Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Opdateret februar 4, 2022 af Peter Rasmussen

Hjemmearbejdsplads | Råd til indretning og produktivitet

hjemmearbejdsplads

Hvordan sørger man for at have en god hjemmearbejdsplads?

Efter en lang tid med corona og pandemi er det blevet mere gængs at arbejde hjemmefra. For når man arbejder hjemmefra er der stadig en hel del krav, der skal overholdes og der er en række gode råd man kan følge hvis man begynder at bruge mere tid på arbejdet hjemmefra.

Udover at corona har nedlukket store dele af landet og dets virksomheder, har der også været få gode tiltag som vi kan tage med videre i vores efterleven på den mere “normale” hverdag inden pandemien. Det er nemlig blevet mere normalt at arbejde hjemmefra, hvilket gør det hele meget mere fleksibelt.

Udover at man de fleste steder har lov til, at være mere fleksibel er der dog en række huskeregler hvis man finder sig selv arbejde mere og mere hjemmefra. Det gælder nemlig hvordan man indretter sin hjemmearbejdsplads. For når man begynder at blande privat og arbejdsliv kan det hurtigt blive svært at skelne mellem tid.

Råd til indretning af hjemmearbejdsplads

Alt efter hvor meget plads du har tilgængeligt, er det værd at holde øje med hvordan du personligt fungerer i hjemmelige rammer. Det kan være du er studerende, arbejder fuldtid eller bare godt kunne tænke dig en hjemmearbejdsplads, som gør det rart at arbejde eller det kan være at det udelukkende er her det tidsmæssigt fungerer for dig.

Der er meget forskel på hvor meget plads man har på en hjemmearbejdsplads, alt efter hvor meget rum du har tilgængeligt er det værd at tænke ind i sit hjemmekontor. Bor du i hus eller lejlighed? Det er ret essentielt for ens arbejdsplads hvorvidt man har mange eller få kvadratmeter tilgængeligt.

Det er som oftest værd at tænke på kreative løsninger, hvis man er ude i ikke at have så meget plads. Når man indretter ens hjemmearbejdsplads er det nemlig vigtigt for kroppen, at have nogle gode og hensigtsmæssige kropspositioner. Det er dermed vigtigt at have en god stol som både skåner ens skuldre, ryg og nakke.

> Læs vores test af bedste udendørs spa her

Huskeregler til din hjemmearbejdsplads

Det er ikke kun siddepladsen der er vigtig når det gælder dette emne, der er nemlig massere af andre forhold som belysning, aktivitet samt fysisk indretning som bare er et udvalg af nogle af de vigtigste forhold på en hjemmearbejdsplads.

Der er massere af gode tips når det gælder indretning og belysning på ens hjemmearbejdsplads, hvilket du kan finde meget mere om på andre sider som tilbyder hjælp med arbejdsmiljø. Ofte er det også sådan at firmaer har konsulenter til rådighed, som kan hjælpe med, hvilke udfordringer du har og hvordan din hjemmearbejdsplads bliver mest optimal for dig og dine behov.

Læs vores anbefalinger om den bedste junior seng til dit barn, den bedste babyseng eller måske den bedste halvhøj seng. Det kan også være du mangler plads i dit hjem og derfor står og skal bruge den bedste seng med opbevaring. Måske går du og leder efter den bedste elevationsseng, så læs med her

Skal du bruge det bedste 4 personers telt til en festival eller en ferie sydpå, så læs med her.

Det kan også være du skal bruge den bedste vandrerygsæk børn, hvis I skal ud og vandre.

Skal du have den bedste gasovn med blæser til hjemmet? Så læs vores anbefaling af disse.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle