Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Hvad koster invisalign - Læs mere om behandlingsformen her

Denne type tandregulering er en meget moderne og populær type behandling, som mange unge og voksne vælger, når de skal have reguleret tænder og opnå deres drømmesmil. Men hvad koster invisalign? Læs med her.
Af 
 Opdateret d. oktober 31, 2022
Invisalign pris

Invisalign er en fantastisk type tandregulering, som der er massere gode grunde til at vælge, når du skal have reguleret tænder og opnår det smil, du går og drømmer om. Ud over at være en nem og overskuelig proces, så kan du altså også få de smukkeste tænder til en overkommelig pris med denne type behandlingsform. 

Så hvad koster invisalign? Prisen på din behandling vil være varierende alt efter hvilken type behandling, du skal have lavet. Når du skal have bøjle starter processen først og fremmest med en konsultation, hvor du og din tandlæge vil gennemngå dine tænder og dine ønsker. Herefter vil tandlægen tage prødet og tests af dine tænder, hvorefter vedkommende vil vurdere vil type behandling, du skal have, og hvor længe forløbet forventes at tage. 

Derfor vil prisen altså være megt varierende og afhænge af mane forskellige faktorer. Hvad koster invisalign? Du skal regne med at skulle af med en pris på mindst 20.000, når du vælger denne type behandling. Priserne på denne type tanregulering er generelt super god sammelignet med andre typer behandlingsformer, og du vil samtidig få et overskueligt og nemt forløb med en gennemsnigtig bøjle. 

Hvis du mangler information om sundhed så anbefaler vi sundhed.dk.

Hvad koster invisalign i forhold til andre bahandlinger?

Måske har du undret dig over, hvad koster invisalign i forhold til andre typer behandlingsformer? Der er mange gode grunde til at vælge denne type tandregulering, og prisen er også en af dem. 

Selvom det ikke er omkostningsfrit at få bøjle, vil denne type behandlingsform altså ikke være dyrere end alternativerne. Hvad koster invisalign i forhold til togskinner? Hvis du f.eks. Overvejer togskinner, skal du også regne med at skulle af med en pris på mindst 20.000kr og ofte meget mere. 

Der er fordele og ulemper ved alle typer behandlingformer, og i de fleste tilfælde vil din tandlæge komme med et forslag til, hvilken type behandling vedkommende vil anbefale til dig. Dog skal du regne med, at langt de fleste tandlæger vil anbefale invisalign som behandlingsform, da det er en meget nem og overskeulig proces, som har mange fordele med sig. Hvis du vælger togskinner, skal du især være opmærksom på, at bøjlen er meget synlig på dine tænder, og du samtidig ikke har mulighed for at tage den af. 

FAQ

Kan man få invisalign i Danmark?
Ja, du kan få en usynlig bøjle i hele Danmark hos forskellige tandlæger eller tandklinikker. Find en god specialtandlæge, der har erfaring med invisalign og få det smil du altid har drømt om.
Hvad er invisalign?
Det er en gennemsigtig bøjle, der er tilpasset dine tænder og som over en længere periode kan regulere dine tænder til den ønskede position, uden du skal have togskinner.
Hvem kan få invisalign?
Stort set alle kan få invisalign, da det er en løsning for både mindre reguleringer og mere komplicerede tilfælde. Hvis du har under-, over- eller skævbid, kan det være at en anden metode er mere passende.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle