Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Hvordan vi udvælger troværdige forhandlere

De fleste af vores produkter forhandles og produceres af et hav af forhandlere og webshops. Vi hjælper derfor dig med at udvælge en eller flere forhandlere, hvor du kan købe det specifikke produkt - hvilket varierer.

De forskellige forhandlere kan både være selve producenten og brandet, men det kan også være en tredjeparts forhandler, såsom en webshop eller lignende. Vi holder øje med, hvem der har de gode tilbud og fremlægger et udvalg, så du selv kan træffe valget om, hvor du ønsker at købe dit produkt.

Hos Produkt Eksperten finder du også flere steder affiliate partnerskaber, som derved også gør at der er tilføjet udvalgte forhandlere til listen. Vi sørger dog altid at finde den bedste pris og de bedste produkter uanset sideløbende partnerskaber.

Hvordan vi udvælger troværdige forhandlere

Vi udvælger og fremhæver kun forhandlere, som er pålidelige og troværdige. Disse forhandlere og selskaber vurderer vi ud fra deres anmeldelser, stjerner, Trustpilot og andre tilbagemeldinger på forhandleren.

Vores kvalitetstjek af forhandleren gøres ligeledes med et ønske om, at du som forbruger og læser for den bedste oplevelse, også når du har bestilt din vare og modtager denne.

Ofte fremhæver vi velkendte og velbesøgte forhandlere, som er tillidsfulde og større virksomheder. Det kan være alt fra Elgiganten, Pricerunner, Imerco, Bilka, Punkt1 og mange andre. Disse velkendte navne sikrer også forbrugeren, og hvor der her er mulighed for at kontakte forhandlere i tilfælde af produktfejl.

menu-circlecross-circle