Vi kan opnå kommision gennem disse links. Det er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign Danmark - Få en gennemsigtig bøjle nær dig

Hvis du går og er ked af dine tænder og holder igen når du smiler eller griner, så er hjælpen ikke så langt væk. Du kan nemlig få invisalign bøjle overalt i Danmark hos en tandlæge eller tandklinik. Det er en usynlig bøjle, der over en længere periode retter dine tænder til det perfekte smil helt uden togskinner.
Af 
 Opdateret d. oktober 18, 2022
Invisalign pris

Med invisalign er det aldrig for sent at få rettet sine tænder. Hvis du synes det er grænseoverskridende at gå med bøjle som voksen er invisalign en oplagt løsning, da den er gennemsigtig og dermed næsten usynlig. Hvis du går og er ked af dit smil, så anbefaler vi at du hellere skal gøre noget ved det end at gå og være ked af det resten af dit liv og holde igen, fordi du er bange for hvad andre tænker. 

Behandlinger med invisalign

Hvad end du har nogle små kosmetiske problemer med dine tænder, eller om du har et mere kompliceret problem, så kan invisalign være den rette løsning. Du bør dog altid konsulteres af en tandlæge eller ekspert, før du beslutter dig for en behandlingsmetode. 

Du kan finde en behandler i nærheden af dig, som f.eks. kan være din egen tandlæge, hvis vedkommende tilbyder invisalign, det kan du med fordel starte med at undersøge. Ellers findes der tandklinikker og tandlæger i hele Danmark, der er specialister i invisalign. Husk altid at undersøge din behandler grundigt og vær kritisk, hvis du har tvivl.

Find information omkring sund på sum.dk.

FAQ

Kan man få invisalign i Danmark?
Ja, du kan få en usynlig bøjle i hele Danmark hos forskellige tandlæger eller tandklinikker. Find en god specialtandlæge, der har erfaring med invisalign og få det smil du altid har drømt om.
Hvad er invisalign?
Det er en gennemsigtig bøjle, der er tilpasset dine tænder og som over en længere periode kan regulere dine tænder til den ønskede position, uden du skal have togskinner.
Hvem kan få invisalign?
Stort set alle kan få invisalign, da det er en løsning for både mindre reguleringer og mere komplicerede tilfælde. Hvis du har under-, over- eller skævbid, kan det være at en anden metode er mere passende.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle