Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Invisalign bøjle - Usynlig tandretning i København

Er du ikke helt tilfreds med den måde dit smil ser ud på, og kunne du godt tænke dig tandregulering eller tandretning, men uden at nogen kan se det? Så er en Invisalign bøjle det helt rette produkt for dig, for her kan du få rettet dine tænder helt usynligt i København.
Af 
 Opdateret d. september 9, 2022
invisalign bøjle

Med en Invisalign bøjle kan du få rettet dine tænder helt uden at nogen kan se det. Invisalign er nemlig en usynlig skinne, som udskiftes jævnligt for at at udføre tandretning. Dette giver dig et slot smil, både under behandlingen og efter - for ingen kan se, at din tandregulering undervejs.

Flere steder i København finder du tandlæger, der gerne hjælper dig med at få rettet dine tænder med en bøjle, så du kan få det flotteste smil, som vil få dig til at stråle. Dog kan det være grænseoverskridende have have bøjle på, når man er voksen, fordi mange forbinder det med noget, tandretning og tandregulering, man fik ordnet som unge eller barn.

Hvad er en Invisalign bøjle?

En Invisalign skinne er et produkt, der kan hjælpe dig til et pænere smil. Det henvender sig især til dig, der ikke vil have en reel bøjle på, men gerne vil have lavet en tandretning. Derfor er denne type af tandregulering især populær blandt voksne, fordi Invisalign bøjlen ikke kan ses.

Den famøse Invisalign bøjle er ikke så meget en bøjle, som det faktisk er en skinne. Det er en gennemsigtig og diskret skinne, som hjælper til at rette de tandstillingsfejl, man skulle have. Derfor er dette også et populært valg, når der er tale om mindre æstetiske fejl, man ønsker at rette op på som voksen.

Behandling med Invisalign bøjle i København

Behandlingen med en Invisalign bøjle fungerer ved, at der foretages en 3D-scanning af dine tænder i København, som tandlægerne vil sende til firmaet bag Invisalign sammen med fotos og røntgenbilleder af dine tænder. Her vil dine personlige skinner blive fremstillet.

Alt efter, hvor stort et kostmetisk indgreb du ønsker at få lavet, så vil du få lavet et antal af skinner, som du skal bruge over en periode. Den enkelte skinne bruges i 7 til 14 dage, og i denne periode vil dine tænder rette sig mellem 0,25 og 0,33 milimeter. Altså, skal du have rettet dine tænder meget, vil du behøver flere skinner.

Din Invisalign skinne vil skulle bæres 22 ud af døgnets 24 timer, hvilket betyder, at din tandretning er i gang hele døgnet rundt. De resterende to timer er indregnet til måltider, tandbørstning og så videre. Når du børster dine tænder vil du også skulle børste din Invisalign bøjle.

Undervejs vil du, de første 2-3 dage ved hver nye Invisalign bøjle, opleve at have ømme tænder, hvilket er helt normalt. Når behandlingen i København afsluttes vil du få fastsat en lille tråd på bagsiden af dine tænder, som holder din tandregulering på plads, og så vil du få en stabiliseringsbøjle, som du skal sove med, af samme årsag. Du vil ofte se resultater med Invisalign før og efter, som er helt utrolige på så kort tid.

Pris for en Invisalign bøjle

Kunne du tænke dig at høre mere om pris for en Invisalign bøjle og behandlingen bag, så kontakt gerne en specialist inden for området. Du finder en specialist flere steder i København, der kan give dig en pris på, hvad det kommer til at koste. En pris vil naturligvis afhænge af omfanget, samt hvad du ønsker at få lavet.

En personlig pris vil således blive beregnet hos den valgte specialist.

Vi anbefaler at gøre brug af Clearli og TandreguleringKBH, når det gælder en Invisalign bøjle.

FAQ om Invisalign bøjle

Hvad koster en invisalign bøjle?
Prisen er varierende, men koster mellem 15-45.000 kr. Det kan afhænge af varigheden for behandlingen og hvor meget der skal rettes eller hvor kompliceret det er. At få rettet sine tænder kan være dyrt, men det kan ses som en investering i sig selv.
Hvor længe varer et forløb med en invisalign bøjle?
Behandlingstiden er individuel og kan variere alt efter dit tandsæt og tandstilling. Normalt tager det fra omkring et halvt år til 18 måneder. Det er en bøjle, som du kan tage af og på, men det anbefales at bære den i 20-22 timer i døgnet.
Hvad er en invisalign bøjle?
En invisalign bøjle er en usynlig tandbøjle, der regulerer tænder kosmetisk med en tynd plastikskinne. Man får rettet sine tænder på en skånsom, men effektiv måde gennem et skræddersyet behandlingsforløb. Det er en diskret og uforstyrrende tandregulering til voksne og teenagere.
Gør det ondt at have bøjle?
Det kræver en tilvænningsperiode at gå med bøjle og invisalign. En bøjle retter tænder over tid, hvorfor man kan blive lidt øm i tænderne, da de langsomt bliver rettet. Det bør dog ikke gøre ondt, men man kan ikke undgå at mærke det lidt. Det er vigtigt at holde en god mundhygiejne, når man har bøjle.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle