Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign behandling - Få rettet dine tænder i København

Har du længe gået og tænkt på at få rettet dine tænder, men ønsker du ikke at have bøjle på, når du er voksen? Med en Invisalign behandling kan du nemt, hurtigt og effektivt få reguleret dine tænder - helt uden, at der er nogen der kan se det.
Af 
 Opdateret d. oktober 31, 2022
invisalign behandling

Behandling med Invisalign er en simpel proces, hvor du vil kunne se resultater hurtigt, og hvor ændringen fra før til efter er helt utrolig. Det tager nemlig ikke mange måneder at få rettet dine tænder, så du kan få netop det smil, du har gået og drømt om - måske også længe.

Førende specialister i Danmark til tandregulering med Invisalign

Clearli Invisalign behandling

Clearli - Invisalign behandling

Specialuddannet tandlæger
Førende i Danmark
Få fast pris på beløb før du starter

En Invisalign behandling kan tage ganske få uger eller måneder, alt efter, hvad du ønsker at opnå af resultater. Herefter vil du få lavet en behandling af dine tænder, så de holder sig på palds. Dette kan du nemt få lavet hold en ekspert i København, der har styr på behandlingen med Invisalign.

En skinne af gangen

Det helt særlige og unikke ved Invisalign er, at behandlingen gennemføres ved, at du først får taget 3D og røntgen billeder af dine tænder hos en tandlæge i København, som sendes til en ekspert, der vil lave en række skinner til dig, som du skal bruge og skifte ud løbende gennem hele processen.

Hver skinne bruger du så i mellem 7 og 14 dage, og så skifter du til den næste størrelse. For hver skinne i din behandling, vil du opleve en regulering på mellem 0,25 og 0,33 milimeter, som måske ikke lyder af meget, men når det kommer til tænder, så er det en verden til forskel.

Behandling med Invisalign

Behandlingen er således både nem og effektiv, og du vil hurtigt få dit drømmesmil. Efter din behandling med Invisalign er slut, vil du få en skinne, som du skal sove med, som holder tænderne på plads, samt sat en stålråd bag på tænderne, så de ikke rykker sig. Intet af dette kan ses.

Alt du skal vide ved invisalign behandling

Når du skal have foretaget en invisalign behandling er der en række ting, der er værd at vide på forhånd. Vi har samlet nogle af dem her. 

Ømhed

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at dine tænder blive ømme, når du får en invisalign behandling. Ømheden tager typisk en uge, hvor det kan være svært at tygge hårde madvarer såsom grøntsager med mere. Det er gangske naturligt og svært at undgår, at tænderne bliver ømme, og du skal aldrig være bekymret for det. Dog bør du kontakte din tandlæge, hvis ømheden er så slem, at du ikke kan holde det ud. Her vil din tandlæge højest sandsynligt løsne bøjlen en smule. 

Ømheden vil komme igen hver gang, du skal have skiftet din bøjle ud i forbindelse med din invisalign behandling. Dette skal du ca. Én gang om måneden, fordi bøjle bliver stremmet ind. 

Hold dig fra varm drikkelse

Under en invisalign behandling må du kun drikke kolde drikkevarer, hvorfor du bør holde dig fra kaffe, te og andet varm drikkelse. 

invisalign danmark

Dette kan ødelægge strukturen i bøjlen og altsp svække din invisalign behandling. Du kan altid spørge din tandlæge til råds, hvis du har behov for ekstra rådgivning i forbindelse med din behandling.

Derfor bør du vælge denne behandlingsform

Når du skal have bøjle er der mange gode grunde til at vælge en invisalign behandling. Nedenfor har vi samlet de bedste grunde til dig. 

Smil mere

Vi mennesker smiler mere, når vi er glade for at vise vores tænder frem. Omvendt er en af de største grunde til, at folk ikke bryder sig om at smile stort, at de er kede af hvordan, deres tænder ser ud. Hvis du oplever samme problem kan det derfor være en super god idé at overveje en invisalign behandling, hvor de kan opnå de smukkeste tænder, der vil bidrage til, at du smiler meget mere i din hverdag og nyder at vise dine smukke tænder frem. 

Aftagelig 

Med en invisalign behandling får du en bøjle, som du kan tage af og på alt efter ønske. Her er du altså ikke begrænset, og du kan tage bøjlen af, når du spiser, er til arrangementer, på date eller andet. Dette er altså en af de største fordele ved en invisalign behandling og en god grund til, at mange unge og voksne vælger denne behandlingsform til tandregulering. 

Usynlig bøjle

Med en invisalign behandling får du en usynlig bøjle, som kan være en stor fordel. Du slipper altså for, at den er synlig hver eneste gang, du smiler, og langt de fleste oplever, at der er meget store fordele forbundet med dette. Hvis du alternativt vælger den klassiske togskinne, vil denne type bøjle hver synlige på dine tænder 24/7. 

Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge en invisalign behandling, hvis du vil have de smukkeste tænder, og ønsker at opnå den nemmeste og mest overskuelige proces. Ydermere er prisen på denne en invisalign behandling også overkommelig, og matcher priserne med andre typer behandlinger såsom togskinner. 

Er du på jagt information omkring sundhed og livstil? så find den her sundhed.dk.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle