Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Industri kaffemaskine - de bedste priser på både ny eller brugt

Hvis du er butiksejer og står og mangler en industri kaffemaskine, så kig med i vores overblik over priser på en ny såvel som en brugt maskine til dit sted.
Af 
 Opdateret d. juni 8, 2022
industri kaffemaskine

Lav den helt rigtige kaffe til dine kunder eller medarbejdere på arbejdet. Det er guld værd at kunne brygge en god varm drik. Det kan være at du mangler en mindre til kontoret, en stor til hele afdelingen eller en barista maskine til din kaffe-butik.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Find både en brugt eller ny industri kaffemaskine

Har du lige åbnet en ny butik eller andet erhverv, så kan det være en god eller måske essentiel ide at købe en industri kaffemaskine. Der findes heldigvis en masse forskellige modeller, priser og størrelser, så du kan få den helt rette til dine lokaler.


I denne artikel

De fleste industri kaffemaskiner kan brygge i alt fra 30-300 kopper kaffe, og det er derfor alt efter behov, hvilken maskine du skal købe dig. Der er nogle modeller med mange funktioner og andre som holder sig til et simpelt format med få muligheder og funktioner.

Vi hjælper dig med at opveje fordele og ulemper ved de forskellige modeller, og har derfor samlet en liste over de bedste maskiner på markedet, og hvilke priser de befinder sig på. Det er alt fra kaffeautomater til mindre maskiner, samt alt fra de nye modeller til en brugt version.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle