Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

HH Simonsen glattejern - danskproduceret kvalitet

Imens nogle drømmer om store, bølgende krøller, så drømmer andre om lange, glatte lokker. Ja, vi er desværre sådan indrettet, at vi ofte vil have det, som vi ikke har. Men det er der heldigvis råd for med et HH Simonsen glattejern.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022

Med et HH Simonsen glattejern ved din side bliver din daglige hårrutiner foran spejlet nemlig en anelse lettere. Det 100% danskejede brand er kendt for kvalitet - og det uanset om du er på udkig efter et HH Simonsen glattejern, krøllejern eller drømmer om at style håret med en af deres fantastiske hårbørster.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Blandt de bedste HH Simonsen glattejern fremhæves GO Mini Fashion styler. Et smart, effektivt og mini glattejern til dig, der ønsker et praktisk redskab til håret, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis.

GO MINI Fashion Styler glattejern fra HH Simonsen er modsat mange andre lige til at snuppe med i tasken. Det er, som navnet indikerer, nemlig mindre end sædvanligt. Det betyder også, at det er et oplagt valg til weekendturen til paris, sommerferien rundt i Danmark eller hvis du blot ønsker at have et HH Simonsen glattejern ved hånden - altid.

GO MINI Fashion Styler er nemlig lige til at smide i tasken og med på farten, uanset hvor du skal hen. Derudover er det udstyret med en pivot funktion og en ledning på 2,5 meter, som giver dig masser af frihed og muligheder i forbindelse med din styling af dit hår.

Dette HH Simonsen glattejern og deres produkter generelt ligger i en prisklasse, hvor alle kan være med. Det betyder dog ikke at kvaliteten er ringere af den slags. Det danske brand er nemlig flere gange blevet berømmet for både kvaliteter og funktioner.

Du kan dog med fordel kigge dig efter et godt tilbud, inden du investerer i et HH Simonsen glattejern. De er nemlig ofte at finde til nedsat priser på både hjemmesider og i butikker.

Foruden glattejern laver HH Simonsen også en lang række andre produkter til håret. Blandt andet de populære hårbørster og hårtørrer, der er lavet i et materiale med fine, glitrende glimmerkorn i sig.

Ja du læste rigtigt. De yderst populære hårprodukter kommer i et materiale med det fineste glimmer i sig, i flere forskellige farver, som ikke alene giver en flot, men også en funklende start på dagen. Du kan tilmeld købe både glimmerbørste og glimmerhårtørrer samlet, så du har et helt glimmersæt at starte dagen på. Hvad mere kan man egentlig bede om?

Læs vores fulde guide over glattejern her.

cogclockmenu-circlecross-circle