Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bedste Holm Deli airfryer test - tre forskellige airfryers

Den velkendte tv-kok Claus Holm har skabt tre bud på en airfryer, så vi laver en Holm deli airfryer test, så du kan købe den bedste Holm airfryer til dine behov. 
Af 
 Opdateret d. marts 10, 2023
Bedste Holm Deli airfryer test

At den danske tv-kok og kogebogsforfatter Claus Holm, selv har udviklet og produceret tre forskellige Holm airfryer tegner er i høj grad med til at tegne et billede af hvor populært det er blevet at eje en airfryer. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken airfryer man skal vælge og endda også hvilken Claus holm airfryer man skal vælge. Se airfryer tilbud her.

Vores anbefaling af bedste airfryers

ONYX™

5 års garanti + 100 dages returret
Dag-til-dag levering + gratis fragt
Nem at anvende med display
999,- hos Onyx
4,7 med +1800 kundeanmeldelser
airfryer premium

Cosori Premium

Brugervenlig betjening til airfry
1-2 dages levering og gratis fragt
50% hurtigere end en ovn
holm airfryer

Holm airfryer

6 forudindstillede programmer
Temperaturkontrol 40-200 grader
Dansk brand

Vi sammenligner priser, funktioner og dykker ned i, hvorfor en dansk kok vælger at lave airfryers.

Bedste Onyx airfryer i test


Onyx Cookware™ Air Fryer

Pris: 999 DKK

Vægt: 4,3 kg

Fordele:

Gratis fragt og 100 dages returret
5 års garanti
8 forskellige forudindstillede programmer
Timer 1 - 60 minutter

Højdepunkter

Nemt at gøre rent
Temperatur 80-200 grader
Rummelig maskine, men kompakt

Læs mere om Onyx airfryer her
holm airfryer
Vores favorit

Holms deli XL airfryer - Holm airfryer

Vejl pris: 599 kr.

Serie: HOLMs deli

Kapacitet: 5.00 L

Materiale: plast og metal

Det kan vi lide

Rigeligt plads
God pris
Letvægt
Få en god pris på denne airfryer her

Denne airfryer fra Holms deli har godt med plads og flere funktioner til både at lave sprøde snacks og retter til hele familien på en nem og sikker måde.

Læs på ProduktEksperten om meget mere end en airfryer - find blandt andet viden om det bedste hundefoder, sengetøj eller et segboard til børn.

Mere om produktet:

Den Holm airfryer har 6 fourdindstillede programmer, der kan hjælpe dig med tilberedningen af udvalgte menuer, men man kan også sagtens selv styre temperaturer og tid på det digitale display. 

Man kan rengøre kurven i airfryeren i en opvaskemaskine, hvilket gør oprydningen ligeså nem og hurtig som madlavningen. Den er derudover ekstra sikker, da den har en overophedningssikring og autosluk, så der ikke sker uheld. Den giver også klart signal, når maden er færdig.

At denne Claus Holm airfryer kun vejer 5 kg gør, at den forholdsvis nemt kan rykkes rundt på og fragtes med forskellige steder hen, hvis det er nødvendigt. 

En fordel er også, at den har et bredt temperaturspænd, som åbner op for en masse muligheder for tilberedning af forskellige retter og snacks. 

I en Holm deli airfryer test er denne airfryer den billigste og mest basale airfryer. Det er slet ikke negativt, da den opfylder alle de forventninger man måtte have til en normal airfryer, som stormer frem på markedet for køkkenredskaber.

Edit: Modellen er desværre gået ud af produktion siden artiklens dato.

holm airfryer udgået
Premium valg

HOLMs deli airfryer-ovn - Holm airfryer

Vejl pris: 1299kr.

Serie: HOLMs deli

Kapacitet: 12.00 L

Materiale: plast og metal

Det kan vi lide

Sundere frituremad
Ekstra tilbehør
Høj kapacitet

Produkt detaljer

Effekt i watt: 1700
Mål i cm (H x B x D): 37,7 x 35,8 x 32,2
Vægt: 6,00 kg
coop logo
Få en god pris på denne airfryer her

På baggrund af Holm deli airfryer test er denne fyldt med masser af smag og mindre fedt. På en sundere måde kan du riste, grille og stege fritureretter med varmluft.

Mere om produktet:

Denne Claus Holm airfryer er den sundeste måde at lave frituremad på, da den via varmluft gør maden super sprød og lækker trods den manglende brug af olie. Hvis du gerne vil spare på kalorierne eller servere et sundere måltid, uden at gå på kompromis med smagen, så er denne Holm airfryer et super godt bud.

I forbindelse med vores Holm deli airfryer test har den en langt højere kapacitet end de andre på hele 12 liter. Der er derfor rig mulighed for at lave måltider til en stor familie eller til flere gæster. Hvis du blot skal lave mad til dig selv, kan du tilberede flere ting på samme tid.

 
Du kan blandt andet lave grillkylling, tørret frugt, pommes frites og pizza, det er kun fantasien der sætter grænser. Et plus ved denne Holm airfryer er, at der er forskelligt tilbehør med som gør at du kan lave mange forskellige retter. Der er f.eks. En grillplade, rotisseri og en roterende grillkurv.
 
Er du blevet lun på endnu mere lækkert nyt til hjemmet, så kan du flotte dig i et hav af guides her på siden. Se blandt andet:
  • Det bedste hundefoder
  • Den smarteste robotstøvsuger
  • Det sjoveste segboard
  • Det blødeste sengetøj
holm airfryer udgået
Bedst til prisen

AIRFRYER M/ROTERENDE ARM 1350 WATT - Holm airfryer

Vejl pris: 1699kr.

Serie: HOLM

Kapacitet: 5.50 L

Materiale: plast og metal

Det kan vi lide

Roterende funktion
Jævn tilberedning
Flot design

Produkt detaljer

Effekt i watt: 1350
Temperaturkontrol: Ja (80-200 grader)
Få en god pris på denne airfryer her

Denne Holm airfryer har en roterende arm, der kan vende maden, så tilberedningen bliver mere jævn og du opnår en endnu mere sprød overflade.

Mere om produktet:

Den her Claus Holm airfryer har 7 forprogrammer, så du nemt kan tilberede din mad ud fra et forudbestemt program. Du kan opnå helt sprøde pommes frites med meget små mængder olie, da den i stedet for frituren, tilbereder maden med cirkulerende varm luft. Man sparer helt op til 80 procent fedt i forhold til en normal friture madlavning.

I vores Holm deli airfryer test har denne airfryer den højeste pris, og hører til en anden serie nemlig Holm airfryer fremfor Holm deli airfryer. Den har et digitalt display samt en tilberedningsskål og rist med belægning, der gør at maden ikke hænger fast på. Det gør den derfor super nem at rengøre.

Der er et vindue på denne Holm airfryer, som gør det muligt at følge med i tilberedningen af din mad. Hvis du tilbereder fisk eller kød kan det eksempelvis være vigtigt ikke at overtilberede maden og det samme gælder selvfølgelig grøntsager og alt andet mad.

Hvordan vælger du den bedste Holm airfryer til dine behov?

Men hvis du gerne vil have en airfryer af den velkendte danske kok, så guider vi dig gennem en holm deli airfryer test, som tager højde for alt hvad du skal overveje og orientere dig om, før du vælger. 

Han har lavet tre meget forskellige airfryers, som kan siges at tjene tre forskellige behov og formål. En ovn, en ‘normal’ airfryer og en roterende airfryer.

Hvis du er typen der går op i at have det bedste køkkenudstyr, vil du muligvis også interessere dig for andre husholdningsmaskiner som for eksempel en robotstøvsuger. Vi har på Produkteksperten en lang række anmeldelser om robotstøvsuger, så du kan blive godt informeret om produktet inden eventuelt køb. 

Hvem er Claus Holm og hvorfor laver han airfryers?

Claus Holm er en dansk kok, kogebogsforfatter og foredragsholder - mange vil nok genkende ham som tv-kok hos go’ morgen Danmark på TV2. Claus har siden hen lavet sit eget mærke for køkkengrej i høj kvalitet, som hedder HOLM, hvor den roterende holm airfryer fra vores holm er fra. 

Derudover har han i samarbejde med Coop sit brand Holms deli hvor de to andre Claus holm airfryer er fra. Alle holm airfryer er udviklet, testet og godkendt af Claus Holm selv, hvorfor du er garanteret høj kvalitet, hvis du køber en holm airfryer.

Han har sågar lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe og fået stjerner til sin restaurant. Du kan derfor trygt købe en Holm airfryer og være sikret god kvalitet. 

Claus Holm går meget op i smagsoplevelser og smagsudvikling så det er ingen undtagelse, når han vælger at udvikle og producere en Holm airfryer, at den kan give unikke og spændende smage helt uden en stor mængde olie, som ofte er det, der sikrer den dybe og gode smag.

Hvem er ProduktEksperten?

På ProduktEksperten kan du læse et hav af guides, anbefalinger, anmeldelser og sammenligninger af produkter indenfor et utal af områder. Du kan på siden blandt andet læse mere om:

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.5 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle