Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Invisalign behandling - Få rettet dine tænder i København

Har du længe gået og tænkt på at få rettet dine tænder, men ønsker du ikke at have bøjle på, når du er voksen? Med en Invisalign behandling kan du nemt, hurtigt og effektivt få reguleret dine tænder - helt uden, at der er nogen der kan se det.
Af 
 Opdateret d. september 16, 2022
invisalign behandling

Behandling med Invisalign er en simpel proces, hvor du vil kunne se resultater hurtigt, og hvor ændringen fra før til efter er helt utrolig. Det tager nemlig ikke mange måneder at få rettet dine tænder, så du kan få netop det smil, du har gået og drømt om - måske også længe.

En Invisalign behandling kan tage ganske få uger eller måneder, alt efter, hvad du ønsker at opnå af resultater. Herefter vil du få lavet en behandling af dine tænder, så de holder sig på palds. Dette kan du nemt få lavet hold en ekspert i København, der har styr på behandlingen med Invisalign.

En skinne af gangen

Det helt særlige og unikke ved Invisalign er, at behandlingen gennemføres ved, at du først får taget 3D og røntgen billeder af dine tænder hos en tandlæge i København, som sendes til en ekspert, der vil lave en række skinner til dig, som du skal bruge og skifte ud løbende gennem hele processen.

Hver skinne bruger du så i mellem 7 og 14 dage, og så skifter du til den næste størrelse. For hver skinne i din behandling, vil du opleve en regulering på mellem 0,25 og 0,33 milimeter, som måske ikke lyder af meget, men når det kommer til tænder, så er det en verden til forskel.

Behandling med Invisalign

Behandlingen er således både nem og effektiv, og du vil hurtigt få dit drømmesmil. Efter din behandling med Invisalign er slut, vil du få en skinne, som du skal sove med, som holder tænderne på plads, samt sat en stålråd bag på tænderne, så de ikke rykker sig. Intet af dette kan ses.

Vores anbefaling

Vi anbefaler at gøre brug af Clearli og TandreguleringKBH, når det gælder en Invisalign bøjle.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle