Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign Århus - Det perfekte smil til Smilets By

Er din største drøm at have det perfekte lige smil, som reflekterer den by, du bor i? Med en Invisalign behandling i Århus får du mulighed for at repræsentere byen på bedste vis. Denne type tandregulering giver dig nemlig mulighed for at få rettet tænderne helt usynligt.
Af 
 Opdateret d. september 23, 2022
tandregulering invisalign

Ser du alligevel dig selv som værende for gammel til at gå rundt med togskinner eller en anden bøjle, så er Invisalign måske netop det, du har gået og ledt efter. Her får du nemlig usynlig tandretning, der både er hurtigt, effektivt og kan gøres til en god pris i Århus.

På den måde kan du få det smil, som du har gået og drømt om, uden at nogen kigger skævt til dig, fordi du er voksen og har bøjle. Du kan helt usynligt få rettet dine tænder med Invisalign, du skal blot finde den rette ekspert eller tandlæge i Århus, der kan hjælpe dig i gang.

Hvordan fungerer det?

En behandling med Invisalign er ganske simpel, effektiv og helt ukompliceret. Først og fremmest vil du få taget billeder, røntgen og 3D-scanninger af dine tænder i Århus, som sendes til producenten, som laver dine personlige skinner. Disse skal du bruge hele vejen igennem processen.

Du vil få en række af forskellige skinner, som du skal bære i 22 timer af døgnet. Den tages altså kun ud, når du skal spise og børste tænder - og når du gør dette, børstes også skinnen. Hver skinne bruges i 7-14 dage, hvorefter den næste tages i brug.

tandregulering invisalign

Dine tænder vil blive reguleret mellem 0,25 mm og 0,33 mm for hver Invisalign skinne. Derfor vil mere skæve tænder tage længere tid at rette op. Dog vil du inden for ganske kort tid kunne se en væsentlig forskel, som du kan vise frem, når du bevæger dig rundt i Århus. Når processen er slut, vil du få en skinne, du skal sove med og en tråd vil blive sat bag på tænderne, for at holde dem på plads.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle