Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Fryseskab tilbud - Vores guide til de bedste på markedet

Har det nuværende kølefryseskab ikke nok plads til familiens mange frostvarer, eller trænger det gamle fryseskab til en udskiftning efter mange års tjeneste? Så hjælper vi, hos Produkteksperten, dig gerne med at finde det bedste fryseskab, der er at finde på markedet, og måske finder du det endda til en god pris eller på tilbud.
Af 
Peter Rasmussen
Opdateret d.juni 1, 2022
fryseskab tilbud

Der kan være mange grunde til at, at man behøver et nyt fryseskab. Dette kan både være på grund af pladsmangel, fordi det gamle er ved at stå af eller noget helt tredje. Uanset hvad, så er der hjælp at finde i vores guide til det bedste fryseskab. Når sommeren er ved at tage sit indtog i Danmark, og is og isterninger ikke skal mangle, så skal der naturligvis en god fryser til.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Find det rette fryseskab for dig

Vi ved, at det kan være svært at finde frem til det helt rigtige og det bedste produkt, og derfor hjælper vi, hos Produkteksperten, gerne med at give dig et overblik over mulighederne. På den måde kan du med ro i maven og sindet tage det rigtige valg for dig.

I denne artikel

Indholdsfortegnelse

Vi kommer i denne guide omkring de bedste produkter i denne kategori, og hvilke der klarer sig godt i test, anmeldelser og kundeudtalelser. Vi gør det nemmere for dig at handle og finde gode tilbud direkte online, så du slipper for lange køer og unødvendig smalltalk hos forhandlerne.

Det bedste fryseskab på markedet

Bedste samlet set

Miele FN28262 WS

Prisklasse: 5399 - 6199 kr.

Type: Elektrisk

Materiale: Kvalitetsmateriale

Energimærke: F

Fordele:

Lavt støjniveau
NoFrost teknologi
Varioroom funktion
Ergonomiske håndtag

Ulemper

Blæseren larmer en smule
elgiganten logo
God service.
Hurtig levering.

Hvorfor Hummer Segboard 3.0 er den bedste samlet set

Miele er især kendt for at producere  nogle af de bedste hvidevarer, og herunder er deres fryseskabe naturligvis heller ingen undtagelse. Denne Miele FN28262 WS fryser en kapacitet på 253 liter og har dermed en god størrelse til en familie på 4-5 personer. Fryseskabet ligger, på trods af sine mange gode funktioner, i energiklass A++.

Både eksperter og forbrugere giver især dette fryseskab høje karakterer i at have et lavt støjniveau. Fryseren producerer nemlig ikke mere end 42 dB, hvilket er et lydniveau, der ligger under en almindelig samtale.

Foruden dette har dette fryseskab fra Miele også gode funktioner, som NoFrost-teknologi, der gør, at fryseren afrimer sig selv, og på den måde er der én ting mindre tænke på i hverdagen. Med Varioroom funktionen har du desuden mulighed for at gøre fryseskabets kapacitet større, da skuffer og hylder kan tages ud og omrokeres, så større ting også kan komme ind i skabet


Læs mere om Hummer Segboard 3.0 her

Liebherr SGN3036

Dette fryseskab fra Liebherr udmærker sig, ligesom ovenstående Miele fryser, ved at være støjsvagt, være stort og rummeligt, men roses især også for at være godt og overskueligt med sin inddeling af skuffer, som gør det nemt at passe alle former for frostvarer ind i skufferne.

Foruden den overskueligheden i dette rummelige fryseskab, så modellen som standard en venstrehængt dør. Dog kan denne vendes, så den passer til ethvert hjem, om du vælger at placere dit fryseskab i køkkenet sammen med køleskabet, i bryggerset eller et helt tredje sted.

Med sin høje kapacitet på 253 liter er der god plads til en familie på 4-5 personers forbrug. Man kan i andre frysere få problemer med tilisning og rim, når fryseren fyldes helt op, men denne fryser har afrimning funktion, så den selv klarer den værste rim, der skulle opstå. Desuden vil børnenes fedtfingre ikke kunne ses på døren, da der er Anti-FingerPrint belægning på dørens ydre.

Fordele:

  • Automatisk afrimning
  • Anti-FingerPrint
  • Vendbar dør
  • Overskueligt og rummeligt design

Ulemper:

  • Dårligt design af håndtag

LG KL5241SWJZ

Dette fryseskab fra LG i modellen KL5241SWJZ er der masser af plads til den store familie. Med din kapacitet på hele 375 liter er der plads til hele familiens forbrug af frostvarer og masser af sodavandsis i sommerhalvåret. Der er denne fryser også blevet kåret til at være det bedst valg til familier.

Med sit Multi Air Flow-system holdes alle frysevarer ved en permanent og stabil temperatur til frysning, da varerne i fryseskabet holdes kolde, selv når døren står åben. Det er smart, hvis ungerne glemmer at få lukket døren ordentligt, når de har været på jagt efter noget lækkert i fryseren.

LG har i dette fryseskab valgt at integrere det smarte LG ThinQ system, der er et system, der kan kobles op på din smartphone, så du kan holde øje med fryserens liv. I dette system kan du nemllig køre fejlsøgning, så du hurtigt og nemt kan finde ud af, hvor fejlen ligger, hvis fryseren driller. Desuden kan du via din smartphone indstille dit fryseskab, så det har rette temperatur, uden at være i rummet.

Fordele:

  • Smartphone tilkobling
  • Lavt støjniveau
  • Multi Air Flow-system
  • Høj kapacitet

Ulemper:

  • Energimærke F

Hvorfor vælge et fryseskab over et kølefryseskabe eller en kummefryser?

Står du og skal vælge mellem, om du skal have en ny fryser, så er det værd at overveje forskellige ting. Herunder er det værd at overveje, om det er værd at investere i et kølefryseskab, hvori der er både køleskab og fryser, et fryseskab, der er meget lige et køleskab, men bare med -18 grader fremfor +5 grader, eller om det skal være en kummefryser med plads til de helt store frostvarer.

Hvilke faktorer, der spiller ind på dit valg af én af de tre er helt afgørende for, hvilket produkt du skal vælge. Nedenfor gennemgår vi forskellige faktorer, der er værd at overveje inden du begiver dig ud i jagten på et godt tilbud.

Hvor meget plads behøver du?

Går du med overvejelserne om at investere i en større fryser, hvad end dette er et fryseskab eller en kummefryser på tilbud, så er det en god ide at overveje, hvor meget plads du egentlig behøver i din fryser.

Måske synes fryseren i dit kølefryseskab at være for lille, men måske er det i virkeligheden bare fordi der skal en god oprydning til, hvor gamle frostvarer bliver sorteret og smidt ud, hvis de har ligget der meget længe. Hertil kan det være, at du opdager, at du slet ikke behøver en helt ny og stor fryser, men blot kan nøjes med en fryser i et kølefryseskab.

Vil du gerne opgradere, fordi familien er vokset, du har fået en ny hobby med at lave dine egne lækre ispinde og flødeis, så kan et fryseskab være en god investering, da varerne kan deles op i kategorier i de forskellige skuffer. Et fryseskab er især godt til den lidt større familie.

Er du typen, der går på jagt, fisker og gerne laver mad i større omfang, hvor en hel laks eller torsk i fryseren ikke er en unormal ting at støde på, så er en kummefryser måske det rette valg. Her kan større varer nemlig sagtens være i kummen, hvorimod det ville være et problem i de mindre skuffer i et fryseskab.

Hvad end dine behov, interesse eller størrelsen din familie har, så er der forskellige behov, og nogle gange er det en god ide at opgradere, hvis der skal være plads til lidt mere.

Energiklasse og forbrug

Når du har besluttet dig for, hvor meget plads du har brug for, og måske også kigget lidt rundt på diverse tilbud, så er der en anden faktor, der er god at have in mente. Nemlig energiklassen. For selvom frysere i de lavere energiklasser som C og D er billigere ved købet, så kan de koste mere på elregningen og miljøregningen i længden.

Vælger du derimod en fryser med energiklasse A eller højere, så vil du også ofte skulle punge ud til en større udbetaling, men i længden vil regningen ikke være nær så stor på el, energi, miljø og så videre.

Afrimning

De fleste fryseskabe er i dag udstyret med automatisk afrimning, så du ikke behøver at bekymre dig om isbelægning på indersiden af din fryser med tiden. Derfor er det også en klar fordel ved et fryseskab, som man ikke må glemme. Så hvis du gerne vil have en nem vedligeholdelse, så er det en god ide at se efter en fryser med netop dennne funktion på tilbud.

Find det bedste fryseskab på tilbud

Hvad der i sidste end er det bedste valg for dig ved kun du. Derfor bør du have ovenstående med dig, når du skal ud og finde en fryser, enten som skab eller som kumme. Mange af de bedste fryseskabe kan man ofte finde på tilbud online, så dette er et godt sted at lede, hvis du gerne vil spare lidt penge på et godt tilbud på det bedste fryseskab.

Mange af de helt store spillere inden for hvidevarer, såsom Elgiganten, vil ofte have tilbud på frysere, hvoriblandt du helt sikkert kan finde et tilbud til en fryser til dig og dine behov. Det er dog vigtigt at huske, man ikke blot bør kigge på et tilbud, men også overveje, om det er det rette valg. Man vil nødigt komme hjem med noget, der ender med ikke at fungerer, fordi man blot købte ud fra et godt tilbud.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle