Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Opdateret januar 25, 2022 af Peter Rasmussen

Flexleasing privat

flexleasing privat

Mangler du en god aftale på flexleasing til privat?

Du kan af forskellige årsager have brug for en leasing aftale, det kan være, at du ikke ønsker at være bundet af en købt bil rent økonomisk, eller du foretrækker leasing grundet klimamæssige årsager, da belastningen ved leasing er væsentligt mindre end ved køb af ny bil.

En flexleasing til privat er god for dig som privatperson, der ønsker en god skræddersyet aftale med dit udlejningsfirma. De forskellige leasingaftaler kan differentiere alt efter selskab og virksomhed og den bil du ønsker. Flexleasing privat er en god løsning til dig som ønsker forandring løbende.

Men først vil vi hjælpe dig til at forstå hvad flexleasing er. Du kommer i denne tekst også til at få indblik i et nyt bilfirma i Køge, som netop giver mulighed for at lease kvalitets- og luksusbiler. Eksempelvis Mercedes leasing eller leasing af Porsche.

Hvad er en flexleasing for privat?

Flexleasing indebærer først og fremmest, at du betaler din afgift i rater og en flexleasing privat er derfor en aftale til privatpersoner og ikke erhverv. Flexleasing bliver spændende, når bilerne bliver af ældre dato, da den beregnede afgift vil falde. 

På en flexleasing privat er der ofte mindre binding end ved et normalt køb af bil. Du sparer ved en flexleasing også på registreringsafgift på 150%, hvor i mod denne ligger på 0,5-2% måndtlig. Hvis du tænker, hvad forskellen på flexleasing privat og blot leasing er, så kan vi kort fortælle dig, at der ikke er forskel. 

Flexleasing giver dig mulighed for mindre kapitalbinding og derfor flere muligheder - blandt andet grundet ovenstående med lavere registreringsafgift. Der er også at spare penge på forsikring, når du benytter denne metode, grundet at du ikke binder dig til den store registreringsafgift. Du opnår i denne forbindelse også et lavere værditab, når du ønsker at stoppe din flexaleasing privat.

Du formår ved flexleasing også en vis fleksibilitet, som giver dig et råderum ud over dine udgifter til bil. Du kan løbende også udskifte bil, hvis du og din udvalgte bil er sæsonafhængig. Så hvis du ønsker åben sportsvogn i de dejlige sommermåneder men en lukket audi i de kolde vintermåneder, så er der muligheder og fleksibilitet.

Læs også om elbil leasing, og lær mere om fordelene.

Find Mercedes EQ-serien som leasing hos Mooly, samt Mercedes Maybach.

 

Info om Land Rover Range Rover Velar P380 First Edition aut leasing

  • Ca. månedlig ydelse hos nellemann leasing 
  • 7.095 DKK pr. måned

Ring til nellemann leasing for at lease:

Info om bilen:

TypeBenzin
Km/L10,6
HK380 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

En flexleasing efter dine behov

De fleste virksomheder er gode til at lave fleksible løsninger til leasing af bil i alle formater, vi har dog bidt mærke i Bilfirmaet, som udlejer, leaser, sælger og importere luksusbiler samt kvalitetsbiler af anden art. De formår at finde præcis den aftale, som passer dig bedst. 

Bilfirmaet en mindre nyopstartet virksomhed, som ikke kun sælger og leaser luksusbiler men sætter også en dyd i at give forbrugeren og kunden en god kundeoplevelser. De stræber efter at gøre bilhandel så enkel og tryg som muligt, så du får en nem proces med din bil. 

Hvis ikke du mangler flexleasing til privat, kan de også hjælpe dig med flexleasing til erhverv. Du kan gå ind og se nærmere på deres nuværende lager af biler, men ellers er de åbne overfor at importere din drømmebil fra det europæiske marked, så din drøm kan gå i opfyldelse.

Skal du bruge en støvsuger? Så se bedste ledningsfri støvsuger her.

Søger du olie til skægget? Så tjek den bedste skægolie her. Og vil du have krøller i dit hår eller glattet det? Så se på disse anbefalinger bedste krøllejern og bedste glattejern

Skal du bruge en cykel til og fra arbejde og har måske et par kilometer for langt ift. hvad dine ben kan holde til? Så se bedste el ladcykel her.

Mangler du den bedste junior seng til dit barn eller måske den bedste halvhøj seng? Så læs vores anbefalinger her. Det kan også være at du selv står og mangler den bedste seng med opbevaring. Eller måske går du og leder efter den bedste elevationsseng test?

Har du brug for en græsslåmaskine? Så se her hvor du finder den bedste græsslåmaskine i test.

Se her hvor du finder den bedste udendørs spa til haven. Eller er du måske mere pool-personen, så læs vores anbefaling omhandlende bedste fritstående pool. Det kan også være at du hurtigt vil have dit hår tørt efter at have været i poolen, og har brug for den bedste hårtørrer?

Skal du bruge den bedste kompostkværn til dit haveaffald? Har du brug for et godt bedste hundefoder tilbud? Eller siger din tandlæge du skal bruge den bedste el tandbørste? Se vores anbefalinger på ProduktEksperten.

Skal du have pizza i Herning? Så tjek det stederne ud her: pizza Herning.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle