Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Hundefoder på tilbud - Få det bedste overblik i 2022 her

Du skal have hundefoder til din bedste firbenede ven, men der er langt mellen tilbudene på det gode foder. Derfor har vi lavet et overblik over tilbud på hundefoder til dig her.
find hundefoder på tilbud her

Hunden er menneskets bedste ven. Sådan siger et gammelt ordsprog. Og der er formentlig noget om snakken. I hvert fald tæller rigtig mange danske hjem også en firbenet beboer. Bedste venner skal naturligvis have de bedste forudsætninger for et godt, sundt og langt liv.

Vores anbefalede hundefoder på tilbud

bedste allergivenlig hundefoder 2022

ZiwiPeak hundefoder med kylling

Naturlig ernæring
Ingen konserveringsmidler eller korn
Virker mod sund pels

Eukanuba Daily 
Care - Sensitive Skin

Allergivenlig foder
Fisk - højt indhold
Omega-6 og 
3 til hud og pelsen

Original Kingsmoor

God kvalitet
Gode ingredienser
Gode vitaminer
bedste billige el ladcykel

1st Choice Hyperallergi hundefoder

Ingen kylling eller gluten
Til kræsne hunde
Virker mod sart mave

Ligesom tilfældet er for mennesker, betyder det, blandt andet, at kosten spiller en afgørende rolle, hvis du vil skabe de bedste vilkår for et godt og langt hundeliv. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke krav du stiller, når du skal vælge hundefoder til din firbenede ven.

Kom til sagen - Hvad er det bedste hundefoder på tilbud i 2022?

I det følgende vi vil komme med nogle gode bud på, hvad du kan søge efter, når du er på udkig efter godt hundefoder på tilbud i 2022. Vi gennemgår nemlig nogle af de gode brands, som du ofte kan finde på tilbud, hvis du gerne vil give din hund en sund og varieret kost, men ikke til fuld pris.

Bedst i test hundefoder tilbud:
Bedste samlet set: Kingsmoor Original

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de hundefoder på tilbud til din hunde i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en hundeejer bør være opmærksom på, for dem der vil deres hund det bedste. Lad os komme i gang.

Det bedste hundefoder på tilbud i 2022

hundefoder på tilbud
Bedste samlet set

Kingsmoor Original

Prisklasse: 299 – 349 kr.

Fordele:

Smag af kylling
Rig på gode vitaminer og mineraler
Består af råvarer, der er gode for fordøjelsen

Højdepunkter:

Fuldfoder, der dækker alle de anbefalede næringsbehov
god hundefoder på tilbud
60 dage gratis returret.
Gratis fragt på ordre over 499 DKK.
God service.

Hvorfor Kingsmoor Original er rigtig godt hundefoder på tilbud

Kingsmoor Original Kylling hundefoder har som navnet indikerer smag af kylling, og er et fuldfoder til voksne mellemstore- og store hunderacer. 

Det særlige ved Kingsmoor Original er, at det består af en særlig kombination af nordiske urter, der propfyldt med gode vitaminer og mineraler. Vitaminer og mineraler, der kan styrke immunforsvaret hos de firbenede venner, så de kan holde sig sunde og friske. 

Dette produkt er sammensat af råvarer, der er letfordøjelige. Det betyder også, at din hund med denne kost har de bedste forudsætninger for en sund fordøjelse og velfungerende tarme, der medfører, at optagelsen af næringsstoffer er optimal.

Du kan ofte være heldig at finde Kingsmoor Original Kylling hundefoder på tilbud - og på den lange bane kan der derfor være mange penge at spare. Bestiller du over internettet - enten hjem til - eller til en pakkeshop i nærheden af dig, når du finder det bedste hundefoder på tilbud, så slipper du også for at slæbe på de ofte mange kilo hjem. 


Læs mere om produktet her
hundefoder på tilbud
Bedste samlet set

Royal Canin mini adult

Prisklasse: 250 – 300 kr.

Fordele:

God til små hunde
God til kræsne hunde
Særlig smagssammensætning

Højdepunkter:

Fuldfoder, der dækker alle de anbefalede næringsbehov

Hvorfor Royal Canin mini adult er rigtig godt hundefoder

Er du den heldige ejer af en lille hun på en voksenvægt på mellem 4-10 kilo? Så er Royal Canin Mini Adult et rigtig godt bud. Foderet, der produceres af det anerkendte mærke, Royal Canin, kan bruges fra hunden er 10 måneder og op til 8 år. 

Selv hos kræsne hunde, kan dette hundemad vække appetitten, da smagen er baseret på en særlig sammensætning af naturlige smagsstoffer. 

Når du er på udkig efter det bedste og måske også billigste hundefoder på tilbud til den pelsede ven derhjemme, så er det ganske simpelt vigtigt at vælge dén hundemad, der dækker din hunds behov. 

Det er dog også vigtigt at pointere, at alt hundemad, der sælges i Danmark, skal følge de vedtagede internationale standarder for ernæringsmæssige sammensætninger. Det betyder også, at du på de fleste anerkendte websites er sikret, at der er ført tilsyn af den mad og hundefoder, du køber på tilbud. 

Arion Adult Large

Ligesom mennesker kommer hunde i mange forskellige størrelser og former. Arion Adult Large, der er en hundefoder, der ofte kan findes på tilbud, er ideel til at dække store, voksne hundes energimæssige behov. 

Denne hundemad er baseret på kylling og ris, og den unikke sammensætning gør, at foderet understøtter flere vigtige funktioner, der har til formål at skabe de bedste forudsætninger for din hunds livsglæde og livskvalitet. 

Dette produkt er desuden uden gluten. Til stor fordel for flere hunde, der i dag lider af allergi, som kan påvirke eller forringe tyndtarmen. Det kan i værste tilfælde have betydning for din hunds optagelse af næring og vitaminer, hvorfor det kan være en fordel at kigge efter glutenfri hundefoder på tilbud, hvis du har mistanke om, at din hund ikke tåler gluten. 

Vigtige fordele 

 • Glutenfri 
 • Baseret på kylling og ris 

Brit Premium Sausage Sport

Viser din hund ikke stor begejstring, når den igen får serveret den klassiske skål tørfoder? Så er Brit Premium Sausage Sport med oksekød og fisk en god løsning. Denne type hundefoder er en billig måde, at spice din hunds måltid op på. Den kan nemlig bruges på et utal af måder, men typisk benyttes den som supplement til en ellers god og næringsrig kost. 

Den lækre kødpaté, baseret på okse og fisk, vil med stor sandsynlighed fange din hunds opmærksomhed. Derudover er produktet rig på naturlige omega-3 fedtsyrer, der er godt for pelsen. Er du udkig efter hundefoder på tilbud, kan det være en god idé at kigge i denne retning, for der er ofte lidt at spare på produktet. 

Desuden er Brit Premium Sausage sport ideel til aktive hunde. Produktet er nemlig rigt på protein, der er godt for muskler. Med andre ord er dette produkt et godt supplement, hvis du vil forkæle den firbenede med lidt ekstra lækkert til den, til tider, noget kedelige tørkost. 

Desuden gør det heller ikke noget, at dette er en relativ billig hundefoder, der ofte kan findes på tilbud, og som benyttes i 4-5 dage efter åbning.

Vigtige fordele

 • Rig på protein fra oksekød
 • Rig på Omega-3 fedtsyre
 • God til kræsne hunde
 • Gode næringsstoffer til pelsen
 • Uden gluten, soja eller konserveringsmider.

Gode tips til hundefoder på tilbud

Se i tilbudsaviserne
Tjek denne side dagligt. Vi opdaterer løbende med de bedste tilbud.
Se om dit lokale supermarked har et godt tilbud.

Hill’s Sceince Plan Adult Medium

Når du er på udkig efter det bedste hundefoder på tilbud, er det vigtigt at huske på de førnævnte krav, som du som hundeejer bør tage stilling til. 

Med Hill’s Sceince Plan Adult Medium med kylling er du dog sikret et yderst godt produkt og et komplet foder til din hund på mellem 11 og 25 kilo. 

Det skyldes blandt andet, at Hill’s Sceince Plan Adult Medium er produceret, så det giver hunden en skræddersyet ernæringsmæssig foder. Denne hundefoder, der ofte kan findes på tilbud er sammensat til bevarelse af hundens muskelmasse, styrke hunden knogle og sørge for en god og almen sundhed.

Hill's Science Plan Adult Medium er desuden rig på Omega-3 fedtsyrer, der medvirker til at din hund kan bibeholde en sund hud og god pels. 

Vigtige fordele

 • Rig på Omega-3 fedtsyrer
 • God for hud og pels
 • Rig på proteiner

Hundefoder fra Arion kan du få til en skarp pris både online og i diverse butikker. Læs mere om det her på siden.

hundefoder på tilbud

Essentials hundefoder - Superior Living

Endnu et rigtig godt mærke, når du skal ud og købe hundemad til din hund, er dette brand Essentials, som producerer hundefoder til mange forskellige størrelser. Du finder blandet andet i denne Superior Living mange gode nærringstoffer til din hund. Hold øje her på siden, når det kommer på tilbud.

Det er et produkt, som helst undgår en stor del af de ingredisenser, som hunden ikke kan udnytte til det maksimale. Derfor er dette produkt baseret på BOF-principper, som gør at denne hundemad tager udgangspunkt i hundens oprindelig spisevaner.

Deres hundemad befinder sig til tider i den dyre ende af prisklassen, men hvis ud finder det på tilbud kan du ofte spare en god del, og dermed få produktet til en rigtig god pris.

Essentials hundefoder fås med mange forskellige smage i alt fra kombinationer med and, kylling, laks og andre kødtyper. Derudover er der rigt indhold af fedt, protein, omega3, mineraler og mange andre gode elementer.

 • Nærringsrigt med masser af mineraler og protein
 • Poser fås i forskellige størrelser
 • Baseret på BOF-prrincippet

SE PRODUKTET HER

Det rette hundefoder på tilbud

Som hundeejer, vil man naturligt komme til at have en relativt stor post på hundemad og foder i løbet af et år. Ja, det løber i mange tilfælde faktisk op i et gennemsnit på mellem 5.000 og 7.000 kr om året alene for hundefoder. Derfor er hundefoder altså en ret stor post på budgettet, især for familier, der i forvejen har en presset budget.

Derfor kan det være rart at finde den type hundemad, man normalt fodrer sin hund med, på tilbud, så kontoen ikke tømmes, hver gang der skal købes ind til hundefoder, og så der også er lidt råderum til sjov og spas til resten af familien.

Der er rigtig mange penge at spare på hundemad, hvis du kan få det på tilbud. Derfor er det da også værd at købe stort ind, når det hundefoder, som du fodrer din hund med, er på tilbud i en butik nær dig, eller måske online. 

Især online er der ofte tilbud at finde på hundefoder, herunder på brands som Essentials, Hills og Arion, der godt kan være lidt i den dyre ende af skalaen, men som bestemt også er gode brands, der producerer hundemad, der er både godt og nærende for din firbenede ven.

Så skal du ud og finde et godt tilbud på hundefoder, så er det værd at overveje, om du ikke skal lede efter disse tilbud på nettet. Variationen er stor, der er mange steder at lede, og så kan du få det hele leveret hjem til dig, så du ikke behøver at transportere dit hundefoder tilbud hjem fra butikken selv.

Hundefoder på tilbud, der passer til din hund

Særligt sidstnævnte pris, kan være en udslagsgiver, der påvirker dit valg, fordi kosten er noget der skal købes ofte og mange år frem. Derfor kan det være en god idé at undersøge markedet for hundefoder på tilbud, da der kan være mange penge at spare og dermed hente.

I nedenstående artikel har vi fundet og samlet de bedste bud på hundefoder på tilbud, der blandt andet er baseret på de først oplistede kriterier som råvarer, optagelighed, smagelighed og pris. Det er nemlig vigtigt at have for øje, inden du finder det bedste tilbud på hundefoder, da forskellige hunde naturligvis kræver forskelligt hundefoder.

Det er derfor også vigtigt at pointere, at det bedste hundefoder på tilbud på en hund, nødvendigvis ikke er det bedste hundefoder på tilbud for en anden. Gør derfor din research og undersøg, hvad man typisk anbefaler, at hunde som din skal have af proteiner, kalorier og kulhydrater for at opretholde en god og sund levestandard.

hundefonder - vådfoder på tilbud

Tørfoder eller vådfoder? Hvad plejer du at vælge til din hund? Nogle gange kan det nemlig være fint at blande de to ting.

Vælg det hundefoder på tilbud, der passer til din hund

Når du kigger på hundefoder på tilbud til din hund er det desuden vigtigt at være opmærksom på, at man typisk skelner mellem to forskellige slags hundemad - tørfoder og vådfoder.

Til et sundt, godt og velfungerende hundeliv kan det ofte være en idé, at kombinere tør- og vådfoder. Det kan umiddelbart lyde som en dyr omgang, men ser du dig for, undersøge nøje og vælger med omtanke, så kan du gøre dig mange gode fund på hundefoder på tilbud.

Det handler blot om at vide, hvad du går efter, når du er på udkig efter det bedste hundefoder på tilbud, og her kan det være smart at overveje om det primært er tør eller våd kost, som din hunds måltider skal baseres på.

Men husk på, at det afhænger af din hund race, hvilken type hundemad, der er det bedste for den. Det er heller ikke nødvendigvis dét, som din hund bedst kan lide, som den bør spise.

Skulle du være én af dem, som synes din hund fortjener det lækreste, så gør du altså din bedste ven en bjørnetjeneste, hvis du giver den godbidder og rester fra din aftensmad. 

Din hund år nemlig både dårlige tænder og generelt en dårlig mundhygiejne, hvis du serverer menneskemad for den. 

Sørg derfor for at give din hund det mad, som er anbefalet til den. Dette vil være det mest optimale, selvom hundefoder kan være en dyr udgift. Derfor er det altid en fordel at finde hundemad på tilbud, så du kan sikre din hund et godt, solidt og velegent måltid. 

Hvis du alligevel giver din hund mad, so den egentlig ikke bør spise, så vil det være en rigtig god idé at give din firbenede ven tyggepinde såsom Dentastix eller at børste dens tænder.

Et andet forslag er at sørge for, at din hund kommer til tandlægen engang imellem, så den har god hygiejne i munden ligegyldigt, hvilken type hundefoder, du giver den - og om det er våd- eller tørfoder.

Til slut er der nok ikke nogen tvivl om, at vi alle ønsker det bedste for vores pelsede og firbenede venner, og derfor giver det mening, også at finde de gode produkter i blandt. De gode produkter - og hundefoder, der heldigvis også ofte kan findes på tilbud.

Læs også vores kornfrit hundefoder guide her.

Vær opmærksom på foderets indhold

Man kan føle den største glæde, når man finder et godt tilbud på noget, man ofte skal købe og have store mængder af. Det gælder bl.a. når man skal købe ny mad til sine firbenede venner. Hundefoder kan være dyrt, men det er jo livsnødvendigt med mad til sin hund, så hvis man kan finde en god pris på det produkt man ellers i forvejen skulle købe, så er det jo bare en kæmpe bonus til pengepungen.

Men selvom du finder et godt tilbud på hundemad, så skal du være opmærksom på, om indholdet i foderet er noget din hund kan tåle. Der findes en masse billigt hundefoder, som er super godt og som opfylder din hunds behov for næring, så et tilbud er ikke alt og det er altid din hunds sundhed og velvære der bør være din første prioritet.

Så hvis du støder på et tilbud, så husk at tjek om foderet lever op til de specifikationer, som din hund har brug for.

Køb hundemad online

Det kan være et stort projekt at undersøge markedet for hundefoder og sammenligne priser og kvaliteter. Hvis du går ned i den lokale dyrebutik, for at købe foder kan det være de kun har et begrænset udvalg og en fast pris. Hvis du søger på nettet kan du derimod hurtigt og nemt finde en guide til det billigste hundefoder på tilbud. 

Online kan du ofte også finde rabatkoder til hjemmesider, når du køber produkter, hvilket kan være en fordel, hvis du ønsker at spare penge på den ellers ret omfattende udgift. 

Hvad er godt hundefoder?

Der er nogle forskellige faktorer, som du kan holde øje med ved din hund, for at finde ud af om den får den helt rette næring gennem sin hundemad. Nogle af de ting er f.eks. om din hund har en pæn og blank pels, der ikke er tør eller fedtet og skæller. 

Du vil formentlig altid holde øje med om din hund virker frisk og glad, eller om den virker til at være syg, have problemer fysisk eller om dens afføring ser ud som den plejer. 

Du bør også holde øje med, om din hund er overvægtig, for tynd eller om den virker til at være helt normal, det kan nemlig også i høj grad have noget at gøre med det foder, som den spiser. F.eks. Om der er for meget fedt i og dermed gør den overvægtig eller om der ikke er de rette ingredienser i som gør at den ikke får de næringsstoffer, som den behøver. 

FAQ om hundefoder på tilbud

Er hundefoder på tilbud godt for min hund?
Det er ikke nødvendigvis usundt, hvis dit hundefoder er billigt. Det billigste hundemad på tilbud kan sagtens være det bedste foder for din hund. Kost skal tilpasses den enkelte hund, og du skal overveje din hunds race, alder og aktivitets for at vurdere, hvad der er bedst for netop den.
Hvilket hundefoder er billigst?
Priserne på hundefoder varierer alt efter kampagner, rabatter, tilbud og andre nedslag i prisen. Det kan derfor også være det normalt dyreste foder, som ligger til billigst pris. Generelt er følgende brands som udgangspunkt billige: Royal Canin, Lukos, Eukanuba, Kingsmoor og ZiwiPeak.
Hvor finder jeg gode tilbud på hundefoder?
Hvis du er på udkig efter billigt hundefoder, kan det være en fordel at holde øje med online tilbud, da der ofte er gode rabatter at hente. Ønsker du at købe dit foder fysisk kan det ofte købes billigt i Tyskland eller ved grænsen.
Er vådfoder sundt for min hund?
Der findes overordnet tørfoder og vådfoder, hvor vådfoder ofte er uden gluten og har mange næringsstoffer - og er derfor sundt for din hund. Ofte er vådfoder en større favorit for hunden, som ofte finder tørfoder mere kedeligt. Vådfoder gives mere som portioner til måltider, hvor tørfoderet står tilgængeligt det meste af dagen.

Se relaterede artikler til hundefoder

Læs vores guide om det bedste hundefoder og kvalitet hundefoder her.

Har din hund allergi eller andet? Så læs med her:

Er du efter hundefoder på til en skarp pris? Så læs med her:

Af gode mærker af hundefoder, kan følgende nævnes:

Se også disse:

Angivelse af kilder og test

 1. Dog Food Advisor har lavet en gennemgang af hundefoder på tilbud. Læs her
 2. K9 of mine har testet en lang række af foder. Læs testen her
 3. Discover Magazine har lavet en guide omkring foder til hunde. Læs den her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle