Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

FISK krydsord løsninger - Få svaret til gåden her på siden

Her på siden finder du løsningen til, hvordan du kan komme i mål med dit FISK krydsord, og dermed hele din kryds og tværs. Få svaret længere nede på siden, og løs din gåde effektivt med lidt hjælp.
Af 
 Opdateret d. december 28, 2022
bjergart krydsord

Løsninger for FISK krydsord

Find de bedste løsninger for dit krydsord lige her:

 1. ål
 2. alk
 3. kat
 4. haj
 5. sej
 6. bars
 7. laks
 8. ørred
 9. aborre
 10. makrel

Mangler du mere hjælp til andre kryds og tværs gåder? Vi har lavet en ordbog, så du let kan finde de rette løsninger til lige netop din ord-gåde. Find den her, så du undgå at møde en blindgyde eller at sidde fast. Vi kender til frustrationen ved at sidde og lurer på ét enkelt ord for længe, uden en løsning.

Derfor kan du nu nemt finde vej frem gennem dine blindgyder. Vi har samlet forslag, muligheder og løsninger til dit FISK krydsord. Få lidt hjælp, uden at snyde. Det giver dig et skub i den rigtige retning, så du kan få det mest mulige ud af dine gåder og spil.

Sådan bruger du denne guide/hjælp

Men hvordan finder du hurtigst muligt din løsning med denne form for hjælp? Det kan vi hjælpe dig med, så du hurtigt kommer videre, og ikke spilder din tid. Men lad os give dig nogle små gode tips til, hvordan du mest effektivt gør brug af denne side.

Først skal du have styr på antallet af bogstaver, som du mangler i din FISK krydsord, dernæst kan du afdække om der er nogle ord som krydser felterne. Det sidstnævnte kan give en idé om, hvilke løsninger og muligheder du har tilgængeligt og som er relevante. Det giver dig et indblik i, hvilke sammensætninger du kan lave.

Måden disse ord findes på, er både gennem synonymer men også kategorier. Med synonymer menes der beslægtede ord, som har samme - eller næsten samme betydning.

Og derudover er der også kategorier, som dækker mulighederne. Det kan blandt andet være DANS ord, hvor man der potentielt kan matches med "Tango" eller lignende ord, hvor det er underkategori.

Kom godt fra start ved at bruge denne guide rigtigt, så du ikke skal sidde fast i din gåde. Men prøv dig evt. frem, og se hvordan din proces passer dig bedst muligt.

Hvorfor er det godt at løse kryds og tværs?

Det at lave kryds og tværs og gåder har ikke kun underholdning som resultat, men der er ligeledes andre goder i forlængelse af denne "aktivitet". Det er også godt for træning af din hjerne, da du holder både hukommelse og logikken ved lige. Det kan derfor godt for ældre mennesker, som ikke i samme grad som unge stimuleres konstant og udfordre sin hjerne løbende.

Men det gælder bestemt ikke kun ældre, men alle aldre har godt af at udvide deres ordforråd og logik, hvad angår hvilke ord der passer hvor. Hvilke ord passer til dit FISK krydsord?

Angivelse af kilder og test

 1. Du kan også tage et spil kryds og tværs her.
 2. Oprah Daily har lavet dette kryds og tværs spil, som du kan spille her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle