Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Excalibur EXC10ELF dehydrator

Hvis du er på jagt efter en dehydrator med en masse plads til forskellige typer af råvarer, så er denne Excalibur EXC10ELF dehydrator et helt oplagt valg. Med denne dehydrator får du intet mindre end 10 forskellige niveauer samt bakker hertil, der er fremstillet i rustfrit stål.
Af 
 Opdateret d. september 20, 2022
excalibur exc10elf

Det er særligt praktisk, når man lægger råvarer på bakkerne, som indeholder vand. 

Ved denne store dehydrator kan du lave mange forskellige madvarer samtidig, og du har mulighed for at tørre store frugter og grøntsager uden problemer, da man også kan fjerne de enkelte bakker, så der er mere tørrerum at gøre godt med. 

Den smarte konstruktion på denne særlige model gør, at den også klarer sig godt i test, for motoren er placeret på siden af denne model, hvilket også gør, at man undgår problemer med væske i bunden af maskinen. 

Med denne Excalibur EXC10ELF dehydrator kan du kaste dig ud i et sandt madlavning-eventyr, og hvis du er vild med gastronomi, så er det helt klart pengene værd. Du kan eksempelvis tørre lækre frugter og grønt, som kan medbringes på diverse ture som en sund snack. 

En dehydrator er det helt oplagte valg til dig, der gerne vil spare penge på de dyre snacks i supermarkedet, og med denne model kan du selv fremstille smagfulde snacks hjemme i køkkenet. Det er også en helt oplagt måde at få børnene inddraget i madlavningen, for med en dehydrator kan I nemt skære og snitte lækre råvarer, som derefter kan tørres og smages. 

Få det fulde overblik over de bedste dehydratorer

cogclockmenu-circlecross-circle