Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Forårsruller i airfryer - Tilbered frosne og hjemmelavet

Er du den heldige vinder og ejer af en airfryer i dig køkken, så har du er verden af opskrifter foran dig. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan tilberede dig i denne maskine.
Af 
 Opdateret d. juli 12, 2022
forårsruller i airfryer

Der er ikke noget som at tilberede uden for mange fedtstoffer eller tilsætning. Der er netop det denne maskine og køkkenredskab kan gøre for dig. Den tilbereder nemlig produkterne uden olie og med varm luft.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

I denne artikel

Vi kommer i løbet af denne artikel ind på inspiration til, hvordan du tilbereder frosne forårsruller og hjemmelavet i din airfryer derhjemme, så du får dem præcis så lækre som på de asiatiske restauranter. Smag de lækre fedtfattige sprøde favoritter.

Få styr på din madlavning - forårsruller i en airfryer - frosne eller hjemmelavet

Vi skal starte med at fremhæve at du både kan tilberede dine forårsruller frosne såvel som friske i din airfryer. Du kan derfor med fordel sagtens lave hjemmelavet forårsruller til dig selv eller dine gæster. 

Til at starte med anbefaler vi dig at lægge et stykke bagepapir i din airfryer og din kurv, det gør, at du slipper for yderligere rengøring. Det gælder uanset om det frosne eller friske hjemmelavet.

Fremgangsmåde:

  1. Læg det ønskede antal ruller i kurven på din airfryer
  2. Lad dem tilberede ved 200 grader i ca. 10-15 minuter (frosne skal have ca. 15 min.). 
  3. Tag dem op, når de er gyldne og sprøde. 

Et lille tip er at vende dem halvvejs, så de får samme temperatur på begge sider. Det giver ekstra sprødhed til dine frosne eller hjemmelavet forårsruller. De holder dejligt på væsken, når du tilbereder dem i en airfryer. 

Tips og tricks til dine sides og saucer

Sauce: En lækker lille tilbehør til din ret er en god sauce i form af alt fra sur/sød sauce, teriyaki sauce, soya/sesam sauce eller andre asiatiske dressinger. Det er godt med de lidt saltede saucer til siden. 

Nudelsalat: En af vores favorit sides er en asiatisk nudelsalat med rejer - kold eller varm - som går rigtig godt til den sprøde forårsrulle. Tilføj gerne lidt ristede mandler eller peanuts i din salat. Det giver ekstra crunch og salt til dit asiatiske sæt. 

Sylt: En andet lille tip, som fremmer smagen i dine ruller. Hvis du har tiden til det, så er det rigtig lækkert og sprødt med lidt sylt til dine ruller, som giver noget friskhed til din ret eller snack. Det kan være alt fra syltet rødkål, syltet æble, syltet kålrabi, syltet ingefær eller andre sprøde grøntsager.

Lyder det spændende i forhold til din madlavning derhjemme? så anbefaler vi også at du kigger på denne samlede 2022 test af din næste airfryer lavet af Mydinners.

Hvordan laver du perfekte forårsruller til din airfryer?

Når du skal i gang med dine egne hjemmelavet forårsruller kan du med fordel både lave vegetariske ruller tilsammen med dem med kød. Til de vegetariske elsker vi selv at bruge følgende grøntsager, som skal fintsnittes til rullen:

  • Gulerod
  • Kål (spidskål eller rødkål)
  • Løg 

Steg grøntsagerne let af i en varm gryde med olie og inden du ruller dem ind i din dej.

Prøv en hjemmelavet forårsrulle fremfor den frosne. Du vil ikke fortryde det. Du kan ofte købe færdiglavet dej til dem, så du skal blot lynstege grønt og tilberede dem i din airfryer

Velbekomme!

Svar
Svar
Svar
Svar

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle