Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Høreværn med bluetooth test og bedste modeller i 2022

Leder du efter det bedste høreværn med bluetooth, hvor du kan høre musik i timevis uden problemer, mens du bevæger dig rundt på arbejdspladsen. Der findes i dag utallige modeller med en masse gode funktioner, som du kan nyde godt af, især hvis du bruger dem dagligt i forbindelse med arbejdet.
Af 
 Opdateret d. juli 8, 2022
høreværn med bluetooth

Der kan være flere grunde til, at man skal have fingrene i et nyt høreværn. Det kan være at de gamle ikke kan holde til mere og er ved at falde fra hinanden. Det kan også være, at du bare skal have en udskiftning, fordi de gamle ikke længere lever op til dine behov. Eller måske er du helt ny inden for dette produkt og skal ud og finde dig måske dit første høreværn med radio og bluetooth.

Det rette høreværn med bluetooth for dig

Uanset årsagen, så er det vigtigt at anskaffe sig det helt rigtige høreværn. Det kan være svært at finde det helt rigtige, og derfor står vi, hos Produkeksperten, klar til at guide dig igennem markedet og mulighederne. Læs mere her.

I denne artikel

I denne guide vender vi de bedste høreværn med bluetooth og andre gode funktioner, der kan gøre din hverdag lidt bedre og lidt sjovere. Vi kigger på, hvilke der klarer sig bedst i test, hvilke der udmærker sig blandt anmeldelser og kundeudtalelser, samt hvilke eksperterne anbefaler. Med andre ord, så gør vi det nemmere for dig at vælge det rigtige høreværn med radio og bluetooth med musik og hele molevitten.

Boxer bedste til prisen
Det bedste høreværn på markedet

Boxer høreværn

Boxer høreværn - bedst til prisen

Prisklasse: 550 – 800 kr.

Funktioner: DAB+ og FM-modtager, LCD-display, 15 timers batterilevetid

Fordele:

Letvægt, 340 gram
Vandtæt
God mikrofon til opkald

Ulemper:

Lavere lydniveau i ørekopperne
happii
4,3 stjerner på Trustpilot
Billige priser


Dette produkt fra Boxer er vurderet til at være det bedste høreværn til prisen. Det kommer af at det har en masse gode funktioner, men ikke koster nær så meget, som mange af de konkurrerende produkter. Du kan med dette produkt både høre musik og foretage opkald fra mobiltelefonen helt uden besvær.

Produktet fra Boxer har både DAB+ og FM-modtager, som betyder, at du kan føre musik og radio mens du arbejder. Ved hjælp af LCD-displayet kan du nemt navigere rundt i frekvenserne, når du skal finde din yndlings radiostation. Med sin lette vægt på 340 gram er det også behageligt at have på.

Boxer høreværn med radio og bluetooth kan med et standard USB-stik oplades og holde strøm i op til 15 timer på én opladning. Derfor kan du bruge dit høreværn med radio og bluetooth hele dagen uden problemer. De dæmper desuden udefrakommende støj med hele 22 dB, så du hele tiden vil kunne nyde det med musik i.


Læs mere om Boxer høreværn her

Zekler 412RDB

Bedste i test

Zeklers høreværn med bluetooth i modellen 412RDB er af flere eksperter blevet kåret til at være nogle af de allerbedste på markedet. Det der især gør Zekler 412RDB til ét af de bedste høreværn på markedet er, at de har utroligt høj komfort, suveræn pasform og god bluetooth funktion. De er nemme at bruge og gode at have på hele dagen lang.

Én af de helt særlige karakteristika, der gøre disse høretelefoner med musik helt suveræne er, at lyden er fremragende, bluetooth er nem at koble til fra telefonen, og brugervenligheden er i topklasse. Ikke nok med dette, så har høreværnet også en batterilevetid på hele 23 timer. Du behøver altså ikke at oplade dem hver dag, da de holder længe.

Med sin Automatic Frequency Control justeres udefrakommende støj, så lydkvaliteten holdes stabil. Susen fra vind og vejr, samt støj fra maskiner holdes ud på bedste vis, selv når man foretage opkald med høreværnet på. Høreværnet er nemlig udstyret med en praktisk boommikrofon. Desuden er komforten omkring hovedet og på issen i top, så du kan have dem på hele dagen.

Fordele:

 • Lang batterilevetid
 • Nem bluetooth tilslutning op til 10 meter
 • Suveræn komfort
 • Støjkontrol

Ulemper:

 • Følsomme knapper

Et sæt høreværn kan være vigtige for, at beskytte ens hørelse.

Peltor HRXD7A-01

Bedste anmeldelser

Peltors HRXD7A-01 høreværn med radio og bluetooth modtager både radiofrekvenser og streamer musik fra telefonen problemfrit. Det er nemlig muligt at afspille både DAB+ og traditionelle FM radiokanaler med dette produkt. Hertil kan du gemme op til 10 DAB+ stationer og 5 FM-stationer.

Det er muligt at koble sin mobiltelefon til dette høreværn med bluetooth, så du kan streame din egen musik fra telefonen og foretage opkald mens du arbejder. Det er også muligt at tilslutte en MP3-afspiller via 3,5 mm-stik, hvis dette er den foretrukne måde at gøre det på. Altså er der rig mulighed for underholdning, mens du arbejder.

Dette produkt har et flot og tidsløst design, der især henvender sig til professionelle brugere. Desuden er dette høreværn med musik og andre gode funktioner lavet til at blive brugt i forbindelse med arbejde inden for industrielle, og derfor du også sikret topkvalitet, når det kommer til at passe på din hørelse i dagligdagen.

Fordele:

 • Auto power off - slukker selv efter 4 timer inaktivitet
 • Batterilevetid helt op til 31 timer
 • Menusystem med guidestemme
 • Kan gemme op 15 radiostationer

Ulemper:

 • Kører på AA-batterier

Honeywell Sync Wireless

Med dette produkt kan du sikre dig et udstyr der er godt til både privat og professionelle. Det har både udseende, design og funktioner med sig. Du får derfor et rigtig godt høreværn med radio og bluetooth til prisen her.

Honeywell er en amerikansk virksomhed, som producere teknologi og udstyr, og de har derfor stor erfaring inden for blandt andet denne type udstyr. Dette produkt har integreret bluetooth, praktisk mikrofon, som gør at du kan besvare opkald fra din telefon (som kan opkobles til udstyret).

Det er netop et genialt produkt, da det både er smart i funktioner, men dertil også er komfortabelt at have på. Det sidste vi ønsker at fremhæve er det genopladelige batteri, som ovenikøbet har op til 16 timers drift.

Fordele/detaljer:

 • Kan kobles til mobil
 • Mulighed for at tage opkald i larm
 • Simpelt og rent design
 • Genopladelig batteri

Produkt: https://greendozer.com/horevaern-wireless-sync-42-7312550345108

Howard Leight Sync Stereo

Howard tilbyder lækre og komfortable høreværn, som ovenikøbet står til en rigtig rimelig pris. De er ofte at finde i den billige prisklasse på max 500 kr. Det kan selvfølgelig variere alt efter tilbud, kampagner eller rabatter.

Det er dog ikke et produkt som kan kobles til bluetooth, men vi mente at det var godt at fremhæve et billigt alternativ, hvis ikke du vægter det højt at dit høreværn er med radio og bluetooth. 

De har god lydkvalitet med stereolyd og er kobles til med et aux. Du kan derimod selv tilkøbe en bluetooth funktion, hvis behovet opstår på sigt. Det er derudover et godt letvægts produkt, som ikke vejer meget, når du skal have det med rundt omkring.

Fordele / detaljer:

 • Billigt alternativ
 • Aux stik
 • Ikke bluetooth - men muligt tilkøb
 • Stereolyd

Produkt: https://www.bygxtra.dk/produkter/howard-leight-sync-hoerevaern-snr-31-1529138

Hellberg Xstream LD

Hellberg Xstream LD høreværn med bluetooth er et supergodt produkt, som især er blevet rost for at have en vanvittigt lang batterilevetid på hele 50 timer. Det tager endda kun tre timer at oplade fuldt op. Dette er meget imponerende og særdeles afgørende for de gode anmeldelser og rosende ord, der er at finde om produktet.

Høreværnets ørekopper er hver udstryret med niveauafhængige mikrofoner med Active Listening-teknologi. Dette gør, at specifikke lyde opfanges, mens andre støjelementer og støjgener holdes ud, således at man kan have et med musik uden afbrydelser.

På siden af hver ørekop findes forskellige knapper med forskellige funktioner, der gør det nemt at navigere og indstille det, så man får den bedste oplevelse i og beskyttelse af ørerne. Dette høreværn med bluetooth har nemlig også super god lyd, så radio og musikstreaming kan nydes på bedste vis, mens man arbejder.

Fordele:

 • Lang batterilevetid
 • Understøtter stemmeassistenter
 • God pris
 • God lyd

Ulemper:

 • Dominerende bass
 • Store i størrelsen

Godt at overveje, når du skal købe et høreværn med bluetooth

Når du skal ud og have fat i et nyt høreværn med radio, musik og andre gode funktioner, så er der masser af ting, som du kan tage med i overvejelserne, for at finde det helt rette produkt med radio og bluetooth for dig. Herunder kan det være smart at overveje:

Type

Først og fremmest kan det være en god ide at sætte sig ind i, hvilke typer og modeller, der findes inden for denne kategori. Der findes nemlig både gode og mindre gode karakteristika ved de fleste produkter i denne kategori. Derfor bør du overveje dine behov inden du vælger.

Pris

Hvor meget er villigt til at betale for det bedste høreværn for dine behov? Skal det bare være nogle billige nogle, som du skal bruge i en kortere periode? Eller er det en investering, som du regner med at gøre brug af dagligt i længere tid? Jamen, så er det også værd at tænke over, hvor meget du vil punge ud for at få det bedste produkt.

Komfort

Som professionnel inden for de industrielle brancher, så ved du helt sikkert, at man godt kan komme til at få ømme ører og blive øm i hovedbunden, hvis det ikke sidder ordentligt. Derfor er det også en god ide at overveje, hvor høj komfort dit næste høreværn skal have. Er det til dagligt brug i mange timer? Eller blot til kortvarigt brug jævnligt?

horeværn content 2

Støjniveau

Arbejder du inden for et miljø, hvor der konstant eller ofte er et meget højt lydniveau, så vil det være anbefalingsværdigt at finde et høreværn med radio og bluetooth, der nedsætter lydniveauet markant, for at passe bedst muligt på din hørelse. Normalt anbefales det, at vælge et, der skærmer mod 85 dB.

Kompatibilitet

Ved at vælge et høreværn med bluetooth får du mange fordele, da de ofte kan tilkobles andre arbejdsredskaber eller smart devices med bluetooth. Derfor kan det være værd at overveje, som du skal have et med god bluetooth tilkobling, så du kan forbindes til din telefon eller andet elektronik på arbejdspladsen.

Anmeldelser

For at finde det bedste høreværn med bluetooth eller andre funktioner, så er det godt at overveje ovenstående, samt undersøge hvad markedet har at tilbyde. Dette kan du nemt gøre ved at læse anmeldelser og ekspertudtalelser om netop det produkt, som du har sat dine tanker på.

Støjniveau

Arbejder du inden for et miljø, hvor der konstant eller ofte er et meget højt lydniveau, så vil det være anbefalingsværdigt at finde et høreværn med radio og bluetooth, der nedsætter lydniveauet markant, for at passe bedst muligt på din hørelse. Normalt anbefales det, at vælge et, der skærmer mod 85 dB.

Kompatibilitet

Ved at vælge et høreværn med bluetooth får du mange fordele, da de ofte kan tilkobles andre arbejdsredskaber eller smart devices med bluetooth. Derfor kan det være værd at overveje, som du skal have et med god bluetooth tilkobling, så du kan forbindes til din telefon eller andet elektronik på arbejdspladsen.

