Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign bøjle - Få usynlig Invisaligns København

Er du ikke helt tilfreds med den måde dit smil ser ud på, og kunne du godt tænke dig tandregulering eller tandretning, men uden at nogen kan se det? Så er en Invisalign bøjle det helt rette produkt for dig, for her kan du få rettet dine tænder helt usynligt med Invisaligns København. Læs mere om pris og forløb her.
invisalign bøjle

Med denne type tandregulering kan du få rettet dine tænder helt uden, at nogen kan se det med Invisaligns København. Denne tandskinne er nemlig en usynlig skinne, som udskiftes jævnligt for at at udføre tandretning. Invisalign bøjle giver dig et slot smil, både under behandlingen og efter - for ingen kan se, at din tandregulering undervejs.

De førende specialister til tandregulering med Invisalign bøjle

Flere steder i København finder du tandlæger, der gerne hjælper dig med at få rettet dine tænder med en skinne, så du kan få det flotteste smil, som vil få dig til at stråle. Dog kan det være grænseoverskridende at have på, når man er voksen, fordi mange forbinder det med noget, tandretning og tandregulering, man fik ordnet som unge eller barn.

Clearli - Invisalign bøjle - vores anbefaling

✅ Book gratis forundersøgelse af førende eksperter

bedste el løbehjul

5 stjerner på Google

✅ Medlemmer af Sygesikring Danmark kan få tilskud
✅ Gratis forundersøgelse
✅ 5 stjerner på Google

Fordele ved Invisalign bøjlen

Brug usynlig skinner, så du kan smile imens du er igang med din behandling.

Fordele:
Usynlige og diskrete skinner.

Dine ønsker og behov:
Clearli tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du kan få din helt skræddersyet løsning.

Tilskud fra Danmark:
Hos Clearli, kan du få tilskud, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark.

Det endelige resultat:
Et smukt smil og et bid som virker.

Hvor længe varer behandlingen?:
Behandlingen med Invisalign bøjle tager mellem 6 - 24 måneder alt efter omfanget af behandlingen.

Gratis forundersøgelse:
Hos Clearli, får du en times gratis forundersøgelse med en førende ekspert.

Fordele ved at vælge Clearli:

Specialuddannet tandlæger
Usynlige og diskrete skinner
Førende i Danmark
Behandling som er baseret på dine ønsker og behov
Få fast pris på beløb før du starter

Specifikationer

 • Usynlig bøjle
 • Godt forløb uden store smerter
 • Nem at rengøre
 • Bøjle sidder ikke permanent på tænderne
 • Pris efter behov
 • Tid med Invisalign: 6 - 18 måneder - dette kommer an på dit behov.

Hvad er denne type bøjle?

En Invisalign skinne er et produkt, der kan hjælpe dig til et pænere smil. Det henvender sig især til dig, der ikke vil have en reel tandholder på, men gerne vil have lavet en tandretning. Derfor er denne type af tandregulering især populær blandt voksne, fordi den ikke kan ses.

Den famøse skinne er ikke så meget en synlig tandbeskytter, som det faktisk er en skinne. Det er en gennemsigtig og diskret skinne, som hjælper til at rette de tandstillingsfejl, man skulle have. Derfor er dette også et populært valg, når der er tale om mindre æstetiske fejl, man ønsker at rette op på som voksen.

Behandling i af Invisalign København

Klientudtalelse:

"Jeg har haft glæden af at være i behandling hos Wang igennem mit tandreguleringsforløb og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Wang og hele teamet. Wang er en dygtig, sympatisk og kompetent specialtandlæge og jeg har som patient altid følt mig i trygge hænder."

Klientudtalelse:

"Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at jeg gik i behandling hos Wang. Det var nemt, trygt og hurtigt. Og jeg har aldrig været mere stolt af mit smil, end jeg er nu. Vælg en specialist som Wang - det er mit bedste råd til andre, der vil have rettet deres tænder."

Behandlingen med denne slags regulering fungerer ved, at der foretages en 3D-scanning af dine tænder i København, som tandlægerne vil sende til firmaet bag Invisalign sammen med fotos og røntgenbilleder af dine tænder. Her vil dine personlige skinner blive fremstillet.

Så længe skal du bære din bøjle i døgnet

Din skinne vil skulle bæres 22 ud af døgnets 24 timer, hvilket betyder, at din tandretning er i gang hele døgnet rundt. De resterende to timer er indregnet til måltider, tandbørstning og så videre. Når du børster dine tænder vil du også skulle børste din bøjle.

Undervejs vil du, de første 2-3 dage ved hver nye skinne, opleve at have ømme tænder, hvilket er helt normalt. Når behandlingen i København afsluttes vil du få fastsat en lille tråd på bagsiden af dine tænder, som holder din tandregulering på plads, og så vil du få en stabiliseringsbøjle, som du skal sove med, af samme årsag. Du vil ofte se resultater med Invisalign før og efter, som er helt utrolige på så kort tid.

Pris for en Invisalign

Kunne du tænke dig at høre mere om pris for en tandregulering og behandlingen bag, så kontakt gerne en specialist inden for området. Du finder en specialist flere steder i København, der kan give dig en pris på, hvad det kommer til at koste. En pris vil naturligvis afhænge af omfanget, samt hvad du ønsker at få lavet.

Desuden afhænger pris også af dit tandsæt, og hvor store ændringer der er tale om. Hvis det blot er små kosmetiske ændringer ligger priserne ofte under 35.000 kr. Skal du derimod op og have lavet et større projekt, som muligvis går under “moderat” eller “svært” behov, ligger priserne mellem de 35.000-50.000 kr.

Få et hurtigt overblik over de forskellige klinikker her:

KlinikClearliTandreguleringKBHNioclai Yde
Vores vurdering#1 Vores anbefaling ift. Invisalign bøjle#2 Førende specialister indenfor Invisalign bøjle#3 Gode til Invisalign bøjle
AdressePeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergPeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergHovedvagtsgade 4, 1103 København
Telefonnummer72 10 88 9972 10 88 9933 14 62 78

Dit behov - hvilket bid har du?

Behovet for typen af Invisalign bøjle afspejler sig i dit tandsæt i forhold til om de er skæve, muligt underbid eller overbid, små skævheder af kosmetisk karakter og så videre.

Prisen varierer selvfølgelig en hel del fra klinik til klinik, og derfor kan det være svært at sætte en helt nøjagtig pris, men det ligger i hvert fald i dette leje. Flere klinikker har inkluderet en gratis forundersøgelse i denne pris, men nogle tager også en pris for denne introducerende undersøgelse.

En personlig pris vil således blive beregnet hos den valgte specialist ud fra dine behov og ønsker.

Vi anbefaler at gøre brug af sundhed.dk når det kommer til alt sundheds informationssøgning. 

invisalign bøjle

Prisen for et behandlingsforløb med en Invisalign bøjle vil naturligvis variere fra person til person, da alle behandlingsforløb er forskellige. Dog kan du godt forvente, at det kommer til at kost i omegnen af 35-50.000 kr.

Gør det ondt at få behandling med skinnen?

I en proces med denne usynlige skinne vil du ikke opleve samme smerte eller gener, som et forløb med togskinner eller anden tandretning. Det er en af de milde behandlinger af tandretning, som blot løbende retter dine tænder på en skånsom måde. 

Da et forløb med en behandling påbegyndes med en grundig undersøgelse af dit bid og 3D scanninger af tænder laves dine skinner helt unikt til dine tænder og dit forløb. Det gøres så du skifter løbende, så du ikke mærker retningen undervejs. Skinnerne retter omkring 0,2-0,3 mm ad gangen.

Der kan dog blot forekomme lidt ømheder, men ikke noget der vil genere. Du vil de fleste steder på klinikker også komme til kontrol løbende i dit forløb, hvor du kan få en omstrukturering, hvis tandreguleringen volder dig problemer.

Læs også om hvordan overbid kan behandles.

Andre specialister, som laver tandregulering med Invisalign København

Efter din behandling med Invisalign bøjle

Når du har opnået det ønskede smil gennem din behandling, kommer du til et afsluttene tjek, hvor der her ligeledes vil blive indsat en lille tråd på bagsiden af dine tænder i undermunden. Denne lille tråd er med til at vedligeholde dit nye smukke smil. Du kan også læse her hvordan tandregulering forgår.

Tråden er ikke synlig fra fronten, og holder dine tænder på plads efter behandlingen. Desuden er der også flere som laver natskinner til patienterne, så de kan holde det nye smil vedlige.

Dette gøres, fordi smilet og tænderne rykker sig hele livet, og der kan være risiko for at de rykker sig tilbage efter behandling, hvis muligt. Derfor sikres du med efterfølgende usynlig natte skinne.

Invisalign behandling - Få rettet dine tænder i København

Har du længe gået og tænkt på at få rettet dine tænder, men ønsker du ikke at have bøjle på, når du er voksen? Med en Invisalign behandling kan du nemt, hurtigt og effektivt få reguleret dine tænder - helt uden, at der er nogen der kan se det.

invisalign behandling

Behandling med Invisalign er en simpel proces, hvor du vil kunne se resultater hurtigt, og hvor ændringen fra før til efter er helt utrolig. Det tager nemlig ikke mange måneder at få rettet dine tænder, så du kan få netop det smil, du har gået og drømt om - måske også længe.

Førende specialister i Danmark til tandregulering med Invisalign

Clearli Invisalign behandling

Clearli - Invisalign behandling

Specialuddannet tandlæger
Førende i Danmark
Få fast pris på beløb før du starter

En Invisalign behandling kan tage ganske få uger eller måneder, alt efter, hvad du ønsker at opnå af resultater. Herefter vil du få lavet en behandling af dine tænder, så de holder sig på palds. Dette kan du nemt få lavet hold en ekspert i København, der har styr på behandlingen med Invisalign.

En skinne af gangen

Det helt særlige og unikke ved Invisalign er, at behandlingen gennemføres ved, at du først får taget 3D og røntgen billeder af dine tænder hos en tandlæge i København, som sendes til en ekspert, der vil lave en række skinner til dig, som du skal bruge og skifte ud løbende gennem hele processen.

Hver skinne bruger du så i mellem 7 og 14 dage, og så skifter du til den næste størrelse. For hver skinne i din behandling, vil du opleve en regulering på mellem 0,25 og 0,33 milimeter, som måske ikke lyder af meget, men når det kommer til tænder, så er det en verden til forskel.

Behandling med Invisalign

Behandlingen er således både nem og effektiv, og du vil hurtigt få dit drømmesmil. Efter din behandling med Invisalign er slut, vil du få en skinne, som du skal sove med, som holder tænderne på plads, samt sat en stålråd bag på tænderne, så de ikke rykker sig. Intet af dette kan ses.

Alt du skal vide ved invisalign behandling

Når du skal have foretaget en invisalign behandling er der en række ting, der er værd at vide på forhånd. Vi har samlet nogle af dem her. 

Ømhed

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at dine tænder blive ømme, når du får en invisalign behandling. Ømheden tager typisk en uge, hvor det kan være svært at tygge hårde madvarer såsom grøntsager med mere. Det er gangske naturligt og svært at undgår, at tænderne bliver ømme, og du skal aldrig være bekymret for det. Dog bør du kontakte din tandlæge, hvis ømheden er så slem, at du ikke kan holde det ud. Her vil din tandlæge højest sandsynligt løsne bøjlen en smule. 

Ømheden vil komme igen hver gang, du skal have skiftet din bøjle ud i forbindelse med din invisalign behandling. Dette skal du ca. Én gang om måneden, fordi bøjle bliver stremmet ind. 

Hold dig fra varm drikkelse

Under en invisalign behandling må du kun drikke kolde drikkevarer, hvorfor du bør holde dig fra kaffe, te og andet varm drikkelse. 

invisalign danmark

Dette kan ødelægge strukturen i bøjlen og altsp svække din invisalign behandling. Du kan altid spørge din tandlæge til råds, hvis du har behov for ekstra rådgivning i forbindelse med din behandling.

Derfor bør du vælge denne behandlingsform

Når du skal have bøjle er der mange gode grunde til at vælge en invisalign behandling. Nedenfor har vi samlet de bedste grunde til dig. 

Smil mere

Vi mennesker smiler mere, når vi er glade for at vise vores tænder frem. Omvendt er en af de største grunde til, at folk ikke bryder sig om at smile stort, at de er kede af hvordan, deres tænder ser ud. Hvis du oplever samme problem kan det derfor være en super god idé at overveje en invisalign behandling, hvor de kan opnå de smukkeste tænder, der vil bidrage til, at du smiler meget mere i din hverdag og nyder at vise dine smukke tænder frem. 

Aftagelig 

Med en invisalign behandling får du en bøjle, som du kan tage af og på alt efter ønske. Her er du altså ikke begrænset, og du kan tage bøjlen af, når du spiser, er til arrangementer, på date eller andet. Dette er altså en af de største fordele ved en invisalign behandling og en god grund til, at mange unge og voksne vælger denne behandlingsform til tandregulering. 

Usynlig bøjle

Med en invisalign behandling får du en usynlig bøjle, som kan være en stor fordel. Du slipper altså for, at den er synlig hver eneste gang, du smiler, og langt de fleste oplever, at der er meget store fordele forbundet med dette. Hvis du alternativt vælger den klassiske togskinne, vil denne type bøjle hver synlige på dine tænder 24/7. 

Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge en invisalign behandling, hvis du vil have de smukkeste tænder, og ønsker at opnå den nemmeste og mest overskuelige proces. Ydermere er prisen på denne en invisalign behandling også overkommelig, og matcher priserne med andre typer behandlinger såsom togskinner. 

Er du på jagt information omkring sundhed og livstil? så find den her sundhed.dk.

 

Invisalign Bøjle

Hvad koster invisalign - Læs mere om behandlingsformen her

Denne type tandregulering er en meget moderne og populær type behandling, som mange unge og voksne vælger, når de skal have reguleret tænder og opnå deres drømmesmil. Men hvad koster invisalign? Læs med her.

Invisalign er en fantastisk type tandregulering, som der er massere gode grunde til at vælge, når du skal have reguleret tænder og opnår det smil, du går og drømmer om. Ud over at være en nem og overskuelig proces, så kan du altså også få de smukkeste tænder til en overkommelig pris med denne type behandlingsform. 

Så hvad koster invisalign? Prisen på din behandling vil være varierende alt efter hvilken type behandling, du skal have lavet. Når du skal have bøjle starter processen først og fremmest med en konsultation, hvor du og din tandlæge vil gennemngå dine tænder og dine ønsker. Herefter vil tandlægen tage prødet og tests af dine tænder, hvorefter vedkommende vil vurdere vil type behandling, du skal have, og hvor længe forløbet forventes at tage. 

Derfor vil prisen altså være megt varierende og afhænge af mane forskellige faktorer. Hvad koster invisalign? Du skal regne med at skulle af med en pris på mindst 20.000, når du vælger denne type behandling. Priserne på denne type tanregulering er generelt super god sammelignet med andre typer behandlingsformer, og du vil samtidig få et overskueligt og nemt forløb med en gennemsnigtig bøjle. 

 

Hvad koster invisalign i forhold til andre bahandlinger?

Måske har du undret dig over, hvad koster invisalign i forhold til andre typer behandlingsformer? Der er mange gode grunde til at vælge denne type tandregulering, og prisen er også en af dem. 

Selvom det ikke er omkostningsfrit at få bøjle, vil denne type behandlingsform altså ikke være dyrere end alternativerne. Hvad koster invisalign i forhold til togskinner? Hvis du f.eks. Overvejer togskinner, skal du også regne med at skulle af med en pris på mindst 20.000kr og ofte meget mere. 

Der er fordele og ulemper ved alle typer behandlingformer, og i de fleste tilfælde vil din tandlæge komme med et forslag til, hvilken type behandling vedkommende vil anbefale til dig. Dog skal du regne med, at langt de fleste tandlæger vil anbefale invisalign som behandlingsform, da det er en meget nem og overskeulig proces, som har mange fordele med sig. Hvis du vælger togskinner, skal du især være opmærksom på, at bøjlen er meget synlig på dine tænder, og du samtidig ikke har mulighed for at tage den af. 

Rens dine tænder med normal tandpleje

Rens dine tænder med normal tandpleje. Se mere på disse produkter, som holder din hygiejne ved lige i munden.

Invisalign Danmark - Få en gennemsigtig bøjle nær dig

Hvis du går og er ked af dine tænder og holder igen når du smiler eller griner, så er hjælpen ikke så langt væk. Du kan nemlig få invisalign bøjle overalt i Danmark hos en tandlæge eller tandklinik. Det er en usynlig bøjle, der over en længere periode retter dine tænder til det perfekte smil helt uden togskinner.

Med invisalign er det aldrig for sent at få rettet sine tænder. Hvis du synes det er grænseoverskridende at gå med bøjle som voksen er invisalign en oplagt løsning, da den er gennemsigtig og dermed næsten usynlig. Hvis du går og er ked af dit smil, så anbefaler vi at du hellere skal gøre noget ved det end at gå og være ked af det resten af dit liv og holde igen, fordi du er bange for hvad andre tænker. 

Behandlinger med invisalign

Hvad end du har nogle små kosmetiske problemer med dine tænder, eller om du har et mere kompliceret problem, så kan invisalign være den rette løsning. Du bør dog altid konsulteres af en tandlæge eller ekspert, før du beslutter dig for en behandlingsmetode. 

Du kan finde en behandler i nærheden af dig, som f.eks. kan være din egen tandlæge, hvis vedkommende tilbyder invisalign, det kan du med fordel starte med at undersøge. Ellers findes der tandklinikker og tandlæger i hele Danmark, der er specialister i invisalign. Husk altid at undersøge din behandler grundigt og vær kritisk, hvis du har tvivl.

Find information omkring sund på sum.dk.

 

Invisalign Bøjle

Tandregulering med Invisalign - Opnå et smukt og lige smil

Har du længe gået og drømt og et lige smil, men har du aldrig gjort noget ved det. Du kan gennem tandretning med Invisalign foretage denne retning uden brug af de traditionelle togskinner.

Tager forfængeligheden også over for dig til tider, også når det gælder dine tænder og dit udseende, så kan du nemt få rettet dine tænder uden omverdnen nødvendigvis lægger mærke til dette. Der findes nemlig denne usynlige bøjle.

Få hjælp fra en specialtandlæge

Hvis du skal have foretaget en tandregulering med Invisalign, eller anden behandling, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til professionelle og hører nærmere om dine muligheder og begrænsninger. De kan gennem forundersøgelser undersøge dit bid og tænder.

I København finder du blandt andet Clearli, som udfører professionel tandregulering med Invisalign. Du er hos deres specialtandlæge sikret høj faglighed og service. De fleste steder tilbydes du ofte en uforpligtende forundersøgelse, hvor de sætter dig i din proces, og hvordan dine tænder vil rykke sig med denne Invisalign tandregulering.

Få en behandling med Invisalign, det er en behandlingsform som har mange fordele, de er ikke til gene, fleksible samt har du muligheden for at rense dem. 

tandregulering invisalign

Hvordan foregår en tandregulering med Invisalign

Udover at disse bøjler er usynlige og derfor har æstetiske fordele, har de også flere komfortable fordele. De er ikke til gene i munden, og de er fleksible, da du kan tage dem ud i ny og næ for rensning. Hvilket anbefales med denne type skinne.

Processen med Invisalign starter altid med en forundersøgelser med 3D scanninger af dit tandsæt for at kunne støbe dine kommende bøjler til din tandregulering. Du vil herefter få udleveret op til flere skinner, som løbende retter dine tænder ind roligt, så forløbet bliver mere komfortabelt - de fleste skinner retter et sted mellem 0,2-0,3 mm. ad gangen.

Du vil i løbet af en behandling ofte have løbende tjek for at kunne korigere og rette til efter behov i din tandregulering med Invisalign, og du vil, alt efter graden af din skævhed, efterfølgende have dit smukke, lige smil indenfor 1,5 år. 

Du vil efter behandling med den usynlige skinne få sat en lille metal tråd på bagsiden for at holde dit tandsæt på plads. Dette skyldes at dine tænder konstant rykker sig gennem hele livet.

Læs og vores guide til usynlig tandretning i København. 

Invisalign pris - Hvor meget koster Invisaligns behandling?

Hvor meget koster Invisaligns behandling? Har du altid drømt om at have et flot, lige smil, hvor alle tænderne sidder helt lige, men er du ikke så glad for tanken om en bøjle? Læs mere om Invisalign pris, hvor du kan få en usynlig behandling med deres bøjle. Resultatet er noget, du vil sætte pris på resten af dit liv.

Men hvad koster så sådan en behandling? En sådan behandling burde naturligvis ikke være til at sætte en Invisalign pris på, da det vil være noget, der vil ændre dit liv på en positiv måde. Derfor er det helt sikkert en investering, du gerne vil lave i og på dig selv.

Få dit drømmesmil med Invisalign pris

Det helt særlige ved bøjlen er naturligvis, at det laves helt usynligt. Derfor kan du også som granvoksen få netop det drømmesmil, som du måske altid har gået og drømt om, men du mener, at du har været for gammelt til at få. Det kan du nu, og det vil være noget, du vil sætte stor pris på at gøre for dig selv. 

Dette kan gøres nemt og helt usynligt med en Invisaslign bøjle, som flere forskellige tandlæger og eksperter kan hjælpe dig med, forskellige steder i landet. Hvad det koster for en behandling med Invisalign varierer fra sted til sted og ud fra, hvor lang og omfattende et forløb, du behøver. Dette kan en ekspert hjælpe med at vurdere.

Invisalign Bøjle

Opsøg din tandlæge først

Du vil først skulle opsøge din tandlæge eller en ekspert i København, som vil lave målinger, 3D-scanninger og tage røntgenbilleder af dine tænder, som sendes til producenten af selve produktet.

Når dine personlige skinner er lavet færdig, vil de blive sendt til dig, og du kan starte med den første skinne. Hver skinne vil skulle sidde på i 7 til 14 dage i 22 timer af døgnet. Dette vil regulere dine tænder med 0,25-0,33 mm for hver skinne. Dette er effektivitet, du vil skabe stor værdi for din tandregulering.

Invisalign pris - Hvor meget koster Invisalign behandling?

Hvor meget koster invisalign? Det er forskelligt fra behandler til behandler, hvad en process med de gennemsigtige aligners koster, men du kan altid påsøge en ekspert nær dig og høre om hvad en behandling koster samt tilbud, og så vil de helt sikkert kunne hjælpe dig med en god pris eller et billigt tilbud, som også kan passe dit budget.

Dog kan du nok forvente at en behandling med de gennemsigtige skinner ligger på mellem 15.000 kr og 45.000 kr - alt efter, som sagt, hvor langt dit forløb er. Længden af forløbet vil afhænge af, hvor skæve dine tænder er, samt antallet af skinner, du skal bruge. Dertil vil de endelige omkostninger forbundet med din behandling matche de behov netop du og dine tænder har.

Vores anbefaling

Vi anbefaler at gøre brug af sum.dk når det kommer til alt sundhed.

Tilbud på Invisalign pris

Vi kender allesammen det med at have været hos tandlægen og stå ved disken og frygte for regningen, for alt der har med tænder at gøre, er bare ikke så billigt at slippe for. Det kan derfor friste mange at opsøge tilbud og at finde de billigste muligheder, når det handler om at korrigere sit udseende. 

Det kan dog i nogen tilfælde være noget du vil fortryde resten af dit liv, hvis du ikke undersøger behandlerne og de produkter, som de bruger, inden du kaster dig ud i det. Når man lægger sin tillid og sit udseende i andre menneskers hænder, er det yderst vigtigt at gøre en grundig research inden, og evt. høre fra tidligere kunder om deres oplevelse med stedet eller behandlerne.

Få tilskud til din tandregulering

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark kan du få et tilskud til din tandregulering, som kan være en stor hjælp på det ellers lidt uoverskuelige beløb, så du kan få det billigt. Det er en metode, som sikrer dig at du ikke foretager et dårligt lån eller tager imod et tilbud, som måske ikke er helt i orden. 

Inden du beslutter dig for en invisalign behandler, kan du hos de fleste komme til en gratis forundersøgelse, hvor de kigger på dine tænder og i samspil med dig, kan planlægge en passende proces og pris for din behandling. Det er ikke bindende, så du gør blot dig selv en tjeneste ved at gøre et godt forarbejde uden forhastede beslutninger. 

Flere klinikker har også tilbud om at dele betalingen for behandlingsforløbet op eller at du kan foretage et lån hos dem, som du kan betale af på løbende. Det kan være smarte løsninger, hvis du ikke har pengene til rådighed med det samme, men husk altid at kontakte din bank og have orden i din økonomi inden du tager lån. Hvor meget koster invisalign, kommer an på dit behov for en bøjle. Læs mere om behandlingen

Hvor lang til varer behandlingen?

Drømmer du om at få rettet dine tænder med det teknologiske vidunder, der på bedste vis regulerer dine tænder nemt og diskret? Men er du bange for i hvilket omfang, det vil påvirke din hverdag og ikke mindst dit sociale liv? 

Så kan det også være, at du har overvejet hvor lang tid en behandling varer - og i så fald om det er prisen værd, at være under behandling. Ligesom prisen på hvad din behandling koster kan variere fra tandsæt til tandsæt, kan varigheden af et behandlingsforløb også. Er det små korrektioner, der skal foretages kan det gøres på omkring 6 måneder. Oftest vil det dog vare lidt længere tid, hvis tandreguleringen er mere omfangsrig. Læs mere om bøjlen her.

Det er aldrig for sent at få rettet tænderne

Det er en typsik fortælling og forestilling, at man kun kan få rettet sine tænder som barn, teenager eller ung. Sandheden er dog en noget anden. For med de gennemsigtige aligners, har tandregulering stort set ingen alder. 

For mange ældre kan det især være tanken om at skulle bære togskinner i en alder, der normalt ikke er typisk for dette virke skræmmende. Med de gennemsigtige aligners er snakken dog en anden. For der sker reguleringen af dine tænder helt uden at man kan se det. Du skal være opmærksom på løbende at skifte skinnerne, ligesom de skal tages ud ved indtagelse af mad - men det syner nu alligevel at være en pris, der er til at betale. Hvis du fx har overbid, kan du læse om det her.

invisalign bøjle

Alle pengene værd

Selvom Invisalign pris er alle pengene værd, er det ikke nødvendigvis en billigt behandling, og vi har også tidligere været inde på, hvad det koster.  Alligevel er det en investering i dig og dit liv, og derfor kan det synes som det hele værd, når du sidder med dit nyrettede tandsæt. 

Om du er 20 eller 50 er det altså aldrig for sent at få rettet dine tænder - særligt ikke, når det sker med det gennemsigtige vidunder, der skaber synlige resultater - hver gang. 

Få hurtigt overblik over placering for de forskellige klinikker:

KlinikClearliTandreguleringKBHNioclai Yde
Vores vurdering#1 Vores anbefaling#2 Førende specialister med gode Invisalign pris#3 God Invisalign pris
AdressePeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergPeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergHovedvagtsgade 4, 1103 København
Telefonnummer72 10 88 9972 10 88 9933 14 62 78

Hvordan påvirker behandlingen dit liv?

Vi har tidligere været inde på ovennævnte spørgsmål i mindre grad, for hvordan påvirker behandlingen dit liv og hvad koster det dig af kompromiser? Sandheden er den, at det ikke påvirkes synderligt. Fordi skinner er gennemsigtige, kan de næsten ikke ses af dine omgivelser. Du kan derfor få rettet dine tænder, uden at skulle bekymrer dig om tankerne fra dine omgivelser. 

Du skal løbende skifter skinnerne. Ofte får du en række skinner med fra din tandlæge på én gang. Det betyder derfor, at du blot skal huske løbende at udskifte skinnerne efter anvisningerne fra din tandlæge. Læs om tandregulering med denne type for bøjle.

Ingen store smerter

Der kan opleves en smule ømhed i forbindelse med, at du skifter skinnerne. Dine tænder rykker sig, så det er helt naturligt - og den pris, der betales. Når det er sagt aftager ømheden hurtigt - og det koster dig derfor ikke mange smerter. 

Det betyder derfor, at du ikke skal gå meget på kompromis med din nuværende livsstil, hvis du beslutter dig for at igangsætte en behandling med de gennemsigtige skinner. 

Invisalign overbid - God behandlingsform til flotte tænder

Har du overbid og undrer dig over, om invisalign kan hjælpe med at få rettet denne type tandproblemer? Det kan sagtens lade sig gøre, at du kan rette overbiddet med denne type tandregulering. Læs meget mere om behandlingsformen her.

invisalign

Find information omkring sundhed på sundhed.dk

Behandlingsformen er en meget populær og moderne type tandregulering, som mange unge og voksne vælger at bruge til at få rettet tænder. Ud over at være en overskueligt og nem proces, vil du samtidig få gennemsigtige skinner, således at bøjlen vil syne mindre end en almen tandbøjle. 

Med en invisalign mod overbid vil du få en skinne, der skal skiftet ud løbende. Forløbet starter med, at du i samarbejde med en tandlæge klarlægger dine ønsker og tager billeder og prøver at dine tænder, således at din tandlæge kan give dig den bedst mulige behandlingsform til regulering af overbiddet. 

Herefter vil du få gennemsigtige skinner, som skal skiftes løbende under behandlingsforløbet. Alle bøjler er naturligvis inkluderet i den samlede pris. Bøjlen skal bæres mindst 22 timer i døgnet, hvorfor du har mulighed for at tage den af, når du spiser eller andet. Dette er en af de største grunde til, at mange vælger invisalign til regulering af overbid, da man ikke er tvunget til at bære den 24/7. 

Hvorfor vælge denne type behandling?

Hvis du har overbid er der mange gode grunde til at vælge invisalign. Overbiddet kan være meget irritabelt for de, som har det, hvorfor det er værd at overveje at få en behandling imod det. Hvis dit overbid er for stort, kan det forårsage problemer såsom smerte i kæben, som kan føre til daglig hovedpine og ømhed. 

Når du benytter invisalign som behandlingsform mod overbid vil du opnå en overskueligt og nemt forløb til en skarp pris. Prisen på denne type behandling vil naturligvis variere alt efter behov og længden på forløbet. Et forløb tager alt fra 6-18 måneder, og din tandlæge vil løbende holde øje med, hvornår vedkommende mener, at du kan slippe bøjlen. Du vil typisk skulle regne med en pris på mindst 20.000kr, men denne pris vil naturligvis være varierende. 

Når du vælger invisalign mod overbid vil du få et skræddersyet forløb, hvor du vil være garanteret det smukkeste resultat. Du kan derfor være sikker på at få noget for pengene, når du vælger denne type behandlingsform.

Har du overbid, så se Invisalign Aalborg eller Invisalign Odense her. 

Invisalign før og efter - Effektiv tandretning, der virker

Du har garanteret allerede set de vilde før og efter billeder af en Invisalign behandling. Det er billeder, der viser, at Invisalign behandling virker, og at det er muligt at få reguleret og rettet sine tænde, så man kan få det smil, man har gået og drømt om - selv som voksen.

Det helt unikke ved Invisalign behandling er, at man kan se den store forskel før og efter, også selvom der kun er gået ganske kort tid mellem de vilde billeder. Det er muligt at få en gennemsigtig bøjle på, hvis du går til en almingelig tandlæge, der kan udføre tandretning og tandregulering, men man vil altid kunne se bøjlen.

Med Invisalign behandling får du en gennemsigtig skinne på, som knap kan ses, så du kan leve dit liv uden at skulle tænke på den bøjle, der retter dine tænder - for ingen kan se den. Derefter kan du nyde din før og efter billeder og se, hvilken vil effekt behandlingen har haft. Hvordan dine tænder så ud før, og hvordan de ser ud efter - helt fantastisk!

Hvad er Invisalign behandling egentlig?

Invisalign behandling består i en række skinner, som du jævnligt skal skift ud efter en given periode, hvor efter du erstatter den med en ny, indtil du opnår det resultat du ønsker. Herefter kan du se hvilken effekt en Invisalign behandling har haft. Man kan tydligt se forskel på før og efter, og du vil ikke fortryde, at du har investeret i dig selv og dit smil på denne måde.

Behandling med Invisalign er især et populært valg blandt voksne, fordi det kan virke grænseoverskridende at skulle gå rundt med en bøjle som voksen. Dog kan man slet ikke se en Invisalign bøjle, så ingen vil kunne se det undervejs, men man vil kunne se forskel på før og efter. Derfor er dette en ekstremt populær behandling for voksne.

Hvordan foregår behandlingen fra før til efter?

Et forløb med Invisalign er egentlig meget simpelt. Du vil, før behandlingen starter, få lavet en 3D-scanning af dine tænder, som vil blive sendt, sammen med både fotos og røntgenbilleder af dine tænder, til firmaet, som står bag det berømte produkt, som vil udforme og fremstille dine unikke skinner, som giver en effekt retning fra før til efter.

Hver skinne i forløbet skal bruges i 7-14 dages, alt efter hvor genstridige dine tænder er, og i denne periode vil du kunne se en effekt på mellem 0,25 og 0,33 milimeters forskel fra før til efter. Det betyder også, at du vil behøve flere skinner for at kunne få rettet dine tænder helt. Hvor mange du vil behøve, for at kunne opnå et vildt før og efter resultat, vil afhænge af dine ønsker.

Skinnen bæres i 22 timer om dagen, hvilket betyder at du både skal sove med den og have den på i løbet af dagen. Men frygt ej, ingen vil kunne se den. Du vil have din skinne på før og efter du spiser, men ikke under spisningen, her vil du tage den ud. Når du børster tænder, tager du skinnen ud og børster den, som du ville børste dine tænder, inden du sætter den i igen.

De første 2 til 3 dage af forløbet med hver skinne vil du opleve at have ømme tænder, hvilket er helt normalt. Det betyder blot at den virker, og at du vil kunne opleve at se forskel mellem før og efter dit forløb med Invisalign. Når din Invisalign behandling er slut får du en lille tråd på bagsiden af tænderne, som holder dem på plads, samt en natskinne, du skal sove med, af samme årsag.

Ovenfor kan du se et før og efter eksempel på invisaling. Som det ses på videoen er der altså stor forskel på dette før- og efterbilleder resultat med invisalign, og du kan altså opnå meget flotte resultater med denne type bøjle. 

Invisalign Bøjle

Før og efter billeder af invisalign vil naturligvis være meget forskellige, men de giver allesammen en indikation af, at du kan opnå flotte resultater. 

Derfor bør du tage før og efter billeder med din invisalign

Før- og efterbilleder har en meget positiv effekt på os, og dette gælder alle typer forandring såsom invisalign, vægttab, klipning eller andet. I mange tilfælde kan det være svært at huske hvordan, dit udseende præcist så ud før du fik bøjle, tabte dig eller andet, hvorfor før- og efterbilleder er en fantastisk idé. 

Før og efter billeder er især relevant i forbindelse med invisalign, da det er et langt forløb, hvor der sker bittesmå fremskrift ad gangen. I forbindelse med invisalign er det derfor en ekstra god ide at tage før og efter billeder, således at du hele tiden kan blive bekræftet i, hvor store resultater der er sket. 

Du kan enten vælge selv at tage dine før og efter billeder i forbindelse med din invisalign bøjle, men i mange tilfælde tilbyder tandlægen også at tage et professionelt billede for dig. Alternativt kan du også tage et billede hver eneste dag, hvor du kan følge processen og uviklingen fra dag til dag. Du kan med fordel samle disse invisalign før og efter billeder i en lille video, og til dette kan du finde massere inspiration på internettet. 

Alt andet lige er det altså en super god idé at tage invisalign før efter billeder, hvad end du vælger at tage billederne selv eller få din tand.

Hvorfor vælge invisalign behandling?

Hvis du ønsker et smukt før og efter resultat af dine tænder, er der massere gode grundet til at vælge denne type tandregulering. Nedenfor har vi samlet nogle gode grunde til at få foretages denne type tandregylering, og dermed når det smukkeste før og efter resultat.

Bedre selvtillid

De fleste får lavet Invisalign fordi, de er kede af måden, deres tænder ser ud på. Hvis du går med det samme problem, kan det være værd at overveje denne type tandregulering. Når vi er glade for vores tænder, smiler vi automatisk mere, hvorfor du med Invisalign vil få det smukkeste smil på dine Invisalign før og efter billeder. 

Se Invisalign før og efter, eller pris på Invisalign her. 

Invisalign behandling

Der vil altså være store chancer for, at din selvtillid bliver markant forbedret, og du får lyst til at smile stort til alle, du møder på din vej.

Usynlig bøjle

Når du benytter invisalign som behandlingsform mod skæve tænder, vil du få påført gennemsigtige skinner, hvilket betyder, at din bøjle ikke er nær så synlig som den almene togskinne. Dette kan være en god grund til at vælge denne type bøjle, da du sikrer det flottest mulige resultat, og samtidig har det smukkeste smil undervejs i behandlingen. 

Din invisalign kan tages af

Undervejs i din behandling kan du tage din invisalign bøjle af ligeså meget, du ønsker. Dette er en kæmpe fordel, hvis du f.eks. Skal til en stor begivenhed, spise mad eller andet, hvor du ikke ønsker at have den på. Dermed behøver du altså ikke blot at nøjes med et før og efter billede, men du kan også tage billeder undervejs i processen. Vær’ dog opmærksom på, at hver gang du tager bøjlen af stopper du processen, hvorfor du kun bør tage den af, når det er er allermest nødvendigt. 

Dette er kun få af de mange grunde til at vælge invisalign som behandlingsform til at opnå det smukkeste før og efter resultat af dit bøjleforløb. 

Clearli i København er nogle af de dygtigste eksperter indenfor området, og du kan på deres hjemmeside læse meget mere om deres tidligere cases med invisalign. Du vil også kunne finde invisalign før og efter.

 

Invisalign Århus - Det perfekte smil til Smilets By

Er din største drøm at have det perfekte lige smil, som reflekterer den by, du bor i? Med en Invisalign behandling i Århus får du mulighed for at repræsentere byen på bedste vis. Denne type tandregulering giver dig nemlig mulighed for at få rettet tænderne helt usynligt.

Ser du alligevel dig selv som værende for gammel til at gå rundt med togskinner eller en anden bøjle, så er Invisalign måske netop det, du har gået og ledt efter. Her får du nemlig usynlig tandretning, der både er hurtigt, effektivt og kan gøres til en god pris i Århus.

På den måde kan du få det smil, som du har gået og drømt om, uden at nogen kigger skævt til dig, fordi du er voksen og har bøjle. Du kan helt usynligt få rettet dine tænder med Invisalign, du skal blot finde den rette ekspert eller tandlæge i Århus, der kan hjælpe dig i gang.

Invisalign Bøjle

Hvordan fungerer det?

En behandling med Invisalign er ganske simpel, effektiv og helt ukompliceret. Først og fremmest vil du få taget billeder, røntgen og 3D-scanninger af dine tænder i Århus, som sendes til producenten, som laver dine personlige skinner. Disse skal du bruge hele vejen igennem processen.

Du vil få en række af forskellige skinner, som du skal bære i 22 timer af døgnet. Den tages altså kun ud, når du skal spise og børste tænder - og når du gør dette, børstes også skinnen. Hver skinne bruges i 7-14 dage, hvorefter den næste tages i brug.

tandregulering invisalign

Dine tænder vil blive reguleret mellem 0,25 mm og 0,33 mm for hver Invisalign skinne. Derfor vil mere skæve tænder tage længere tid at rette op. Dog vil du inden for ganske kort tid kunne se en væsentlig forskel, som du kan vise frem, når du bevæger dig rundt i Århus. Når processen er slut, vil du få en skinne, du skal sove med og en tråd vil blive sat bag på tænderne, for at holde dem på plads.

Invisalign Aalborg - Få hurtigt flotte lige tænder

Har du altid gået og drømt om at få et flot lige smil, men synes du alligevel, at du er blevet for gammelt til at gå rundt med en bøjle i den alder du har nu? Så er Invisalign svaret ford dig. Her får du nemlig usynlig tandregulering, og du kan finde denne behandling flere steder i Aalborg.

Selvom det kun vil være dig selv, der vil tænke over din bøjle og hvordan den ser ud, så kan Invisalign alligevel være det rette valg for dig, der gerne vil have rettet tænder helt usynligt i Aalborg. Her kan man nemlig ikke se bøjlen, da den beståer af gennemsigtige skinner.

Du kan, med andre ord, altså få rette dine tænder helt usynligt, så hverken du eller dem omkring dig bemærker “bøjlen”, og inden længe har du et flot smil med lige tænder, der vil klæde dig. Invisalign behandling kan fås til en god pris hos forskellige eksperter i Aalborg.

Hvad er dit smil værd?

Vil du ikke gå på kompromis med dit smil, så er tandregulering helt sikkert vejen frem. Skal det gøres unsynligt, så vælg Invisalign, når du skal til en ekspert i Aalborg. Her får du hjælp til gennemgang og udrulning af din behandling, så det bliver nemt og bekvemt for dig.

Kan du selv sætte en pris på dit smil? Eller skal en ekspert gøre det for dig? Besøger du én af de eksperter eller tandlæger, der findes i Aalborg, vil du helt sikkert kunne finde en god løsning til regulering af dit smil med Invisalign, så du kan få det smil, du altid har drømt om.

tandregulering invisalign

Langt de fleste der har været gennem et froløb med invisalign i Aalborg oplever, at de har fået langt bedre selvtillig efter forløbet. De udtaler, at der har været hver en krone værd, og du kan finde en masse flotte før og efter billeder fra behandlinger i Aaalborg, hvis du ønsker at få selvsamme behandling i Ålborg.

Hvordan fungerer Invisalign?

En behandling med Invisalign i Aalborg er en kort og effektiv proces, som mange af gode grunde vælger som behandlingsform til tandregulering. Processen starter først og fremmest med, at du finder en tandlæge Ålborg. Hvilken tandlæge du vælger i Aalborg er helt op til dig, og der findes mange behandlere, der har stor erfaring indenfor regulering af tænder med Invisalign bøjle. 

Dernæst vil du blive inviteret til en konsultation, hvor du og tandlægen i Ålborg vil gennemgå dine tænder, som hvilke ønsker og problemer, du har. Her vil tandlægen tage prøver og billeder af dine tænder for at kunne vurdere, hvilken type behandling der passer bedst til dig. Derfor vil konsultationen i Aalborg i de fleste tilfælde koste en smule, men det er nødvendigt step i processen, når du skal have Invisalign. 

Tandlægen i Aalborg vil derefter lave en skræddersyet skinne til dig, der passer perfekt til dine tænder. Skinnerne ska udskiftes løbende under forløbet, således at du opretholder processen og opnår det pæneste resultat. Det fulde forløb med Invisalign i Ålborg tager alt fra 6-18 måneder alt efter dine tænder og dit forløb. Din invisalign skal bæres mindst 22 timer i døgnet, hvorfor du har mulighed for at tage den af når du spiser, er til arrangementer, på date eller andet hyggeligt i Aalborg eller andre steder. 

En process med Invisalign er både kort og effektiv. Først vil du få lavet en 3D-scanning og taget billeder af dine tænder, som sendes til producenten, som laver dine personlige skinner. Disse skinner bæres så i 7-14 dage ad gangen i 22 timer om dagen.

Invisalign Odense - God behandlingsform til en skarp pris

Denne type behandlingsform er en meget moderne og fantastisk måde at få de smukkeste tænder og et flot smul. Med denne type bøjle vil du opnå en hurtig og nem behandlingsproces til en skarp pris.
Denne type behandlingsform er en populær type tandregulering, som mange unge og voksne vælger - og det er der mange gode grunde til. Der er nemlig mange fordele ved denne type behadnlingsform, og du kan endda opnå det smukkeste resultat til en overkommelig pris i Odense eller resten af Danmark. 

Tandregulering med invisalign i Odense eller resten af Danmark er en anderledes type behandling end den traditionelle togskinne, hvor du i steder vil få udsynlige og mere komfortable tandskinner til en skarp pris. Her vil du altså få påsat usynlige skinner, som skal skiftet løbende. Skinnerne vil løbende regulere dine tænder, således at du vil få lige præcis det smil, du går og drømmer om. 

Invisalign tandbøjlen skal bæres ca. 22 timer i døgnet, hvorfor du altså har mulighed for at tage den af, når du spiser, er til arrangementer eller andet. Dette er en af de største fordele ved denne type behandlingsform, da du undgår madrester mellem skinnerne mm. Behandlingen varer alt fra 6-18 måneder afhængigt af dine tænder og det ønskede resultat. 

Hvad er værd at vide?

Skal du have lavet invisalign i Odense, så sidder du måske inde med en række spørgsmål og undringer angående pris eller andet, som vi vil forsøge at gøre dig klogere på nedenfor. 

Pris på en invisalign behandling i Odense vil være varierende og afhænger af mange faktorer. Når du skal have lavet denne type behandlingsform, vil du blive invisteret til en konsultation hos en tandlæge, som vil gennemgå dine ønsker og tænder. Herefter vil tandlægen undersøge, hvilken type behandling der er bedst for dig, hvorefter du vil få et uforpligtende tilbud. Pris vil derfor være varierende, men du skal regne med at skulle af med en pris på mindst 20.000kr, når du skal have reguleret tænder med invisalign i Odense eller resten af Danmark. 

Har du undret dig over, om det gør ondt at få denne type behnadlingsform? Uanset hvilken type tandreguleringsmetode, du vælger at benytte, skal du være forberedt på, at du højest sandsynligt vil komme til at få ømme tænder i starten. Dette er fordi, at bøjlens formål er at rykke din tænder, hvorfor den strammer meget i starten. Derfor vil du med en invisalign bøjle skulle forberede dig på at få ømme bisser de første par dage, men denne ømhed forventes at gå hurtigt over. 

Det gør ikke mere ondt at få lavet invisalign fremfor alle andre behandlingsformer, og du skal ikke være bange for, at smerten er uudholdelelig. Langt de fleste oplever blot en smule ømhed, når de får påført skinnerne. Du skal derfor ikke være bekymret for smerterne ved din behandlingsform, når du får påsat skinnerne til en skarp pris i Odense eller resten af Danmark.

Invisalign Randers - opnå de flotteste tænder i byen

Invisalign er en meget populær og moderne type tandregulering, og der er mange gode grunde til at vælge denne type behandlingsform, hvis du vil vil opnå de smukkeste tænder og det smukkeste smil.

Der er mange gode grunde til at vælge denne type behandlingsform, hvis du ønsker at opnå det smukkeste smil og tænder.

Processen fungerer således, at du kontakter en tandlæge i Randers, som tilbyder denne type behandling. Der findes massere dygtige tandlæger i Randers, der har erfaring indenfor invisalign, hvorfor du altid kan være sidder på at finde en behandler, der er super dygtigt. 

Efterfølgende vil du blive inviteret til en konsultation hos tandlægen i Randers. Her vil I drøfte dine tanker omkring din ønsker, og tandlægen vil tage en 3D-scanning af dine tænder. Denne scanning har til formål at kunne vurdere, hvilken type behandling og bøjle, der passer bedst til dig. 

Du vil herefter få et uforpligtende tilbud, og hvis du takker ja, vil tandlægen sende dine scanningern afsted til en eksterne virksomhed, der srkæddersyer og laver bøjlen, således at den er tilpasset dine tænder og dit forløb. 

Din invisalign vil skulle skiftes løbende under forløbet, og det samlede forløb varer alt fra 6-18 måneder. Prisen vil derfor også være varierende alt efter længden på din behandling.

Derfor bør du vælge denne behandlingsform

Når du vælger invisalign som begandlingsform i Randers, vil du opnå en nem og overskuelig proces. Denne type tandregulering er nemlig både hurtigt og nem, og der er mange gode grunde til at vælge denne behandlingsform, når du skal have rettet tænder i Randers eller resten af landet. 

En af de største fordele med invisalign er også, at bøjlen er gennemsigtig, hvorfor den ikke syner særlig meget, når du smiler. Mange oplever dette som en stor fordel, da de ikke skjuler deres smil. 

Ydermere kan din invisalign også aftages, og den skal kun bæres 22 timer i døgnet. Dermed kan du altså tage bøjlen af, hvis du spiser, er på date, til arrangementer eller andet.

Leder du efter god information omkring sundhed så find den her sum.dk.

Find også den bedste el ladcykel i test eller bedste el løbehjul her. 

Angivelse af kilder

 1. healthline
 2. expertdental
 3. Læs mere om sundhed på denne side.
 4. Læs om sundhed på Indenrigs- og sundhedsministeriets hjemmeside.
 5. Best-invisible-braces

FAQ Invisalign bøjle

Hvad koster en Invisalign bøjle?
Prisen er varierende, men koster mellem 15-45.000 kr. Det kan afhænge af varigheden for behandlingen og hvor meget der skal rettes eller hvor kompliceret det er. At få rettet sine tænder kan være dyrt, men det kan ses som en investering i sig selv.
Hvor længe varer et forløb med en Invisalign bøjle?
Behandlingstiden er individuel og kan variere alt efter dit tandsæt og tandstilling. Normalt tager det fra omkring et halvt år til 18 måneder. Det er en bøjle, som du kan tage af og på, men det anbefales at bære den i 20-22 timer i døgnet.
Hvilken løsning er billigst?
Hvad er en Invisalign?
En invisalign bøjle er en usynlig tandbøjle, der regulerer tænder kosmetisk med en tynd plastikskinne. Man får rettet sine tænder på en skånsom, men effektiv måde gennem et skræddersyet behandlingsforløb. Det er en diskret og uforstyrrende tandregulering til voksne og teenagere.
Gør det ondt at have bøjle?
Det kræver en tilvænningsperiode at gå med bøjle og invisalign. En bøjle retter tænder over tid, hvorfor man kan blive lidt øm i tænderne, da de langsomt bliver rettet. Det bør dog ikke gøre ondt, men man kan ikke undgå at mærke det lidt. Det er vigtigt at holde en god mundhygiejne, når man har bøjle.
Kan man få invisalign i Danmark?
Ja, du kan få en usynlig bøjle i hele Danmark hos forskellige tandlæger eller tandklinikker. Find en god specialtandlæge, der har erfaring med invisalign og få det smil du altid har drømt om.
Hvad er invisalign?
Det er en gennemsigtig bøjle, der er tilpasset dine tænder og som over en længere periode kan regulere dine tænder til den ønskede position, uden du skal have togskinner.
Hvem kan få invisalign?
Stort set alle kan få invisalign, da det er en løsning for både mindre reguleringer og mere komplicerede tilfælde. Hvis du har under-, over- eller skævbid, kan det være at en anden metode er mere passende.
Hvad koster invisalign?
Hvad koster invisalign?
Hvad koster invisalign?

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle