Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Opdateret februar 1, 2022 af Peter Rasmussen

Hvid skjorte | En klassiker i enhver mands garderobe

mand med hvid skjorte på

En klassisk hvid skjorte

Den hvide skjorte har altid været en klassiker, og derfor også ekstremt populær. En hvid skjorte kan bruges til enhver anledning, om dette er den helt store fest med black tie dresscode, en festlig anledning hos vennerne eller til hverdagsbrug for den travle forretningsmand.

Der er ingen tvivl om, at enhver man har, og hvis ikke, bør have, en hvid skjorte i sin garderobe, da denne kan parres med næsten hvad som helst til enhver anledning.

Derfor vil det være en gode ide at opgradere din garderobe med en ny, hvid skjorte, hvis du allerede har en eller et par stykker, eller blot få anskaffet dig én, hvis du ingen har.

Et outfit med hvid skjorte

Når det kommer til styling af en hvid skjorte, så er mulighederne mange. Den lyse farve kan nemlig parres med et væld af forskellige slags benbeklædning og jakker i mere eller mindre formel udstrækning.

Tager man eksempelvis det helt klassiske look med en hvid skjorte, så vil et par mørke chinos - enten sort, mørkegrå eller navy blå - og et lækkert læderbælt aldrig være et look, man vil gå galt med. Dette kan nemlig bruges til både mere formelle arrangementer med en jakke eller blazer til, eller til hverdagsbrug for den fashionable mand.

Til et sommerlook kan en hvid skjorte kombineres med lyse bukser eller shorts, eller man kan tage dem den helt uformelle vej og parre en hvid skjorte med jeans eller denim shorts.

Hvordan du vælger at sammensætte dit look er naturligvis op til dig og din stil. Men sikkert er det, at du vil kunne finde en lækker, hvid skjorte hos Bruun og Stengade, der i mange år har arbejdet med herretøj, og derfor har de også stor erfaring med, hvordan man påklæder mænd i alle aldre, størrelser og stile.

Find en lækker, hvid skjorte

Står du netop og skal bruge en hvid skjorte, enten fordi den gamle er ved at være slidt efter utallige dage i den, eller fordi bare kunne tænke dig at opdatere garderoben, så er der masser af skjorter at finde hos Bruun og Stengade.

Du kan enten gå på deres hjemmeside, hvor du kan se hele det store udvalg af skjorter, eller du kan finde én af de mange Concept Stores, som Bruun og Stengade har, rundt omkring i landet, hvor du vil kunne finde kyndig rådgivning og vejledning til, hvilket fit din næste skjorte skal have, hvad end dette er en hvid skjorte, en blå skjorte eller noget helt tredje.

Besøg Bruun og Stengade i dag for en lækker kvalitetssikret hvid skjorte.

Leder du efter nyt sengetøj? se her hvad er bedst i test.

Læs også om Gazelle elcykel her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle