Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

GHD Glattejern - få bugt med krøllerne

Bølget hår, krøllet hår, hår med fald eller kruset hår. Med et professionelt GHD glattejern ved din side er du, nemt og ubesværet, sikret smukt og glansfuldt hår, uanset hvilken hårtype du har. GHD glattejern kommer nemlig i mange forskellige modeller, der er udviklet specielt til din hårtype.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022

Blandt de bedste GHD glattejern finder du GHD Platinum + styler. Et banebrydende varmeredskab, der med en ny og intelligent teknologi sikrer, at du opnår det bedste resultat - hver gang. Dette GHD glattejern - Platinium + styler er udstyret med det såkaldte ultra-zone Predictive Technology, der regarer direkte på dit hår.

Det betyder i praksis at dette GHD glattejern Platinum + styler både kan kontrollere varmen, style og effektivt kan forudse de behov, som dit hår har. GHD Platinum + styler har et stort antal følere, der 250 gange i sekundet overvåger varmen. Det betyder, at den konstant holder varmen på 185 grader, der er det bedste for dit hår, når det skal glattes.

Den banebrydende teknologi, predictive technology, måler desuden tykkelsen af dit hår og hastigheden du bruger til at style dit hår. På baggrund af de oplysninger den herudfra trækker justerer den banebrydende teknologi styrken herefter.

Som vi tidligere har været inde på er dette GHD glattejern Platinum + styler det bedste valg for dig og dit hår, uanset hvilken hårtype du har. Om det er krøller, let fald, bølger eller lignende kan du nemlig opnå de bedste resultater - og et stærkt og sundt hår med dette GHD glattejern i hånden.

Dette GHD glattejern Platinum + styler ligger i den noget dyrere prisklasse. Til gengæld får du også et dybt professionelt og banebrydende produkt, der med sin smarte teknologi og gode kvalitet kan holde mange år hjemme på badeværelseshylden.

GHD Platinum + styler kan dog også ofte findes på tilbud på diverse webshops. Derfor kan du med fordel kigge dig omkring på nettet, inden du investere i det relativt dyre GHD glattejern. Ofte kan du nemlig spare i hvert fald 20%, hvis ikke mere på det populære styling redskab, der gør dit hår glat og glansfuldt.

Ønsker du dog at gå noget billigere til værks, så kan du med fordel vælge en Gold styler fra det populære mærke. Denne Gold styler model ligger i en lidt anden prisklasse, stadig dog i den høje, men har stadig flere banebrydende funktioner, som sikrer dig yderst vellykkede resultater, når du går i gang med at glatte dit hår.

Læs vores fulde guide over glattejern her.

cogclockmenu-circlecross-circle