Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Glattejern - bedste i test - Din nye 2022 guide

Skal du til et arrangement, hvor håret skal sættes ekstra fint, eller trænger du blot til at skifte de gamle hårstylingsprodukter ud? Læs med her hvor vi har samlet de bedste glattejern i test, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvad de mange forbrugere mener, som allerede har afprøvet de mange forskellige hårstylingsprodukter.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
bedste glattejern

Leder du efter det bedste glattejern tilbud eller et du kan pakke med på rejsen? Vi har her samlet en guide over alle de bedste glattejern til alt fra krøller, nemt at pakke med på rejsen, tilbud og mini modeller. Læs med og få et nemt og hurtigt overblik over dine muligheder.

Oversigt over de bedste glattejern i test ifølge eksperter og forbrugere

Når det kommer til de bedste glattejern i test, er der mange forskellige parametre at være opmærksom på. Udover at det er en god ide at tage højde for de mange forskellige funktioner man kan få, kan det også være en god ide at tjekke om der er et eller flere glattejern på tilbud, før du tager dit valg. Fortsæt din læsning, og bliv meget klogere. 

I denne artikel

Vores guide tager dig igennem de bedste glattejern i test, som du lige nu finder på markedet i 2022. Her bliver alt testet - lige fra mini udgaverne til dem, hvor du kan lave krøller med glattejern på bedst mulige vis. Lad os komme i gang. 

De bedste glattejern 2022

Bedste samlet set

ghd IV Styler

Prisklasse: 1.345 - 1.449 kr.

Type: almindelig størrelse I Opvarmningstid: 30 sek.

Watt: 1250 

Funktioner: Hæve-sænkefunktion, 7 risteniveauer

Fordele:

Hurtig opvarmning
Langvarigt resultat
God, holdbar kvalitet

Højdepunkter:

175 - 190 grader
Autosluk: ja, efter 30 sek
Spar op til 150 kr. på brødristeren.
Fri fragt.
God service.

Derfor er det den absolut bedste

Her er der tale om et professionelt produkt, som absolut ikke skuffer. Kvalitet og pris går hånd i hånd, og her får du det absolut bedste glattejern, som kan sikre dig flotte resultater i mange år frem. Dette ghd glattejern har været med i flere forskellige test, og er da også her blevet kåret, som den helt klare favorit. 

Ghd IV er blevet anmeldt i Bäst i Test, den svenske forbrugerplatform, det tyske forbrugermagasin: Test, det danske livsstilsmagasin: Femina og det britiske forbrugermagasin: Good Housekeeping Institute. Udover de meget flotte anmeldelser og en masse topscorer, ghd IV Styler har fået af alle disse platforme, er det også kåret som testvinder hos Pricerunner. 

Som så mange andre GHD glattejern, ligger ghd IV Styler i den dyre prisklasse, men her får du absolut også noget for pengene. Om du ønsker at lave krøller med dit glattejern eller et flot, hurtigt glat hår, som holder hele dagen, så kan dette bedste i test glattejern klare det hele - samtidig med at det er mere skånsomt mod håret end så mange andre produkter. 

Der er dog en udfordring ved det. For får du fingrene i dette luxuriøse produkt, kan du se frem til at at veninderne, og måske endda mor, helt sikkert vil låne det. Forbrugerne er i hvertfald vilde med de to keramiske plader, som produktet er lavet af, da det er disse som giver et flot, skinnende look til dit hår, om du vil have det glat eller med flotte slangekrøller


Læs mere om Philips HD2650/90 her

Mest skånsomme

ghd Platnium+ Styler

Prisklasse: 1.699 - 2.299 kr. 

Type: almindelig størrelse I Opvarmningstid: 30 sek. 

Fordele: Højdepunker:

 • Ultra zone teknologi - Konstant og optimal temperatur på 185 grader
 • Mere skånsomt ved håret - Autosluk: ja, efter 30 sek. 
 • God, holdbar kvalitet
 • Drejeledning
 • Meget brugervenligt

Derfor er ghd Platnium+ Styler på listen

Endnu en gang er ghd at finde på listen og de bedste glattejern i test - og det er ikke helt tilfældigt. Det britiske mærke har nemlig styr på deres hårstylingsprodukter, hvilket navnet ghd også afspejler - ‘Good Hair Day’. Denne gang er det ghd Platnium, som har fotjent sin plads i vores guide. 

Ligesom IV Styler, er Platnium blevet bedømt og anbefalet af flere eksperter og forbrugerguides. 

Dette ghd glattejern er blevet anbefalet af flere skønhedsblogs - nemlig den danske; Pudderdåserne og de to britiske; Bags of Beauty og Becky Bedbug. Alle tre er de enige om den høje kvalitet produktet har. De to britiske magasiner; The Independent og Daily Mail roser også Platnium samt skønhedsmagasinet Allure. 

Her er der altså igen tale om et produkt, som er alle pengene værd. Ghd Platnium er udstyret med den innovative teknologi ‘ultra zone’, som forudser dit hårs behov og tykkelse, og dermed sørger for at være mere skånsomt ved håret. Igen kan du nemt lave krøller med glattejern og er også sikret et holdbart resultat - om så det er et glat eller krøllet hår du ønsker. 

ghd V Gold Mini Styler

Prisklasse: 1.345 - 1.699 kr. 

Type: Mini størrelse I Opvarmningstid: 30 sek. 

Fordele: Højdepunker:

 • Rejsevenligt - Konstant og optimal temperatur på 185 grader
 • Rigtig godt til kort hår - Autosluk: ja, efter 30 sek. 
 • God, holdbar kvalitet
 • Hurtig opvarmning
 • Drejeledning
 • Keramiske plader

Derfor er ghd V Gold Mini Styler det bedste mini glattejern

Leder du det perfekte rejse glattejern, så er ghd V Gold Mini Styler det helt rette valg for dig. Som det fremgår af navnet, er der her tale om en mindre udgave stylingsproduktet, som gør det nemt at pakke med på enhver rejse. Testseiger.de, det tyske forbrugermagasin, har testet ghd V Gold Mini, og har kåret det som det bedste mini glattejern. 

Det har aldrig været så nemt at glatte kort hår eller at pakke sint hårstylingsprodukt med på farten. Her slipper du for at optage en masse plads i kufferten, samtidig med at du ikke går ned på kvaliteten. Du er altså sikret en ‘good hair day’ på alle rejsens dage. Ghd V Gold Mini er det perfekte rejse glattejern, 

Har du kort hår, kan du med dette produkt også lave krøller eller bølger. Style dit hår på mange forskellige måder, uden at besværliggøre dig selv med et produkt som er alt for stort til dit hår. Igen er der her tale brug af keramiske plader, som giver håret et flot og skinnende look, som holder hele dagen ud. 

Derudover finder her lige nu et glattejern på tilbud. Slå til med det samme via vores link og få et godt tilbud. 

Læs mere om ghd glattejern her.

Philips MoistureProtect

Prisklasse: 749 - 1.000 kr. 

Type: Almindelig størrelse I Opvarmningstid: 15 sek. 

Fordele og højdepunker:

 • Budgetvenligt - Op til 200 grader
 • Ekstra hurtig opvarmning - Autosluk: ja, efter 60 min. 
 • God kvalitet
 • Drejeledning
 • Keramiske plader

Det kan Philips MoistureProtect

Det er på tide at vise at der også findes andre glattejern, der er bedste i test, end blot fra det britiske mærke, ghd. Her er Philips altså kommet med på banen. Du kender måske allerede mærket fra nogle af deres andre produkter, men Philips kan såmænd også sagtens være med på hårstyling. 

Philip MoistureProtect er et suværant alternativ til de dyrere ghd produkter. Forbrugerne giver det gode anmeldelser og flere hjemmesider har altså også bedomt Phillps glattejern til at være blandt de bedste i test, da det får 5 ud af 5 stjerner flere steder, såsom hos Makeupandbeatuy.com og Beautyheaven. 

Er det at glatte dit hår nyt for dig, eller har du blot et budget du ønsker at overholde, får du her et produkt af højt kvalitet til en pris som er til at betale. Hos MoistureProtect har der, som det fremgår af navnet, været fokus på håret, da dette glattejern på tilbud nemlig beskytter håret. 

Da prisen for mange vil være noget mere overkommelig, end den som ses hos ghd, er dette også et optimalt rejse glattejern, da du ikke skal være helt så bekymret for at ligge det i kufferten. Godt nok er det ikke et mini glattejern, men med sit gode tilbud på en fornuftig pris, kan man helt sikkert finde plads til det i kufferten - så man er sikret et flot hår hver dag på sin rejse. 

Remington Keratin Therapy Collection

Prisklasse: 260 - 599 kr. 

Type: Almindelig størrelse I Opvarmningstid: 15 sek. 

Fordele: Højdepunker:

 • Meget budgetvenligt - Op til 200 grader
 • Ekstra hurtig opvarmning - Autosluk: ja, efter 60 min. 
 • God kvalitet
 • Drejeledning
 • Keramiske plader

Derfor skal du vælge Remington Keratin Therapy Collection: 

Her er der tale om endnu et glattejern på tilbud, som har en fordelagtig pris - i sær når man så ser på alt det, som du får for prisen. Et godt produkt i god kvalitet kan altså også sagtens fås med et suværant tilbud og en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Remington Keratin fra deres Therepy Collection må altså siges at være et billigt glattejern. 

Igen er der her tale om en mulighed som absolut også egner sig til rejse. Hvis du ikke ønsker at pakke alt for dyre ting med i kufferten, skal du ikke bekymre dig om at tage denne med som et rejse glattejern. 

Måske du allerede har et derhjemme, som du er rigtig glad for? Så kan dene jo også bruges som en ekstra, så du netop har et rejse glattejern, du kan skal være helt så nervøs for, som ved eksempelvis et af produkterne fra ghd. 

Remington Keratin glatter dit når nemt, effektivt og hurtigt. Igen kan dette glattejern også bruges til krøller, så uanset om du ønsker et glat, skinnende hår eller derimod flotte, lange slangekrøller, så kan Remington Kerating lidt af det hele. 

Læs mere om Remington glattejern her.

Et andet populært mærke er HH Simonsen, som laver glattejern i dansk kvalitet. Læs mere her.

Gode tips til dig

Nu har vi vist dig de bedste glattejern i test, som er bedømt af en masse forbrugere og eksperter. Vi håber selvfølgelig at vores guide har hjulpet dig på rette vej, og forhåbentligt gjort dig klogere i dit valg. Men, om du er på jagt efter et glattejern på tilbud, et mini glattejern eller et rejse glattejern, er der altså nogle helt klare tips du burde følge, for at sikre dig det flotteste resultat. 

Det er nemlig ikke nok at købe det bedste glattejern eller det dyreste, og så regne med at ens hår ser flot og lækkert ud. Dit hår kræver nemlig utrolig meget pleje. Husk på, at håret er noget af de vi har mest, og hvis du ønsker at holde det flot i længst tid muligt, bør du helt sikkert tage dig af det, og passe på det. 

Udover det bedste glattejern i test, har vi altså også her nogle ekstra små tips du bør være opmærksom på: 

 • Brug altid en heat protection olie eller spray
 • Pas på med at bruge for høj varme 
 • Giv håret et pause en gang imellem

 

Brug altid en heat protection olie eller spray

 

Der findes mange forskellige olier eller sprays, som passer på og beskytter dit hår mod varme. Du burde altid bruge sådan et produkt, om du glatter eller krøller dit hår med glattejern. Faktisk er det også et god ide at bruge det, selv når du bare er på rejse, da det også beskytter dit hår mod solen. 

 

Vi har eksempelvis fundet denne fra Olaplex, som er absolut suveræn til at beskytte dit hår. Et ekstra tip er dog at høre din frisør ad, hvilke produkter han eller hun ville anbefale til dit hår, da det kan være meget forskelligt fra hårtype til hårtype. 

 

Pas på med at bruge for høj varme

 

Det giver måske sig selv - særligt fordi vi lige har anbefalet varmebeskyttende produkter til dit hår, men det er altså alligevel en god ide at passe på med hvor meget varme du påfører dit hår, når du enten glatter eller krøller det med et glattejern. 

 

Uanset om dit glattejern er bedst i test, og uanset om det er lavet med ekstra fokus på at beskytte håret bedst muligt, kan det ikke undgås at et glattejern skader håret lidt, uanset om det er et rejse glattejern, et mini eller et på tilbud. De fleste anbefaler at holde temperaturen på omkring 180- 185 grader, for at skade dit hår mindst muligt, samtidig med at opnår et flot, holdbart og skinnende glat hår eller krøller. 

 

Giv håret en pause en gang imellem
Det er ikke nogen hemmelighed, at hvis du kan give dit hår en pause fra varmen - bare en gang imellem, vil dine smukke lokker helt sikkert være dig meget taknemmelig. Giv dit hår en lille pause og plej det med eksempelvis noget hårkur i mellemtiden, for at sikre dig selv en smukt og sundt hår. 

Igen kan det være en ide at konsultere dig med din frisør, og høre hvad han/hun anbefaler når det kommer til dit hår. 

Hvilke typer glattejern findes der?

For mange er et glattejern blot et instrument, der ved hjælpe af to varme plader, sørger for, at krøllerne forsvinder. Men det er faktisk ikke helt så simpelt endda, for går man lidt ned i elektronikken og teknikken bag de bedste glattejern, så viser det sig, at der findes en række forskellige typer af glattejern.

Man skelner typisk mellem tre forskellige typer af glattejern - keramisk, turmalin og titanium. Men hvad er egentlig forskellen, og hvorfor skal du vælge det ene frem for det andet? Nedenfor kan du læse lidt mere om, hvad det vil sige at investere i de forskellige typer. De har nemlig hver især nogle særlige egenskaber, der passer godt til forskellige hårtyper.

Derfor kan du med fordel også have et øje på, hvilken type du køber, når du skal investere, så det passer til netop det hår, du har. Det kan nemlig have stor betydning for det endelige resultat.

Det keramiske

De keramiske glattejern finder du hjemme hos rigtig mange af os, der ønsker krøllerne fjernet ved et enkelt snuptag. De er nemlig yderst populære. Det skyldes ikke kun deres effektivitet, men også, at de, i modsætning til nogle af de andre typer, ligger i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Mange af de keramiske glattejern har den såkalde ion-teknik. Det betyder i korte træk, at negative ioner udligner de positive ioner i håret. Det er disse der gør, at håret for et flot og funklende skær.

Denne type glattejern fungerer særligt godt til at glatte hår med lavere temperaturer, men med holdbare effekter, der gerne holder en hel dag, hvis du eksempelvis glatter dit hår hver morgen.

De keramiske plader, som denne type består af, beskadiger ikke håret så meget, da det har en jævn varmefordeling, der sikrer skånelse af håret. Denne type anbefales til en række forskellige hårtyper, men har du fint eller glat hår fra naturens side, så kan denne model klart anbefales.

Turmalin
Modsat keramiske, består glattejern med turmalin af små krystaller. Disse små krystaller indeholder mineraler, som ikke kun medvirker til at håret bliver glattet, men også sikrer en form for afskærmelse mod varmen.

Du er sikret masser af glans, når du bruger et glattejern med turmalin - ligesom det keramiske, tilføjer det nemlig masser af shine til håret. Et effektivt og yderst anbefalelsesværdigt produkt til dig, der drømmer om glatte og skinnende lokker.

Titanium
Har du krøller. Måske mange eller store? Så er et glattejern med belægning af titanium måske det rette for dig. Har du krøller kræver det nemlig en del mere af varmeredskabet, og dén del har modellerne med titanium helt styr på!

Modsat ovenfor nævnte modeller er titanium det eneste metal, der er i stand til at tilføje ikke kun glans med også glathed til dit hår - på samme tid.

Titanium sikrer desuden den stærkeste og hurtigste opvarmning, så du hurtigt kan få glattet lokkerne. Der findes flere forskellige modeller på markedet, men du kan med fordel vælge et, hvor pladerne kan vippe, så de følger dit hår, når du styler det.

En nem og lækker måde at få flot, skinnende og ikke mindst glat hår på.

Nano er det nye

Det er ikke kun en god idé at kigge efter ovenstående, når du vælger glattejern. Mange kommer nemlig også med nano, der er en yderst smart teknologi, som sikrer, at dit hår bevarer sin naturlige fugt under glatning.

De fleste drømmer formentlig om netop om glansfuldt hår, der er godt fugtet, hvorfor du med fordel kan kigge efter en model, der har den såkaldte nano teknologi, der sikrer at både din frissure, farve og også volumen holder i længere tid.

Se også produktet som kan glatte skæg her.

Læs også disse relaterede artikler

På udkig efter en eltandbørste? se mere her

Se hvorhenne du kan få de bedste bedste hundefoder tilbud. Har du en ældre hund? Som er lidt op i alderen? Og som ikke rør sig så meget, som den har gjort førhen? Så skal du prøve senior hundefoder - læs vores guide omkring det her. Hvis du har en allergihund, kan det også være en idé at prøve barf hundefoder.

Mangler du billig hundefoder, så læs vores guides til det bedste af det bedste indenfor billig hundefoder. Du kan også få sendt hundefoder Tyskland, hvor de har nogle gode priser på kvalitetshundefoder.

Du kan også spare på din elcykel - se elcykel tilbud.

Mangler du en IKEA seng? Så se vores anbefalinger her på siden.

Mangler du en racercykel? Så se disse racercykel tilbud.

Læs mere om både ministøvsuger, støvsuger tilbehør og støvsugerposer her

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle