Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign bøjle - Få usynlig Invisaligns København

Er du ikke helt tilfreds med den måde dit smil ser ud på, og kunne du godt tænke dig tandregulering eller tandretning, men uden at nogen kan se det? Så er en Invisalign bøjle det helt rette produkt for dig, for her kan du få rettet dine tænder helt usynligt med Invisaligns København. Læs mere om pris og forløb her.
Af 
 Opdateret d. december 29, 2022
invisalign bøjle

Med denne type tandregulering kan du få rettet dine tænder helt uden, at nogen kan se det med Invisaligns København. Denne tandskinne er nemlig en usynlig skinne, som udskiftes jævnligt for at at udføre tandretning. Invisalign bøjle giver dig et slot smil, både under behandlingen og efter - for ingen kan se, at din tandregulering undervejs.

De førende specialister til tandregulering med Invisalign bøjle

Flere steder i København finder du tandlæger, der gerne hjælper dig med at få rettet dine tænder med en skinne, så du kan få det flotteste smil, som vil få dig til at stråle. Dog kan det være grænseoverskridende at have på, når man er voksen, fordi mange forbinder det med noget, tandretning og tandregulering, man fik ordnet som unge eller barn.

Clearli Invisalign bøjle - Vores anbefaling

Clearli Invisalign

Fordele:

Specialuddannet tandlæger
Førende i Danmark
Få fast pris på beløb før du starter
5 stjerner på Google med 5 anmeldelser

Specifikationer

  • Usynlig bøjle
  • Godt forløb uden store smerter
  • Nem at rengøre
  • Bøjle sidder ikke permanent på tænderne
  • Pris efter behov
  • Tid med Invisalign: 6 - 18 måneder - dette kommer an på dit behov.

Hvad er denne type bøjle?

En Invisalign skinne er et produkt, der kan hjælpe dig til et pænere smil. Det henvender sig især til dig, der ikke vil have en reel tandholder på, men gerne vil have lavet en tandretning. Derfor er denne type af tandregulering især populær blandt voksne, fordi den ikke kan ses.

Den famøse skinne er ikke så meget en synlig tandbeskytter, som det faktisk er en skinne. Det er en gennemsigtig og diskret skinne, som hjælper til at rette de tandstillingsfejl, man skulle have. Derfor er dette også et populært valg, når der er tale om mindre æstetiske fejl, man ønsker at rette op på som voksen.

Klientudtalelse:

"Jeg har haft glæden af at være i behandling hos Wang igennem mit tandreguleringsforløb og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Wang og hele teamet. Wang er en dygtig, sympatisk og kompetent specialtandlæge og jeg har som patient altid følt mig i trygge hænder."

Klientudtalelse:

"Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at jeg gik i behandling hos Wang. Det var nemt, trygt og hurtigt. Og jeg har aldrig været mere stolt af mit smil, end jeg er nu. Vælg en specialist som Wang - det er mit bedste råd til andre, der vil have rettet deres tænder."

Behandling i af Invisalign København

Behandlingen med denne slags regulering fungerer ved, at der foretages en 3D-scanning af dine tænder i København, som tandlægerne vil sende til firmaet bag Invisalign sammen med fotos og røntgenbilleder af dine tænder. Her vil dine personlige skinner blive fremstillet.

Så længe skal du bære din bøjle i døgnet

Din skinne vil skulle bæres 22 ud af døgnets 24 timer, hvilket betyder, at din tandretning er i gang hele døgnet rundt. De resterende to timer er indregnet til måltider, tandbørstning og så videre. Når du børster dine tænder vil du også skulle børste din bøjle.

Undervejs vil du, de første 2-3 dage ved hver nye skinne, opleve at have ømme tænder, hvilket er helt normalt. Når behandlingen i København afsluttes vil du få fastsat en lille tråd på bagsiden af dine tænder, som holder din tandregulering på plads, og så vil du få en stabiliseringsbøjle, som du skal sove med, af samme årsag. Du vil ofte se resultater med Invisalign før og efter, som er helt utrolige på så kort tid.

Pris for en Invisalign

Kunne du tænke dig at høre mere om pris for en tandregulering og behandlingen bag, så kontakt gerne en specialist inden for området. Du finder en specialist flere steder i København, der kan give dig en pris på, hvad det kommer til at koste. En pris vil naturligvis afhænge af omfanget, samt hvad du ønsker at få lavet.

Desuden afhænger pris også af dit tandsæt, og hvor store ændringer der er tale om. Hvis det blot er små kosmetiske ændringer ligger priserne ofte under 35.000 kr. Skal du derimod op og have lavet et større projekt, som muligvis går under “moderat” eller “svært” behov, ligger priserne mellem de 35.000-50.000 kr. Læs mere om hvad priserne er.

Få et hurtigt overblik over de forskellige klinikker her:

KlinikClearliTandreguleringKBHNioclai Yde
Vores vurdering#1 Vores anbefaling ift. Invisalign bøjle#2 Førende specialister indenfor Invisalign bøjle#3 Gode til Invisalign bøjle
AdressePeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergPeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergHovedvagtsgade 4, 1103 København
Telefonnummer72 10 88 9972 10 88 9933 14 62 78

Dit behov - hvilket bid har du?

Behovet for typen af Invisalign bøjle afspejler sig i dit tandsæt i forhold til om de er skæve, muligt underbid eller overbid, små skævheder af kosmetisk karakter og så videre.

Prisen varierer selvfølgelig en hel del fra klinik til klinik, og derfor kan det være svært at sætte en helt nøjagtig pris, men det ligger i hvert fald i dette leje. Flere klinikker har inkluderet en gratis forundersøgelse i denne pris, men nogle tager også en pris for denne introducerende undersøgelse.

En personlig pris vil således blive beregnet hos den valgte specialist ud fra dine behov og ønsker.

Vi anbefaler at gøre brug af sundhed.dk når det kommer til alt sundheds informationssøgning. 

invisalign-boejle-boks-billede-tekst

Prisen for et behandlingsforløb med en Invisalign bøjle vil naturligvis variere fra person til person, da alle behandlingsforløb er forskellige. Dog kan du godt forvente, at det kommer til at kost i omegnen af 35-50.000 kr.

Gør det ondt at få behandling med skinnen?

I en proces med denne usynlige skinne vil du ikke opleve samme smerte eller gener, som et forløb med togskinner eller anden tandretning. Det er en af de milde behandlinger af tandretning, som blot løbende retter dine tænder på en skånsom måde. 

Da et forløb med en behandling påbegyndes med en grundig undersøgelse af dit bid og 3D scanninger af tænder laves dine skinner helt unikt til dine tænder og dit forløb. Det gøres så du skifter løbende, så du ikke mærker retningen undervejs. Skinnerne retter omkring 0,2-0,3 mm ad gangen.

Der kan dog blot forekomme lidt ømheder, men ikke noget der vil genere. Du vil de fleste steder på klinikker også komme til kontrol løbende i dit forløb, hvor du kan få en omstrukturering, hvis tandreguleringen volder dig problemer.

Læs også om hvordan overbid kan behandles.

Andre specialister, som laver tandregulering med Invisalign København

Efter din behandling med Invisalign bøjle

Når du har opnået det ønskede smil gennem din behandling, kommer du til et afsluttene tjek, hvor der her ligeledes vil blive indsat en lille tråd på bagsiden af dine tænder i undermunden. Denne lille tråd er med til at vedligeholde dit nye smukke smil. Du kan også læse her hvordan tandregulering forgår.

Tråden er ikke synlig fra fronten, og holder dine tænder på plads efter behandlingen. Desuden er der også flere som laver natskinner til patienterne, så de kan holde det nye smil vedlige.

Dette gøres, fordi smilet og tænderne rykker sig hele livet, og der kan være risiko for at de rykker sig tilbage efter behandling, hvis muligt. Derfor sikres du med efterfølgende usynlig natte skinne.

Invisalign behandling - Få rettet dine tænder i København

Har du længe gået og tænkt på at få rettet dine tænder, men ønsker du ikke at have bøjle på, når du er voksen? Med en Invisalign behandling kan du nemt, hurtigt og effektivt få reguleret dine tænder - helt uden, at der er nogen der kan se det.

invisalign behandling

Behandling med Invisalign er en simpel proces, hvor du vil kunne se resultater hurtigt, og hvor ændringen fra før til efter er helt utrolig. Det tager nemlig ikke mange måneder at få rettet dine tænder, så du kan få netop det smil, du har gået og drømt om - måske også længe.

Førende specialister i Danmark til tandregulering med Invisalign

Clearli Invisalign behandling

Clearli - Invisalign behandling

Specialuddannet tandlæger
Førende i Danmark
Få fast pris på beløb før du starter

En Invisalign behandling kan tage ganske få uger eller måneder, alt efter, hvad du ønsker at opnå af resultater. Herefter vil du få lavet en behandling af dine tænder, så de holder sig på palds. Dette kan du nemt få lavet hold en ekspert i København, der har styr på behandlingen med Invisalign.

En skinne af gangen

Det helt særlige og unikke ved Invisalign er, at behandlingen gennemføres ved, at du først får taget 3D og røntgen billeder af dine tænder hos en tandlæge i København, som sendes til en ekspert, der vil lave en række skinner til dig, som du skal bruge og skifte ud løbende gennem hele processen.

Hver skinne bruger du så i mellem 7 og 14 dage, og så skifter du til den næste størrelse. For hver skinne i din behandling, vil du opleve en regulering på mellem 0,25 og 0,33 milimeter, som måske ikke lyder af meget, men når det kommer til tænder, så er det en verden til forskel.

Behandling med Invisalign

Behandlingen er således både nem og effektiv, og du vil hurtigt få dit drømmesmil. Efter din behandling med Invisalign er slut, vil du få en skinne, som du skal sove med, som holder tænderne på plads, samt sat en stålråd bag på tænderne, så de ikke rykker sig. Intet af dette kan ses.

Alt du skal vide ved invisalign behandling

Når du skal have foretaget en invisalign behandling er der en række ting, der er værd at vide på forhånd. Vi har samlet nogle af dem her. 

Ømhed

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at dine tænder blive ømme, når du får en invisalign behandling. Ømheden tager typisk en uge, hvor det kan være svært at tygge hårde madvarer såsom grøntsager med mere. Det er gangske naturligt og svært at undgår, at tænderne bliver ømme, og du skal aldrig være bekymret for det. Dog bør du kontakte din tandlæge, hvis ømheden er så slem, at du ikke kan holde det ud. Her vil din tandlæge højest sandsynligt løsne bøjlen en smule. 

Ømheden vil komme igen hver gang, du skal have skiftet din bøjle ud i forbindelse med din invisalign behandling. Dette skal du ca. Én gang om måneden, fordi bøjle bliver stremmet ind. 

Hold dig fra varm drikkelse

Under en invisalign behandling må du kun drikke kolde drikkevarer, hvorfor du bør holde dig fra kaffe, te og andet varm drikkelse. 

invisalign danmark

Dette kan ødelægge strukturen i bøjlen og altsp svække din invisalign behandling. Du kan altid spørge din tandlæge til råds, hvis du har behov for ekstra rådgivning i forbindelse med din behandling.

Derfor bør du vælge denne behandlingsform

Når du skal have bøjle er der mange gode grunde til at vælge en invisalign behandling. Nedenfor har vi samlet de bedste grunde til dig. 

Smil mere

Vi mennesker smiler mere, når vi er glade for at vise vores tænder frem. Omvendt er en af de største grunde til, at folk ikke bryder sig om at smile stort, at de er kede af hvordan, deres tænder ser ud. Hvis du oplever samme problem kan det derfor være en super god idé at overveje en invisalign behandling, hvor de kan opnå de smukkeste tænder, der vil bidrage til, at du smiler meget mere i din hverdag og nyder at vise dine smukke tænder frem. 

Aftagelig 

Med en invisalign behandling får du en bøjle, som du kan tage af og på alt efter ønske. Her er du altså ikke begrænset, og du kan tage bøjlen af, når du spiser, er til arrangementer, på date eller andet. Dette er altså en af de største fordele ved en invisalign behandling og en god grund til, at mange unge og voksne vælger denne behandlingsform til tandregulering. 

Usynlig bøjle

Med en invisalign behandling får du en usynlig bøjle, som kan være en stor fordel. Du slipper altså for, at den er synlig hver eneste gang, du smiler, og langt de fleste oplever, at der er meget store fordele forbundet med dette. Hvis du alternativt vælger den klassiske togskinne, vil denne type bøjle hver synlige på dine tænder 24/7. 

Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge en invisalign behandling, hvis du vil have de smukkeste tænder, og ønsker at opnå den nemmeste og mest overskuelige proces. Ydermere er prisen på denne en invisalign behandling også overkommelig, og matcher priserne med andre typer behandlinger såsom togskinner. 

Er du på jagt information omkring sundhed og livstil? så find den her sundhed.dk.

Invisalign Danmark - Få en gennemsigtig bøjle nær dig

Hvis du går og er ked af dine tænder og holder igen når du smiler eller griner, så er hjælpen ikke så langt væk. Du kan nemlig få invisalign bøjle overalt i Danmark hos en tandlæge eller tandklinik. Det er en usynlig bøjle, der over en længere periode retter dine tænder til det perfekte smil helt uden togskinner.

Med invisalign er det aldrig for sent at få rettet sine tænder. Hvis du synes det er grænseoverskridende at gå med bøjle som voksen er invisalign en oplagt løsning, da den er gennemsigtig og dermed næsten usynlig. Hvis du går og er ked af dit smil, så anbefaler vi at du hellere skal gøre noget ved det end at gå og være ked af det resten af dit liv og holde igen, fordi du er bange for hvad andre tænker. 

Behandlinger med invisalign

Hvad end du har nogle små kosmetiske problemer med dine tænder, eller om du har et mere kompliceret problem, så kan invisalign være den rette løsning. Du bør dog altid konsulteres af en tandlæge eller ekspert, før du beslutter dig for en behandlingsmetode. 

Du kan finde en behandler i nærheden af dig, som f.eks. kan være din egen tandlæge, hvis vedkommende tilbyder invisalign, det kan du med fordel starte med at undersøge. Ellers findes der tandklinikker og tandlæger i hele Danmark, der er specialister i invisalign. Husk altid at undersøge din behandler grundigt og vær kritisk, hvis du har tvivl.

Find information omkring sund på sum.dk.

FAQ Invisalign bøjle

Hvad koster en Invisalign bøjle?
Prisen er varierende, men koster mellem 15-45.000 kr. Det kan afhænge af varigheden for behandlingen og hvor meget der skal rettes eller hvor kompliceret det er. At få rettet sine tænder kan være dyrt, men det kan ses som en investering i sig selv.
Hvor længe varer et forløb med en Invisalign bøjle?
Behandlingstiden er individuel og kan variere alt efter dit tandsæt og tandstilling. Normalt tager det fra omkring et halvt år til 18 måneder. Det er en bøjle, som du kan tage af og på, men det anbefales at bære den i 20-22 timer i døgnet.
Hvad er en Invisalign?
En invisalign bøjle er en usynlig tandbøjle, der regulerer tænder kosmetisk med en tynd plastikskinne. Man får rettet sine tænder på en skånsom, men effektiv måde gennem et skræddersyet behandlingsforløb. Det er en diskret og uforstyrrende tandregulering til voksne og teenagere.
Gør det ondt at have bøjle?
Det kræver en tilvænningsperiode at gå med bøjle og invisalign. En bøjle retter tænder over tid, hvorfor man kan blive lidt øm i tænderne, da de langsomt bliver rettet. Det bør dog ikke gøre ondt, men man kan ikke undgå at mærke det lidt. Det er vigtigt at holde en god mundhygiejne, når man har bøjle.
Kan man få invisalign i Danmark?
Ja, du kan få en usynlig bøjle i hele Danmark hos forskellige tandlæger eller tandklinikker. Find en god specialtandlæge, der har erfaring med invisalign og få det smil du altid har drømt om.
Hvad er invisalign?
Det er en gennemsigtig bøjle, der er tilpasset dine tænder og som over en længere periode kan regulere dine tænder til den ønskede position, uden du skal have togskinner.
Hvem kan få invisalign?
Stort set alle kan få invisalign, da det er en løsning for både mindre reguleringer og mere komplicerede tilfælde. Hvis du har under-, over- eller skævbid, kan det være at en anden metode er mere passende.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle