Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elbil leasing - Kør grønt med privat- eller erhvervsleasing

Med elbil leasing får du mulighed for at køre land og rige rundt på grøn strøm, uanset om det gælder privat eller erhvervsleasing. Vi hjælper dig med at blive klogere på dine muligheder, så du bedst muligt finder, hvad du mener er bedst.
elbil leasing

Værd at vide

Først og fremmest er det vigtigt at kende til sine muligheder med leasing af elbil, inden du vælger hvilken bil, du skal vælge. Det kan nemlig være afgørende for, hvilken bil du vælger i sidste ende. Der findes mange forskellige muligheder i alt sæsonleasing, erhvervsleasing, privatleasing, flexleasing, splitleasing og meget andet.

Det kan være en god idé at sætte sig ind i, hvad der findes på området inden du beslutter dig. Derfor sætter vi lidt ord på de forskellige metoder af leasing af elbil privat og erhverv. 

 • Privat: Når man taler om privatleasing om det er leasing af elbil privat eller om det er benzin bil, så indebærer det at man selv står den månedlige afbetaling på bilen. Herunder har du derefter forskellige muligheder for betalinger, om du ønsker flexleasing eller operationel, finansiel osv. 

 • Erhverv: Modsat kan du også lave en aftale med din arbejdsgiver, hvad angår en firma bil, som kan foregå med en erhvervsleasing. Det indebærer en aftale, hvor virksomheden betaler alle de månedlige udgifter, drift og afbetaler på bilen. Det gør så også, at det er dem som ejer bilen i sidste ende, når den skal sælges. 
leasing af elbil

Hvor finder du leasing af elbil?

Har du besluttet dig for at lease en elbil, så kan du gøre det mange forskellige steder. Du kender måske også det store brand GoMore, som ofte forbindes med leasing af biler. Herinde finder du også både hybrid og elbil leasing privat, så du som privatperson kan låne biler i både længere og korte perioder.

De har i skrivende stund alt fra Toyota Yaris Hybrid, Mazda Mx-30 Cosmo, Tesla 3 Long Range, Tesla Model Y Long Range, Volvo XC40 PHEV og mange andre modeller fra Nissan, Lynk & Co, Skoda, Ford, Fiat osv.

Der findes således masser af muligheder for elbil leasing, hvad end du er til en lille sportsvogn, en stor SUV med plads til hele familien, eller en stationcar med god plads i baggagerummet. Læs meget mere om de mange muligheder her på siden.

Info om BMV leasing  

Ca. pris hos: Sand Jensen 4.000 DKK pr. måned
Ring til Sand Jensen for Lease: 86 82 72 00

Info om bilen: 

TypeElbil
Rækkevidde275 km
Motor170 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

 

Fordele og ulemper ved elbil leasing

Der findes naturligvis både fordele og ulemper ved at lease en elbil. Der findes dog overskyggende mange fordele ved at have en elbil, fremfor en hvilken som helst anden bil, og dette vil vi komme ind på i det følgende.

Fordelene ved elbil leasing
 • Generelt er elbiler billigere i drift.
 • Det er det mere bæredygtige valg.
 • Bedre og mere kraftig acceleration, på grund af motorens opbygning, til forskel for en forbrændingsmotor.
 • Da elbiler hverken har gearkasse eller forbrændingsmotor, skal der typisk færre reparationer til.
 • Rækkevidden er blevet langt bedre med årene, og nu om dage kan man få elbiler med helt op til 650 km pr. opladning.
 • Elbiler er cirka 20% billigere i service end benzinbiler.
 • En lynopladning tager kun 10 minutter fra 0-80%.
 • "Tankningen" af en elbil er billigere end både diesel- og benzinbiler.
 • Lydsvag køreoplevelse.
 • Har ofte gratis parkering (i større byer)
 • Kan betjenes med telefonen - eksempelvis varmesystemet, kameraer, mm.

Ulemper ved elbil leasing
 • Er din leasingaftale stykket sådan sammen, at du selv betaler driftomkostninger, reparationer og lignende, kan det hurtigt blive dyrt, især hvis ét eller flere af batterierne skal udskiftes. De koster nemlig gerne omkring 100.000 kr. stykket.
 • Begrænsede muligheder for opladninger, herunder især hurtigopladning.
 • Man skal have installeret en oplader på sin hjemmeadresse.
 • Tanking er mere tidskrævende end ved tanking med diesel eller benzin.
 • Rækkevidden ændres i forhold til vejret - frost har især en negativ effekt på batteriet.
 • Højere vægtafgift.
 • Større forbrug ved højere fart - eksempelvis på motorvejen.


Dette er naturligvis ikke en udtømmende liste over de mange fordele og ulemper, men det kan give dig en ide om, hvilke forhold, du bør have med i overvejelserne, når du skal lease en bil. Vi vil dog mene, at der er både mange og gode grunde til at væres elbil leasing.

Læs også om Fisker leasing hos Mooly.

Elbil leasing - Kvinde med orange hue

Hvem er ProduktEksperten?

Hos ProduktEksperten har vi samlet en masse information, i alt fra det bedste hundefoder og meget andet. Vi hjælper altså ikke kun dig med leasing elbil eller andre mærker, men alle typer af overblik og guides til information.

Vi finder de bedste tilbud, kampagner og fordele og ulemper ved produkter og services. Når der er tale om leasingaftaler, så kan du her også finde information om: Audi leasing, Mercedes leasing, Porsche leasing, leasing af elcykel og flexleasing.

Se mere til leasing af brugt elbil her. 

Drømmer du om leasing af den nye Polestar 3, så læs mere hos Mooly, og før drømmen ud i virkeligheden.

Angivelse af kilder

 1. Selectcarleasing.co.uk
 2. Electriccarlease.co.uk
 3. Insideevs.com sætter dig ind i, hvordan leasing foregår
menu-circlecross-circle