennemsigtig skinne på, som knap kan ses, så du kan leve dit liv uden at skulle tænke på den bøjle, der retter dine tænder - for ingen kan se den. Derefter kan du nyde din før og efter billeder og se, hvilken vil effekt behandlingen har haft. Hvordan dine tænder så ud før, og hvordan de ser ud efter - helt fantastisk!

Hvad er Invisalign behandling egentlig?

Invisalign behandling består i en række skinner, som du jævnligt skal skift ud efter en given periode, hvor efter du erstatter den med en ny, indtil du opnår det resultat du ønsker. Herefter kan du se hvilken effekt en Invisalign behandling har haft. Man kan tydligt se forskel på før og efter, og du vil ikke fortryde, at du har investeret i dig selv og dit smil på denne måde.

Behandling med Invisalign er især et populært valg blandt voksne, fordi det kan virke grænseoverskridende at skulle gå rundt med en bøjle som voksen. Dog kan man slet ikke se en Invisalign bøjle, så ingen vil kunne se det undervejs, men man vil kunne se forskel på før og efter. Derfor er dette en ekstremt populær behandling for voksne.

Hvordan foregår behandlingen fra før til efter?

Et forløb med Invisalign er egentlig meget simpelt. Du vil, før behandlingen starter, få lavet en 3D-scanning af dine tænder, som vil blive sendt, sammen med både fotos og røntgenbilleder af dine tænder, til firmaet, som står bag det berømte produkt, som vil udforme og fremstille dine unikke skinner, som giver en effekt retning fra før til efter.

Hver skinne i forløbet skal bruges i 7-14 dages, alt efter hvor genstridige dine tænder er, og i denne periode vil du kunne se en effekt på mellem 0,25 og 0,33 milimeters forskel fra før til efter. Det betyder også, at du vil behøve flere skinner for at kunne få rettet dine tænder helt. Hvor mange du vil behøve, for at kunne opnå et vildt før og efter resultat, vil afhænge af dine ønsker.

Skinnen bæres i 22 timer om dagen, hvilket betyder at du både skal sove med den og have den på i løbet af dagen. Men frygt ej, ingen vil kunne se den. Du vil have din skinne på før og efter du spiser, men ikke under spisningen, her vil du tage den ud. Når du børster tænder, tager du skinnen ud og børster den, som du ville børste dine tænder, inden du sætter den i igen.

De første 2 til 3 dage af forløbet med hver skinne vil du opleve at have ømme tænder, hvilket er helt normalt. Det betyder blot at den virker, og at du vil kunne opleve at se forskel mellem før og efter dit forløb med Invisalign. Når din Invisalign behandling er slut får du en lille tråd på bagsiden af tænderne, som holder dem på plads, samt en natskinne, du skal sove med, af samme årsag.

Ovenfor kan du se et før og efter eksempel på invisaling. Som det ses på videoen er der altså stor forskel på dette før- og efterbilleder resultat med invisalign, og du kan altså opnå meget flotte resultater med denne type bøjle. 

Før og efter billeder af invisalign vil naturligvis være meget forskellige, men de giver allesammen en indikation af, at du kan opnå flotte resultater. 

Derfor bør du tage før og efter billeder med din invisalign

Før- og efterbilleder har en meget positiv effekt på os, og dette gælder alle typer forandring såsom invisalign, vægttab, klipning eller andet. I mange tilfælde kan det være svært at huske hvordan, dit udseende præcist så ud før du fik bøjle, tabte dig eller andet, hvorfor før- og efterbilleder er en fantastisk idé. 

Før og efter billeder er især relevant i forbindelse med invisalign, da det er et langt forløb, hvor der sker bittesmå fremskrift ad gangen. I forbindelse med invisalign er det derfor en ekstra god ide at tage før og efter billeder, således at du hele tiden kan blive bekræftet i, hvor store resultater der er sket. 

Du kan enten vælge selv at tage dine før og efter billeder i forbindelse med din invisalign bøjle, men i mange tilfælde tilbyder tandlægen også at tage et professionelt billede for dig. Alternativt kan du også tage et billede hver eneste dag, hvor du kan følge processen og uviklingen fra dag til dag. Du kan med fordel samle disse invisalign før og efter billeder i en lille video, og til dette kan du finde massere inspiration på internettet. 

Alt andet lige er det altså en super god idé at tage invisalign før efter billeder, hvad end du vælger at tage billederne selv eller få din tand.

Læs også mere om Invisalign behandling og Invisalign pris her.

Hvorfor vælge invisalign behandling?

Hvis du ønsker et smukt før og efter resultat af dine tænder, er der massere gode grundet til at vælge denne type tandregulering. Nedenfor har vi samlet nogle gode grunde til at få foretages denne type tandregylering, og dermed når det smukkeste før og efter resultat.

Bedre selvtillid

De fleste får lavet invisalign fordi, de er kede af måden, deres tænder ser ud på. Hvis du går med det samme problem, kan det være værd at overveje denne type tandregulering. Når vi er glade for vores tænder, smiler vi automatisk mere, hvorfor du med invisalign vil få det smukkeste smil på dine invisalign før og efter billeder. 

Invisalign behandling

Der vil altså være store chancer for, at din selvtillid bliver markant forbedret, og du får lyst til at smile stort til alle, du møder på din vej.

Usynlig bøjle

Når du benytter invisalign som behandlingsform mod skæve tænder, vil du få påført gennemsigtige skinner, hvilket betyder, at din bøjle ikke er nær så synlig som den almene togskinne. Dette kan være en god grund til at vælge denne type bøjle, da du sikrer det flottest mulige resultat, og samtidig har det smukkeste smil undervejs i behandlingen. 

Din invisalign kan tages af

Undervejs i din behandling kan du tage din invisalign bøjle af ligeså meget, du ønsker. Dette er en kæmpe fordel, hvis du f.eks. Skal til en stor begivenhed, spise mad eller andet, hvor du ikke ønsker at have den på. Dermed behøver du altså ikke blot at nøjes med et før og efter billede, men du kan også tage billeder undervejs i processen. Vær’ dog opmærksom på, at hver gang du tager bøjlen af stopper du processen, hvorfor du kun bør tage den af, når det er er allermest nødvendigt. 

Dette er kun få af de mange grunde til at vælge invisalign som behandlingsform til at opnå det smukkeste før og efter resultat af dit bøjleforløb. 

Clearli i København er nogle af de dygtigste eksperter indenfor området, og du kan på deres hjemmeside læse meget mere om deres tidligere cases med invisalign. Du vil også kunne finde invisalign før og efter.

Vores anbefaling

Vi anbefaler at gøre brug af sum.dk når det kommer til alt sundhed. 

FAQ

Tager tandlægen før og efter billeder?
I mange tilfælde vil tandlægen tilbyde at tage før- og efterbilleder, men hvis dette ikke er tilfældet, kan du sagtens tage billederne selv.
Hvad koster invisalign?
Prisen er variende og afhænger af længden på behandlingen. Du kan typisk forvente at skulle betale mindst 25.000 kroner for behandlingen.
Kan man få tilskud til Invisalign?
Medlemmer af Sygeforsikringen ”danmark” får tilskud på op til ca. 5.000 kr.
Hvor længe gør Invisalign ondt?
Det varer normalt en uge, hvorefter dine tænder har vænnet sig til presset fra bøjlen. Når du får hver måned får strammet bøjlerne, bliver tænderne ømme igen.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle