Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Harry Potter sengetøj - find det i Bilka og andre steder

Det er ingen hemmelighed, at Harry Potter filmene er populære i alle aldersklasser, hvorfor mange, især børn, ønsker at få fat i en sejt sengesæt, som er inspireret af denne film. Dog kan det være svært at få fat i et sengetøj inspireret af denne film, men det sælges dog af og til i Bilka, Jysk og andre forretninger.
Af 
 Opdateret d. september 21, 2022
harry potter sengetøj

Harry Potter sengetøj - hvor kan du finde det lige nu?

Hvis du er på jagt efter denne type sengesæt netop nu, så kan du med fordel lede i din nærmeste Bilka. Bilka har på nuværende tidspunkt et 140 x 200 sengetøj med Harry Potter motiv til 249kr. Sengetøjet fra Bilka er produceret i 100% bomuld og kan lukkes med knapper i bunden af dynebetrækket - og puden lukkes med flap. Sengetøjet fra Bilka er dog mere egnet til børn, da selve motiveret har et meget børnevenligt udtryk.

Du kan også købe et Harry Potter sengesæt i Føtex, hvis du ønsker et motiv, som er så realistisk, som muligt. I Føtex har de nemlig printet et direkte billede af de rigtige skuespillere, hvilket giver et mere realistisk motiv. Du kan købe sengetøjet i Føtex for kun 170 kr.

harry potter sengetøj

Dog kan du på nuværende tispunkt ikke finde Harry Potter sengetøj i Jysk. Til gengæld har Jysk massere andre sengesæt med motiver, som er inspireret af nogle af verdens mest populære film. Du kan med fordel tjekke Jysk hjemmeside for at se, hvilke slags sengetøj Jysk har, inden du går forgæves ned i butikken. Jysk har sengetøj i mange forskellgie materialer, hvis pris variere alt efter hvilket materiale, du ønsker.

Hvilke materiale bør du gå efter?

Er du i tvivl om hvilet materiale, du bør købe, når du shopper Harry Potter sengetøj? Valg af materiale er meget individuelt alt efter hvordan, du bedst kan lide at sove. Du kan med fordel sætte dig ind i hvilke slags materialer, der findes, inden du køber dit næste Harry Potter sengesæt.

De fleste sengesæt, som du finder i Bilka, Jysk eller lignende butikker er produceret i bomuld, da dette materiale er solidt, slidstærkt og godt for de fleste. Men hvis du kigger online efter dit Harry Potter sengetøj er der ofte flere muligheder at hente - men det meste er bomuld.

Det mest populære materiale at producere og købe sengbetræk i er 100% bomuld. Det betyder at stoffet er tætvævet og tynde garn typer. Det giver et lækkert materiale at sove i, da det føles blødt og kan tåle at man benytter det. Det er derfor også specielt godt til børn.

 

Hvilke typer Harry Potter sengetøj kan du få?

Der findes et hav af afskygninger af designs på Harry Potter, hans venner og deres univers i diverse merchandise, herunder selvfølgelig også i sengetøj. Inden for sengebetræk finder du både nogle motiver blot man Harry, nogle med de tre venner Hermione, Ron og Harry, nogle tredje med Voldemort og Hogwarts og mange flere.

 

Multifarvet med de 4 huse

Dette betræk er et afdæmpet, hvidt betræk, som er af 100% bomuld. Det eneste motiv, som befinder sig på dette Harry Potter sengesæt er et “våbenskjold” med de 4 huse i midten. Det er både godt til piger, drenge - i både voksne og børn. 

Det er lyst lækkert, og slidtstækt.

Se produkt her

 

Mørkt Harry Potter sengetøj fra flammernes pokal

Dette er et mere dystert betræk til din seng, da det er holdt i de lidt mørkere farver. De sætter dig i god dyster stemning til film nr. 4 - flammernes pokal. Pudebetrækket er til dækket med hovedpersonens navn, hvor resten af betrækket er et stort billede.

Størrelsen på dette betræk er 140x200 cm. Og er derfor ikke junior, men voksne eller teenagere. Materialet er i 100% bomuld, og du kan derfor nemt vaske det ved 60 grader og tumble det. 

Se produkt her

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle