Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Hundefoder på tilbud - Få det bedste overblik i 2022 her

Du skal have hundefoder til din bedste firbenede ven, men der er langt mellen tilbudene på det gode foder. Derfor har vi lavet et overblik over tilbud på hundefoder til dig her.
Af 
 Opdateret d. juni 16, 2022
hundefoder på tilbud

Hunden er menneskets bedste ven. Sådan siger et gammelt ordsprog. Og der er formentlig noget om snakken. I hvert fald tæller rigtig mange danske hjem også en firbenet beboer. Bedste venner skal naturligvis have de bedste forudsætninger for et godt, sundt og langt liv.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Ligesom tilfældet er for mennesker, betyder det, blandt andet, at kosten spiller en afgørende rolle, hvis du vil skabe de bedste vilkår for et godt og langt hundeliv. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke krav du stiller, når du skal vælge hundefoder til din firbenede ven.

Kom til sagen - Hvad er det bedste hundefoder på tilbud i 2022?

Vores førstevalg er Philips HD2650/90 – Det er den perfekte effektiv brødrister med mange forskellige risteindstillinger, passer til alle typer brød. Det er en meget gedigen brødrister, som føles bygget til at kunne tåle at blive brugt i lang tid.

Bedst i test hundefoder tilbud:
Bedste samlet set: Kingsmoor Original

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de hundefoder på tilbud til din hunde i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en hundeejer bør være opmærksom på, for dem der vil deres hund det bedste. Lad os komme i gang.

Det bedste hundefoder på tilbud i 2022

hundefoder på tilbud
Bedste samlet set

Kingsmoor Original

Prisklasse: 299 – 349 kr.

Fordele:

Smag af kylling
Rig på gode vitaminer og mineraler
Består af råvarer, der er gode for fordøjelsen

Højdepunkter:

Fuldfoder, der dækker alle de anbefalede næringsbehov
god hundefoder på tilbud
60 dage gratis returret.
Gratis fragt på ordre over 499 DKK.
God service.

Hvorfor Kingsmoor Original er rigtig godt hundefoder på tilbud

Kingsmoor Original Kylling hundefoder har som navnet indikerer smag af kylling, og er et fuldfoder til voksne mellemstore- og store hunderacer. 

Det særlige ved Kingsmoor Original er, at det består af en særlig kombination af nordiske urter, der propfyldt med gode vitaminer og mineraler. Vitaminer og mineraler, der kan styrke immunforsvaret hos de firbenede venner, så de kan holde sig sunde og friske. 

Dette produkt er sammensat af råvarer, der er letfordøjelige. Det betyder også, at din hund med denne kost har de bedste forudsætninger for en sund fordøjelse og velfungerende tarme, der medfører, at optagelsen af næringsstoffer er optimal.

Du kan ofte være heldig at finde Kingsmoor Original Kylling hundefoder på tilbud - og på den lange bane kan der derfor være mange penge at spare. Bestiller du over internettet - enten hjem til - eller til en pakkeshop i nærheden af dig, når du finder det bedste hundefoder på tilbud, så slipper du også for at slæbe på de ofte mange kilo hjem. 


Læs mere om produktet her
hundefoder på tilbud
Bedste samlet set

Royal Canin mini adult

Prisklasse: 250 – 300 kr.

Fordele:

God til små hunde
God til kræsne hunde
Særlig smagssammensætning

Højdepunkter:

Fuldfoder, der dækker alle de anbefalede næringsbehov

Hvorfor Royal Canin mini adult er rigtig godt hundefoder

Er du den heldige ejer af en lille hun på en voksenvægt på mellem 4-10 kilo? Så er Royal Canin Mini Adult et rigtig godt bud. Foderet, der produceres af det anerkendte mærke, Royal Canin, kan bruges fra hunden er 10 måneder og op til 8 år. 

Selv hos kræsne hunde, kan dette hundemad vække appetitten, da smagen er baseret på en særlig sammensætning af naturlige smagsstoffer. 

Når du er på udkig efter det bedste og måske også billigste hundefoder på tilbud til den pelsede ven derhjemme, så er det ganske simpelt vigtigt at vælge dén hundemad, der dækker din hunds behov. 

Det er dog også vigtigt at pointere, at alt hundemad, der sælges i Danmark, skal følge de vedtagede internationale standarder for ernæringsmæssige sammensætninger. Det betyder også, at du på de fleste anerkendte websites er sikret, at der er ført tilsyn af den mad og hundefoder, du køber på tilbud. 

Arion Adult Large

Ligesom mennesker kommer hunde i mange forskellige størrelser og former. Arion Adult Large, der er en hundefoder, der ofte kan findes på tilbud, er ideel til at dække store, voksne hundes energimæssige behov. 

Denne hundemad er baseret på kylling og ris, og den unikke sammensætning gør, at foderet understøtter flere vigtige funktioner, der har til formål at skabe de bedste forudsætninger for din hunds livsglæde og livskvalitet. 

Dette produkt er desuden uden gluten. Til stor fordel for flere hunde, der i dag lider af allergi, som kan påvirke eller forringe tyndtarmen. Det kan i værste tilfælde have betydning for din hunds optagelse af næring og vitaminer, hvorfor det kan være en fordel at kigge efter glutenfri hundefoder på tilbud, hvis du har mistanke om, at din hund ikke tåler gluten. 

Vigtige fordele 

 • Glutenfri 
 • Baseret på kylling og ris 

Brit Premium Sausage Sport 

Viser din hund ikke stor begejstring, når den igen får serveret den klassiske skål tørfoder? Så er Brit Premium Sausage Sport med oksekød og fisk en god løsning. Denne type hundefoder er en billig måde, at spice din hunds måltid op på. Den kan nemlig bruges på et utal af måder, men typisk benyttes den som supplement til en ellers god og næringsrig kost. 

Den lækre kødpaté, baseret på okse og fisk, vil med stor sandsynlighed fange din hunds opmærksomhed. Derudover er produktet rig på naturlige omega-3 fedtsyrer, der er godt for pelsen. Er du udkig efter hundefoder på tilbud, kan det være en god idé at kigge i denne retning, for der er ofte lidt at spare på produktet. 

Desuden er Brit Premium Sausage sport ideel til aktive hunde. Produktet er nemlig rigt på protein, der er godt for muskler. Med andre ord er dette produkt et godt supplement, hvis du vil forkæle den firbenede med lidt ekstra lækkert til den, til tider, noget kedelige tørkost. 

Desuden gør det heller ikke noget, at dette er en relativ billig hundefoder, der ofte kan findes på tilbud, og som benyttes i 4-5 dage efter åbning.

Vigtige fordele

 • Rig på protein fra oksekød
 • Rig på Omega-3 fedtsyre
 • God til kræsne hunde
 • Gode næringsstoffer til pelsen
 • Uden gluten, soja eller konserveringsmider. 

Hill’s Sceince Plan Adult Medium

Når du er på udkig efter det bedste hundefoder på tilbud, er det vigtigt at huske på de førnævnte krav, som du som hundeejer bør tage stilling til. 

Med Hill’s Sceince Plan Adult Medium med kylling er du dog sikret et yderst godt produkt og et komplet foder til din hund på mellem 11 og 25 kilo. 

Det skyldes blandt andet, at Hill’s Sceince Plan Adult Medium er produceret, så det giver hunden en skræddersyet ernæringsmæssig foder. Denne hundefoder, der ofte kan findes på tilbud er sammensat til bevarelse af hundens muskelmasse, styrke hunden knogle og sørge for en god og almen sundhed.

Hill's Science Plan Adult Medium er desuden rig på Omega-3 fedtsyrer, der medvirker til at din hund kan bibeholde en sund hud og god pels. 

Vigtige fordele

 • Rig på Omega-3 fedtsyrer
 • God for hud og pels
 • Rig på proteiner

Hundefoder på tilbud, der passer til din hund

Særligt sidstnævnte pris, kan være en udslagsgiver, der påvirker dit valg, fordi kosten er noget der skal købes ofte og mange år frem. Derfor kan det være en god idé at undersøge markedet for hundefoder på tilbud, da der kan være mange penge at spare og dermed hente.

I nedenstående artikel har vi fundet og samlet de bedste bud på hundefoder på tilbud, der blandt andet er baseret på de først oplistede kriterier som råvarer, optagelighed, smagelighed og pris. Det er nemlig vigtigt at have for øje, inden du finder det bedste tilbud på hundefoder, da forskellige hunde naturligvis kræver forskelligt hundefoder.

Det er derfor også vigtigt at pointere, at det bedste hundefoder på tilbud på en hund, nødvendigvis ikke er det bedste hundefoder på tilbud for en anden. Gør derfor din research og undersøg, hvad man typisk anbefaler, at hunde som din skal have af proteiner, kalorier og kulhydrater for at opretholde en god og sund levestandard.

Vælg det hundefoder på tilbud, der passer til din hund

Når du kigger på hundefoder på tilbud til din hund er det desuden vigtigt at være opmærksom på, at man typisk skelner mellem to forskellige slags hundemad - tørfoder og vådfoder.

Til et sundt, godt og velfungerende hundeliv kan det ofte være en idé, at kombinere tør- og vådfoder. Det kan umiddelbart lyde som en dyr omgang, men ser du dig for, undersøge nøje og vælger med omtanke, så kan du gøre dig mange gode fund på hundefoder på tilbud.

Det handler blot om at vide, hvad du går efter, når du er på udkig efter det bedste hundefoder på tilbud, og her kan det være smart at overveje om det primært er tør eller våd kost, som din hunds måltider skal baseres på.

Tilslut er der nok ikke nogen tvivl om, at vi alle ønsker det bedste for vores pelsede og firbenede venner, og derfor giver det mening, også at finde de gode produkter i blandt. De gode produkter - og hundefoder, der heldigvis også ofte kan findes på tilbud.

Angivelse af kilder og test

 1. Kilde 
 2. Kilde 
 3. Kilde

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle