Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Excalibur Digital 9-bakker

Har du godt med plads i dit køkken, så bør du muligvis overveje at investere i en Excalibur Digital dehydrator med 9 bakker. Dette er en af de mest funktionelle dehydratorer, der findes på markedet, og her får du bestemt en dehydrator, der tørrer som en drøm.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
Excalibur Digital 9-bakker

Produktet har en praktisk, elektronisk temperaturstyring, og derudover er du sikret god kvalitet med denne Excalibur model. Du får med denne model 9 bakker på hele 35,5 x 35,5 cm., og du har dermed en samlet overflade på 1,3 m2 til at tørre dine forskellige madvarer. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Med Excalibur Digital modellen får du også en timerfunktion, som kan indstilles på helt op til 48 timer, og du kan dermed vælge eksempelvis at sætte dehydratoren til at køre på 10 timer ved lav temperatur for derefter at køre på eksempelvis 30 timer med høj temperatur. Det er helt op til dig, og du kan altid indstille produktet, så det passer til netop dine behov og de madvarer, som du skal tilberede. 

Temperaturen på denne Excalibur Digital 9-bakkers model kan instilles til mellem 35-74 grader, og du kan eksempelvis lave lækre, sprøde chips, forskellige krydderier og bacon på de mange bakker. Lad din kreativitet udfolde sig i køkkenet, for med denne dehydrator er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. 

Denne model er også et rigtigt godt valg til jer, der er på jagt efter en god dehydrator til virksomheden, hvis I eksempelvis ønsker at kunne tørre frugter til drinks eller til andre særlige formål. 

Få det fulde overblik over de bedste dehydratorer

cogclockmenu-circlecross-circle