Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

HIKE hundefoder - Dansk hundemad på naturlige ingredienser

Siden 1984 har HIKE hundefoder prydet det danske marked for hundemad med foder af højeste standard. Det er nemlig udviklet og produceret ud fra nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet, som er dyrket i eller tæt på Danmark. Her er hundens behov i fokus, og det kan mærkes.
Af 
 Opdateret d. september 7, 2022
HIKE hundefoder

Med hunden som centrum for udviklingen af HIKE hundefoder, er du sikret hundemad af højste kvalitet, når du vælge at fodre din firbende ven med netop dette. Derfor er du også sikker på, at HIKE hundefoder hverken indholder proteinekstrakter eller andre koncentrater af enhver art.

Interesseret i mere hundefoder?  🚀

Se et stort udvalg af HIKE hundefoder, 100 % Dansk produceret højkvalitetsfoder uden korn til alle hunde, hos Petlux her.

Se katalog
petlux

I denne artikel

I det nedenstående kan du læse alt, hvad der er værd at vide om det populære og kvalitetsbevidste brand, som udvikler hundefoder af højeste kvalitet. Med en naturlig oprindelse vil din hund få hundemad, der både er velsammensat og velovervejet, og dermed vil den også få netop de næringsstoffer, som den behøver for at kunne leve bedst muligt.

De forskellige typer af HIKE hundefoder

HIKE hundefoder er udviklet til at kunne føde alle typer af hunde, og derfor kan du finde flere forskellige typer af hundemad, som du med ro i maven kan give til din hun. Vi vil i det følgende gennemgå de enkelte typer, så du kan finde den type HIKE hundefoder, som du bør vælge til din hund.

HIKE Original
HIKE Kornfri
HIKE Hvalpefoder
HIKE Senior Hundefoder
HIKE Slankefoder
HIKE Vådfoder

HIKE Original hundefoder

Original hundefoder giver enhver hund et sundere og gladere liv med en naturlig, god kost. Denne hundemad både smager og dufter friskt, og derfor vil du også som hundeejer få en oplevelse af, at du giver din hund noget, den bliver glad for i mave og mund. Original serien er lavet i flere forskellige varianter, så du kan finde én, der passer til din hund.

De forskellige Original hundefoder typer  er tilpasset de forskellige aldre og aktivitetetsniveauer, som hunde har. Der er nemlig stor forskelig på en naturlig kost for en hvalp og en voksen hund, og det ved de hos HIKE. Derfor er der lavet hundemad tilpasset forskellige perioder i en hunds liv.

Desuden fås Original serien også til forskellige aktivitetniveauer, som sagt. Her kan du både få til en Aktiv hund, en Super Aktiv hund, samt til hunden på Diæt. Så uanset livsstadie, så vil der være hundemad at finde, der passe til netop din hunds.

HIKE Kornfri

I Kornfri serien finde du, ligesom med Original serien, et væld af forskellige typer af hundemad, der er baseret på alder, aktivitetsniveau og diæt. Derfor vil du ikke få en standardversion til alle hunde, men snarere en mere tilpasset og naturlig mulighed for hundefoder til din hund - helt kornfrit.

Kornfri serien er et godt valg, hvis du ønsker en kost for din hund, som er fri fra kornprodukter, ris og majs. Hundefoder fra Kornfri serien er nemlig udviklet til at give din hund alle de næringsstoffer, som den bør få dagligt, men uden at bruge nogle former korn, herunder ris, majs, hvede og andet. Du kan alligevel være sikker på at den bliver mæt.

HIKE hundefoder - dansk og naturlig hundemad

I HIKE hundefoder finder du, som sagt, nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet, der sikrer en god naturlig smag for din hund, og som hverken er tilsat ekstrakter, koncentrater, aromaer, eller smags- eller farverstoffer. Det er med andre ord en helt naturlig smag, som din hund vil få fra denne hundemad.

HIKE hundefoder er især kendetegnet ved at have et højt indhold af animalsk protein, der kommer fra rigtigt kød. Foderet udvikles løbende, så den bedste sammensætning, smag og næringsværdi optimeres.

Se relaterede artikler til hundefoder

Læs vores guide om det bedste hundefoder og kvalitet hundefoder her.

Har din hund allergi eller andet? Så læs med her:

Er du efter hundefoder på til en skarp pris? Så læs med her:

Af gode mærker af hundefoder, kan følgende nævnes:

Se også disse:

Angivelse af kilder og test

  1. Forbes har lavet en gennemgang - Se kilde 
  2. Pets radar har testet hundefoder. Se kilde her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle