Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

GHD Air Classic hårtørrer

Er du klar til at tage din føntørring til det næste niveau? Så bør du helt klart tage et kig på denne GHD Air Classic hårtørrer, der giver dig en kort tørretid, hvilket altid er praktisk på travle og hektiske morgener.
Af 
 Opdateret d. juni 24, 2022

Denne GHD Air Classic hårtørrer klarer sig som en af de bedste i test i 2022, da den også har en lang ledning på intet mindre end 3 meter, hvilket er praktisk, når du har brug for at se dig selv i spejlet, mens du styler og føntørrer håret. I nogle tilfælde er stikkontaktet ikke tæt ved spejlet, og her kan det netop være godt med en lang ledning.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Hvad gør denne hårtørrer unik? 

Med en 2100 watt motor vil du med denne hårtørrer opleve en effektiv og kraftfuld tørring, og derudover gør et ergonomisk design, at den er skøn at holde i hånden. 

Ved hjælp af en ion-teknologi indkapsles håret, og dette hjælper med at forhindre statisk elektricitet, som man helst gerne vil undgå, når man skal sætte håret. Du kan på denne hårtørrer indstille både hastighed og temperatur, så det passer til netop dit behov, og derudover skal det også nævnes, at dette produkt har en koldluftsfunktion, som gør stylingen nem. 

GHD Air Classic hårtørrer kan bruges af både højre- og venstrehåndede, og den har et stilrent design, som gør, at man gerne vil have den hængende fremme. Hvis du har kruset eller krøllet hår kan en GHD hair dryer diffuser også tilkøbes, men denne indgår desværre ikke i købet af selve produktet.  

Hos ProduktEksperten anbefaler vi dig også at bruge et varmebeskyttende produkt, så dit hår beskyttes mod varmen fra føntørreren. På den måde undgår du spaltede spidser og slidt hår, hvilket er praktisk, da du dermed kan udskyde frisørbesøgene oftere.

Læs også vores test af de bedste hårtørrere på markedet i 2022.

cogclockmenu-circlecross-circle