Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign bøjle - Få usynlig Invisaligns København

Er du ikke helt tilfreds med den måde dit smil ser ud på, og kunne du godt tænke dig tandregulering eller tandretning, men uden at nogen kan se det? Så er en Invisalign bøjle det helt rette produkt for dig, for her kan du få rettet dine tænder helt usynligt med Invisaligns København. Læs mere om pris og forløb her.
Af 
 Opdateret d. december 29, 2022
invisalign bøjle

Med denne type tandregulering kan du få rettet dine tænder helt uden, at nogen kan se det med Invisaligns København. Denne tandskinne er nemlig en usynlig skinne, som udskiftes jævnligt for at at udføre tandretning. Invisalign bøjle giver dig et slot smil, både under behandlingen og efter - for ingen kan se, at din tandregulering undervejs.

De førende specialister til tandregulering med Invisalign bøjle

Flere steder i København finder du tandlæger, der gerne hjælper dig med at få rettet dine tænder med en skinne, så du kan få det flotteste smil, som vil få dig til at stråle. Dog kan det være grænseoverskridende at have på, når man er voksen, fordi mange forbinder det med noget, tandretning og tandregulering, man fik ordnet som unge eller barn.

Clearli Invisalign bøjle - Vores anbefaling

Clearli Invisalign

Fordele:

Specialuddannet tandlæger
Førende i Danmark
Få fast pris på beløb før du starter
5 stjerner på Google med 5 anmeldelser

Specifikationer

  • Usynlig bøjle
  • Godt forløb uden store smerter
  • Nem at rengøre
  • Bøjle sidder ikke permanent på tænderne
  • Pris efter behov
  • Tid med Invisalign: 6 - 18 måneder - dette kommer an på dit behov.

Hvad er denne type bøjle?

En Invisalign skinne er et produkt, der kan hjælpe dig til et pænere smil. Det henvender sig især til dig, der ikke vil have en reel tandholder på, men gerne vil have lavet en tandretning. Derfor er denne type af tandregulering især populær blandt voksne, fordi den ikke kan ses.

Den famøse skinne er ikke så meget en synlig tandbeskytter, som det faktisk er en skinne. Det er en gennemsigtig og diskret skinne, som hjælper til at rette de tandstillingsfejl, man skulle have. Derfor er dette også et populært valg, når der er tale om mindre æstetiske fejl, man ønsker at rette op på som voksen.

Klientudtalelse:

"Jeg har haft glæden af at være i behandling hos Wang igennem mit tandreguleringsforløb og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Wang og hele teamet. Wang er en dygtig, sympatisk og kompetent specialtandlæge og jeg har som patient altid følt mig i trygge hænder."

Klientudtalelse:

"Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at jeg gik i behandling hos Wang. Det var nemt, trygt og hurtigt. Og jeg har aldrig været mere stolt af mit smil, end jeg er nu. Vælg en specialist som Wang - det er mit bedste råd til andre, der vil have rettet deres tænder."

Behandling i af Invisalign København

Behandlingen med denne slags regulering fungerer ved, at der foretages en 3D-scanning af dine tænder i København, som tandlægerne vil sende til firmaet bag Invisalign sammen med fotos og røntgenbilleder af dine tænder. Her vil dine personlige skinner blive fremstillet.

Alt efter, hvor stort et kostmetisk indgreb du ønsker at få lavet, så vil du få lavet et antal af skinner, som du skal bruge over en periode. Den enkelte skinne bruges i 7 til 14 dage, og i denne periode vil dine tænder rette sig mellem 0,25 og 0,33 milimeter. Altså, skal du have rettet dine tænder meget, vil du behøver flere skinner.

Invisalign bøjle

Så længe skal du bære din bøjle i døgnet

Din skinne vil skulle bæres 22 ud af døgnets 24 timer, hvilket betyder, at din tandretning er i gang hele døgnet rundt. De resterende to timer er indregnet til måltider, tandbørstning og så videre. Når du børster dine tænder vil du også skulle børste din bøjle.

Undervejs vil du, de første 2-3 dage ved hver nye skinne, opleve at have ømme tænder, hvilket er helt normalt. Når behandlingen i København afsluttes vil du få fastsat en lille tråd på bagsiden af dine tænder, som holder din tandregulering på plads, og så vil du få en stabiliseringsbøjle, som du skal sove med, af samme årsag. Du vil ofte se resultater med Invisalign før og efter, som er helt utrolige på så kort tid.

Pris for en Invisalign

Kunne du tænke dig at høre mere om pris for en tandregulering og behandlingen bag, så kontakt gerne en specialist inden for området. Du finder en specialist flere steder i København, der kan give dig en pris på, hvad det kommer til at koste. En pris vil naturligvis afhænge af omfanget, samt hvad du ønsker at få lavet.

Desuden afhænger pris også af dit tandsæt, og hvor store ændringer der er tale om. Hvis det blot er små kosmetiske ændringer ligger priserne ofte under 35.000 kr. Skal du derimod op og have lavet et større projekt, som muligvis går under “moderat” eller “svært” behov, ligger priserne mellem de 35.000-50.000 kr. Læs mere om hvad priserne er.

Få et hurtigt overblik over de forskellige klinikker her:

KlinikClearliTandreguleringKBHNioclai Yde
Vores vurdering#1 Vores anbefaling ift. Invisalign bøjle#2 Førende specialister indenfor Invisalign bøjle#3 Gode til Invisalign bøjle
AdressePeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergPeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergHovedvagtsgade 4, 1103 København
Telefonnummer72 10 88 9972 10 88 9933 14 62 78

Dit behov - hvilket bid har du?

Behovet for typen af Invisalign bøjle afspejler sig i dit tandsæt i forhold til om de er skæve, muligt underbid eller overbid, små skævheder af kosmetisk karakter og så videre.

Prisen varierer selvfølgelig en hel del fra klinik til klinik, og derfor kan det være svært at sætte en helt nøjagtig pris, men det ligger i hvert fald i dette leje. Flere klinikker har inkluderet en gratis forundersøgelse i denne pris, men nogle tager også en pris for denne introducerende undersøgelse.

En personlig pris vil således blive beregnet hos den valgte specialist ud fra dine behov og ønsker.

Vi anbefaler at gøre brug af sundhed.dk når det kommer til alt sundheds informationssøgning. 

invisalign-boejle-boks-billede-tekst

Prisen for et behandlingsforløb med en Invisalign bøjle vil naturligvis variere fra person til person, da alle behandlingsforløb er forskellige. Dog kan du godt forvente, at det kommer til at kost i omegnen af 35-50.000 kr.

Gør det ondt at få behandling med skinnen?

I en proces med denne usynlige skinne vil du ikke opleve samme smerte eller gener, som et forløb med togskinner eller anden tandretning. Det er en af de milde behandlinger af tandretning, som blot løbende retter dine tænder på en skånsom måde. 

Da et forløb med en behandling påbegyndes med en grundig undersøgelse af dit bid og 3D scanninger af tænder laves dine skinner helt unikt til dine tænder og dit forløb. Det gøres så du skifter løbende, så du ikke mærker retningen undervejs. Skinnerne retter omkring 0,2-0,3 mm ad gangen.

Der kan dog blot forekomme lidt ømheder, men ikke noget der vil genere. Du vil de fleste steder på klinikker også komme til kontrol løbende i dit forløb, hvor du kan få en omstrukturering, hvis tandreguleringen volder dig problemer.

Læs også om hvordan overbid kan behandles.

Andre specialister, som laver tandregulering med Invisalign København

Efter din behandling med Invisalign bøjle

Når du har opnået det ønskede smil gennem din behandling, kommer du til et afsluttene tjek, hvor der her ligeledes vil blive indsat en lille tråd på bagsiden af dine tænder i undermunden. Denne lille tråd er med til at vedligeholde dit nye smukke smil. Du kan også læse her hvordan tandregulering forgår.

Tråden er ikke synlig fra fronten, og holder dine tænder på plads efter behandlingen. Desuden er der også flere som laver natskinner til patienterne, så de kan holde det nye smil vedlige.

Dette gøres, fordi smilet og tænderne rykker sig hele livet, og der kan være risiko for at de rykker sig tilbage efter behandling, hvis muligt. Derfor sikres du med efterfølgende usynlig natte skinne.

FAQ Invisalign bøjle

Hvad koster en Invisalign bøjle?
Prisen er varierende, men koster mellem 15-45.000 kr. Det kan afhænge af varigheden for behandlingen og hvor meget der skal rettes eller hvor kompliceret det er. At få rettet sine tænder kan være dyrt, men det kan ses som en investering i sig selv.
Hvor længe varer et forløb med en Invisalign bøjle?
Behandlingstiden er individuel og kan variere alt efter dit tandsæt og tandstilling. Normalt tager det fra omkring et halvt år til 18 måneder. Det er en bøjle, som du kan tage af og på, men det anbefales at bære den i 20-22 timer i døgnet.
Hvad er en Invisalign?
En invisalign bøjle er en usynlig tandbøjle, der regulerer tænder kosmetisk med en tynd plastikskinne. Man får rettet sine tænder på en skånsom, men effektiv måde gennem et skræddersyet behandlingsforløb. Det er en diskret og uforstyrrende tandregulering til voksne og teenagere.
Gør det ondt at have bøjle?
Det kræver en tilvænningsperiode at gå med bøjle og invisalign. En bøjle retter tænder over tid, hvorfor man kan blive lidt øm i tænderne, da de langsomt bliver rettet. Det bør dog ikke gøre ondt, men man kan ikke undgå at mærke det lidt. Det er vigtigt at holde en god mundhygiejne, når man har bøjle.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle