Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse

Det kan være svært at vælge mellem alle de forskellige robotstøvsugere, der er på markedet. Vi hjælper dig derfor med at guide dig til, hvilken robotstøvsuger du skal vælge.

Det er blevet mere og mere populært at vælge en robotstøvsuger, fremfor en almindelig støvsuger med ledning gennem de seneste år. Det kan være et uvant område at navigere i, så det kan være svært at vide, hvilken man skal vælge til sin bolig. 

Vi vil derfor hjælpe dig med at træffe et valg, ved at gennemgå de forskellige faktorer, som du bør være opmærksom på, inden du køber et tilfældigt produkt. Du kan med fordel tjekke vores store guide til den bedste robotstøvsuger her. 

Hvad skal jeg vælge en robotstøvsuger ud fra?

Der kan være stor forskel på de forskellige robotstøvsugere både med hensyn til prisklassen, funktioner, navigation, betjening og tilbehør. 

Prisen på en robotstøvsuger kan være meget varierende, men det afhænger som regel af effektiviteten og de forskellige funktioner, som hører med. Hvis du eksempelvis har husdyr derhjemme, så kan det være en god idé at gå efter et produkt med en høj sugeevne, så den kan opfange alle de små hundehår eller kattehår. 

Hvis du blot ønsker at den skal supplere rengøringen i hverdagen, kan du nøjes med en, der ikke er ligeså grundig, men som stadig formår at holde gulvet pænt og rent. 

 

Der findes en masse modeller, som har indbygget gulvvask som funktion. Det vil typisk være en funktion, der gør produktet en smule dyrere, men hverdagen noget nemmere. Det kan være smart, hvis du har børn eller husdyr, der kan finde på at spilde mad og drikke på gulvet.

Hvor længe den holder strøm eller måden robotstøvsugeren oplades på er også forskellig fra produkt til produkt. Du kan læse mere om hvor meget strøm en robotstøvsuger bruger her. Der er nogen, hvor en ladestation medfølger, som oplader den, når den ikke er i brug. Hvor lang tid den skal kunne holde strøm, kan være godt at være opmærksom på, hvis du har en større bolig.

Mange modeller kommer med en tilhørende app, hvorpå du kan holde øje med rengøringen eller endda styre den – også når du ikke er hjemme. Andre modeller har stemmestyring, så du kan snakke til den. 

Formen på en robotstøvsuger kan også have betydning for, hvor grundig den er med rengøringen. De runde modeller har sværere ved at nå helt ud i hjørner og langs vægge sammenlignet med firkantede modeller. 

Selvom den klarer rengøringen for dig, kan der være forskel på, hvordan den skal tømmes for skidt. Nogen modeller har en tilhørende ekstern støvbeholder, hvor andre har en selvtømmende beholder. Så dette afhænger af, hvor manuel eller automatisk, du ønsker sin model skal være.

Angivelse af kilder og test

  1. bhg.com
  2. goodhousekeeping.com
  3. thespruce.com
Scroll to Top