Anmeldelser

For at finde det bedste høreværn med bluetooth eller andre funktioner, så er det godt at overveje ovenstående, samt undersøge hvad markedet har at tilbyde. Dette kan du nemt gøre ved at læse anmeldelser og ekspertudtalelser om netop det produkt, som du har sat dine tanker på.

Hvad skal et høreværn kunne?

Det er naturligvis forskelligt, hvad man har af forventninger til det bedste produkt. Om det skal være et med musik, et høreværn med radio og bluetooth, eller måske noget helt tredje, det er selvfølgelig op til dig at bestemme.

Når man går med overvejelserne om, at anskaffe sig det bedste høreværn til egne behov, så kan du altid overveje ovenstående punkter. Dog er det også en gode ide at overveje hvad du skal bruge det til.

Skal du bruge det hver dag, så er funktioner som bluetooth og radio gode ting at have, da du så kan være underholdt hele dagen. Her får du nemlig mulighed for at lytte til både radio, podcasts, musik fra streaming tjenester og meget mere, mens du  beskytter din hørelse fra de støjende omgivelser.

Vores anbefaling vil til enhver tid være at vælge sit høreværn med bluetooth, eller uden, med omhi, og sørge for at bruge det så vidt muligt, for at passe på dig selv, din fremtid og din hørelse. Brug af det bedste produkt, der lever op til dine behov, vil nemlig nedsætte dit stressniveau, reducere chancen for høreskader og høretab, og meget andet, hvis du husker at få dit høreværn med radio og bluetooth på på arbejdet.

horeværn content 2

Høreværn til musikere

Når man almindeligvist tænker på høreværn med bluetooth og andre funktioner, så tænker som oftest nok på håndværkere, arbejdsmænd på byggepladser og andre medarbejdere inden for byggeindustrien. Det er ikke ofte, at tankerne falder på kunstindustrien eller lignende. Dog er især musikbranchen også især relevant.

Musikere er nogle de mest udsatte, når det kommer til høreskader. Ikke at nedskrive andre branchers risiko. Dog har musikere meget stor chance for at pådrage sig høreskader, høretab, tinnitus, samt øvrige skaber på ørerne eller hørelsen, fordi de ofte arbejder i meget støjende miljøer.

Musikere, som eksempelvis trommeslagere, udsættes for alt for mange decibel i lang tid meget hyppigt, som gør dem ekstra udsatte i forhold til høretab. Derfor er det også anbefalelsesværdigt at musikere bruger høreværn, for at beskytte sig selv og sin hørelse.

Det kan godt være, at det ikke ser smart ud at sidde bag trommerne eller flå i guitaren iført en version med musik. Dog kan det give en langt bedre livskvalitet på længere sigt. Det er naturligvis også muligt at vælge andet end et høreværn med radio og bluetooth, som ofte er dem, der bruges af håndværkere med mere. Der findes nemlig også små modeller, der kan gemmes væk inde i øret.

Det bedste produkt

Når det kommer til at vælge det bedste produkt på markedet, så er det naturligvis meget individuelt, hvad man finder afgørende for dette valg. Måske ønsker man et høreværn med radio og bluetooth, så man har rig mulighed for at bruge sin model med musik i, eller måske går man bare mere om i, at det skal beskytte hørelsen og ikke så meget alle de andre aspekter og funktioner.

For arbejdere på byggepladser vil det måske være nyttigt og aktuelt at have høreværn, der kan sættes fast på en hjelm, da dette ofte er et must at have på på en byggeplads. Her kan man både vælge et, der kan tages på, mens man har hjelmen på, eller man kan vælge at købe nogle, der kan sættes fast på, eller monteres til hjelmen, så de to sidder sammen.

Som musiker vil der nok i højere være fokus på det udseendemæssige af produktet, og derfor vil det bedste produkt ikke være den store og voldsomme version, men måske et mere diskret et. Her behøver man måske ikke et høreværn med radio og bluetooth, men måske kun et med bluetooth alene.

Hvad der er det bedste produkt i denne kategori er altså individuelt, og kun du ved, hvad der er afgørende for dit valg, og hvilke behov, der skal opfyldes.

Angivelse af kilder og test

 1. headphonesty.com
 2. pewpewtactical.com
 3. bobvila.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle