Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Essential hundefoder - for alle de essentielle råvarer

Essential hundefoder er af en særlig kaliber. Ja faktisk beskriver de selv, at de ikke producerer hundefoder. I stedet for hundefoder, producerer de måltider. Måltider, der er fyldt med alt den næring, som netop din hund har brug for. Men også måltider der sikrer at blodsukkeret holdes stabilit, baseret på råvarer der styrker helbredet hos din hund.
Af 
 Opdateret d. juli 4, 2022
Bedste hundefoder

Den rette ernæring er afgørende for hundens generelle helbred og sundhed, og det er derfor, at Essential hundefoder peges på som et af de bedste på det danske marked.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Ifølge Essential er et stabilt blodsukker for hunde lige så vigtigt, som det er for mennesker. Har det store udsving, og kører det op og ned, så kan det have stor betydning for den generelle trivsel.

Derfor er alt Essentials hundefoder, eller måltider om man vil, sammensat med det formål at undgå udsving i blodsukkeret. Derfor har de udviklet princippet BOF (Behavioural Optimizing Foods), der blandt andet indebærer, at dette hundefoder er baseret på friske proteinkilder og en lav tilberedningstemperatur, som sikrer en høj ernæringsværdi.

Hvilket BOF måltid fra Essential du skal vælge til din hund, afhænger igen af, hvilken race og alder din hund har. Essential The Beginning er eksempelvis særligt godt til hvalpe, der som voksne maks vejer 15 kilo.

Ingredienslisten er kort fortalt baseret på kylling, and, laks, ørred og æg, som sikrer, at din hvalp får lige netop dét, den har brug for. Er du derimod den heldige ejer af en voksen hund og ønsker du at den skal begynde på de såkaldte BOG principper?

Så er Nautical Living et oplagt valg. Et kompromiløst kornfrit måltid, som passer til hunde af alle racer. Dette måltid indeholder frisk laks, ørred, sild og sæsonens frisk og har på grund af dette indhold også et yderst højt indhold af OMEGA 3. Dette produkt er da også blevet kåret som et af de bedste på markedet.

Essential hundefoder er høj kvalitet - og dermed også høj pris. To ting, der ikke nødvendigvis altid hænger sammen, men i dette tilfælde gør det. Du kan være heldig at finde dette produkt på tilbud hos eksterne forhandlere. Du betaler dog for den kvalitet du får - og den er høj i dette tilfælde.

Se vores guide til det bedste hundefoder og vores kornfrit hundefoder guide her.

cogclockmenu-circlecross-circle