Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Husqvarna WDC 325L vand støvsuger

Søger du en vandstøvsuger, der er rigtig god til bilen, så er Husqvarna WDC 325L et rigtigt godt valg, da den kommer med en lang slange og langt strømkabel.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Denne vandstøvsuger fra Huqvarna er et rigtig godt valg til både bilen, værkstedet og ikke mindst til det private. Den klarer nemlig rengøringen med et snuptag, når man har med snavs, støv og nas i mindre størrelsesordner at gøre.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Husqvarnas gode bud på en vådstøvsuger fejler bestemt ikke, når det kommer til opsugning af træspåner eller træstøv på tømrerværkstedet, spildevand i forbindelse med VVS arbejde eller uheldige situationer, hvor en vask er blevet utæt eller et vandrør er sprunget. Desuden er den, med sin lange slange, også god til bilen, da den kan komme helt ind i bilen.

På grund af sine mange indstillinger, hvor man blandt andet kan indstille og justere indsugningen, det vil sige, hvor meget luft der lukkes ind, samt styrken motoren skal suge med, så får man en rigtig god og kraftfuld vand støvsuger, som tager alle de små mængder snavs uden problemer.

Vi kan især godt lide:

  • Sugekapaciteten på 3.700 L/min
  • Den lange slange
  • Det lange strømkabel
  • Filterposen af fleece

Vi vil især gerne anbefale denne vand støvsuger, hvis du har brug for en god støvsuger til bilen, der både kan suge snavset og støvet op fra gulvet, såvel som fra sæderne, og ikke mindst vandet efter vask og rengøring af stofsæder. Der er ingen tvivl om, at dette er et rigtig godt produkt, både til industrielt brug, men også til brug i privaten.

Fuld liste over test af vandstøvsuger

cogclockmenu-circlecross-circle