Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

First buddy hundefoder tilbud og test - Glutenfri hundemad

Ønsker du at forkæle din hund med noget super lækkert First Buddy hundefoder på tilbud, så har vi samlet denne fulde test af dette glutenfri hundemad. Super kvalitet foder, med højt indhold af kød til den kræsne hund.  Herunder finder du gode priser på både First buddy hvalp, adult, puppy i form af hvalpefoder og senior light til dig med en ældre hund.
Af 
 Opdateret d. januar 9, 2023
first buddy hundefoder

Kender du det med at man får købt noget kedeligt foder hunden ikke vil spise? med dette fodermærke har producenten produceret et super godt produkt som de fleste hunde vil kunne lide fra start.

Se vores fulde anmeldelse af produktet og hvor du finder den bedste pris i 2023 herunder.

Se hvordan vi udvælger og anmelder produkterne

Det bedste First Buddy hundefoder 2023

 • first buddy hundefoder

  #1 Vores anbefaling af First Buddy hundefoder

  First Buddy Adult - 14 kg

 • first buddy hundefoder og hvalpefoder

  #2 Bedste First Buddy hvalpefoder til din hvalp / puppy

  First Buddy Puppy - 14 kg

 • first buddy hundefoder og senior hund

  #3 Bedste First Buddy hundefoder til senior

  First Buddy Senior Light  - 14 kg

Test af First Buddy hundefoder for 2023

Glutenfrit hundefoder kan være svært at støve op, når man samtidigt ikke vil gå ned på kvaliteten. Med dette hundemad kan du typisk finde et godt tilbud online, vi har samlet overblik over de bedste priser i markedet netop nu for 2023.

Moderne glutenfri hundemad

Leder du efter andet allergivenlig foder, så har vi fra Produkteksperten også sammensat følgende fulde guide over allergivenlig hundemad

Hvad er egentlig vigtigt i forhold til næringsindhold, når du står overfor at vælge First Buddy hundefoder, det har vi samlet vores bud på i guiden herunder. 

First Buddy

First buddy hvalp tilbud

For dig der har fået en helt ny hund, så har vi samlet nogle af de bedste foderpriser på first buddy hvalp og pubby.

Der kan nemlig være mange udgifter forbundet med at få en lille ny bedste ven, så det handler om at finde de skarpe priser hvor det er muligt. 

Lækkert First buddy adult

Har du derimod en senior eller voksen hund der skal have first buddy adult, så har vi ledt efter forhandlere med gode priser på denne del af produktserien også.

Tag et gik igennem "laveste pris" pris herover og lad dig blive inspireret.

Til voksne hunde kan du finde forskellige typer af foder, som kan have en stor fordel for hundens livskvalitet, helbred og meget mere. Herunder hører blandt andet kategorier som:

 • Adult high energy
 • Senior
 • Light
 • Joint mobility

Derudover findes der naturligvis også foder til hvalpe, som hjælpe dem med at vokse godt og sundt og på den helt rette måde.

first-buddy-hundefoder-glad-hund-glutenfrit-hundemad

Hundemad og foder til hvalp

Køber du hundefoder fra First Buddy er du sikret et kvalitetsprodukt, som din hund kan fodres med allerede fra dens tidlige år som hvalp, som voksen eller adult samt når den opnår en højere alder som senior. 

Denne producent er eksperter i at producere hvalpefoder, der opfylder kriterier for sund, nærende samt glutenfri hundefoder såfremt du doserer mængden, der passer til din vovse. 

Vi vil anbefale dig at holde øje med tilbud, for på denne måde kan du købe foder til hvalp eller dit fuldvoksne kæledyr, som den både vil mæske sig i, men som du samtidig kan spare dig selv for alt for høje omkostninger ved at købe. Med denne test finder du en god og fornuftig pris på hundefoder til dit kæledyr. 

Det er særligt praktisk at købe mad til din vovse hos en producent, der specialiserer sig i at fremstille det allerbedste foder til hvalp som foder til voksne og aldrende hunde. Hvis dit kæledyr har fået sig en favoritspise i First Buddy, kan den det heldigvis indtage sine daglige måltider fra denne producent gennem hele sit liv. 

Specifikationer:

 • Råprotein: 24
 • Råfedt: 14
 • Omega 6: 2,0
 • Omega 3: 1,4
 • Omega 3:6 ratio: 1:1,4
 • Råaske: 7
 • Træstof: 3,5
 • Vand: 9,0
 • Calcium: 1,6
 • Fosfor: 1,3

Glutenfrit hundefoder

Ligesom mennekser kan have diverse allegener, gælder dette naturligvis også for dyr og i særdeleshed for hunde. Vores firbenede venner kan selvfølgelig også døje med oppustet mave, ømhed og allergi over for gluten, hvorfor det er altafgørende, at der findes en producent som First Buddy på markedet, der netop tager hensyn til enhver vovses behov. 

Hvis det først er senere i din hunds liv, at du finder ud af, at den måske lider af eller har udviklet glutenallergi, kan du til enhver tid skifte til First Buddy. Dit kæledyr skal altså ikke være opforstret med hundefoder fra dette mærke for at blive fodret med det som voksen. 

Selvom der er taget højde for allergi i dette hvalpefoder på tilbud, er det ligeså lækkert og smagsfuldt som så mange andre mærker i test. Du kan derfor med god samvittighed servere en passende portion for din firbenede ven. Du bør altod tage højde for størrelsen, aktivitetsniveau samt racen på dit kæledyr, når du skal vurdere mængden af foder til den. Dette kan du også altid søge råd om hos din dyrelæge, hvis der skulle opstå tvivl.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Anmeldelser, vurderinger og udvæglelse af produkter i nærværende artikel er baseret på grunding research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter og upratiske aktører.

De omtalte produkter forhandles hos vores partnere, hvorfor prisen kan variere. Derfor kan du få et samlet overblik over priserne i vores pristabel. Trods partneraftaler er det afgørende at pointere, at alle anmeldelser er baseret på en samlet vurdering af produktet.  

Produktanmeldelser af officielle eller upartiske aktører
Udtalelser og anmeldelser foretaget af kunder
Generel vurdering ud fra funktioner og specifikationer
Garanti, omdømme og generel kundeservice hos forhandler
Præferencer blandt forbrugere funderet på indsamlede indsigter

Ovennævnte parametre sættes op imod produktets pris og kvalitet. Med udgangspunkt i dette foretages en subjektiv vurdering, der i nærværende artikel kan læses som anmeldelser af de enkelte produkter.

Udvælgelsen kan ligeledes ses som et udtryk for nogle af de vigtigste produkter på markedet - og er af samme årsag ikke en rangering og vurdering af, hvilke produkter der er bedst og værst.

Angivelse af kilder og test

 1. The Strategist har lavet denne guide. Læs her.
 2. American Kennel Club anbefaler dette.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle