Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

InShape romaskine - Budgetvenlig begynder model

Hvis du kunne tænke dig at anskaffe en god og effektiv romaskine, som samtidig har en rigtig god pris, er en InShape romaskine et godt valg for dig. Her får du en effektiv maskine, som giver en rigtig god træningsoplevelse, uden at du skal betale mange penge for en af de dyreste modeller på markedet.
Af 
 Opdateret d. juni 30, 2022
inshape romaskine

Inshape er et fitnessbrand, der producerer flere forskellige slags træningsmaskiner. Fælles for deres produkter er, at de både er af høj kvalitet og har en god pris. Du kan derfor ofte finde deres træningsprodukter hos prisvenlige forhandlere såsom Coop.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

InShapes romaskiner er gode til den træningsinteresserede, som ikke nødvendigvis leder efter en model med mange elektroniske funktioner. Med denne InShape romaskine kan du få rotræning lige ind i stuen i en budgetvenlig løsning, der kan træne hele kroppen på én gang.

Denne InShape RM-E romaskine er et rigtig god valg til nybegynderen, da den er utrolig nem at anvende og har fire modstandsniveauer, som du kan indstille efter dit træningsniveau. Den har samtidig et tracking-display, som måler antal tag i minuttet samt kalorieforbrug. Maskinen bruger desuden et elastiksystem til at skabe modstand. Denne InShape romaskine er derfor en meget enkel model, som har de vigtigste funktioner, der kan få dig godt i gang med din hjemme træning. 

Den er samtidig utrolig nem at flytte rundt på, da den ikke vejer særlig meget og har hjul, så du hurtigt kan transportere den rundt, hvorend du gerne vil bruge den. 

Denne InShape romaskine er som nævnt et budgetvenligt alternativ til vores andre anmeldte romaskiner i vores bedst i test guide. Den er derfor perfekt til dig som gerne vil have en god maskine til brug engang imellem. Den har samtidig modtaget gode anmeldelser og bliver vurderet rigtig god til prisen.  

Læs vores fulde guide til de bedste romaskiner i test her.

cogclockmenu-circlecross-circle