Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ecovacs Deebot Ozmo u2 Pro robotstøvsuger – se vurdering

Cleanmate S1000 robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Slut med skulle klare rengøringstjansen uge efter uge. Med den smarte Ecovacs Deebot Ozmo u2 Pro robotstøvsuger skal du nemlig ikke røre en finger. Den højteknologiske rengøringsmaskinen kan klare støvet i selv hjemmest fjerneste afkroge og er desuden udstyret med en smart og innovativ teknologi. 

Ét produkt, flere funktioner

Støvsuger og moppe i ét produkt – det er hvad du får, hvis du får fingrene i den populære Ecovacs Deebot OZMO U2 Pro robotstøvsuger. Modellen er ideel til dig, der ønsker et rent og pænt hjem med blanke gulvoverflader – naturligvis uden at skulle røre en finger selv. 

Denne model er særlig smart, fordi den er opbygget omkring en innovativ app, som muliggør at du kan fjernstyre modellen. Du behøver altså ikke at være hjemme, for at kunne påbegynde rengørigen. Det betyder ligeså, at du kan skemalægge din rengøring således, at du altid vender hjem til et rengjort hjem.  

Ecovacs Deebot OZMO U2 Pro robotstøvsuger er specielt også god til dig, der holder husdyr. Om det er hund eller kat du har, kan modellen med sin Max+ funktion, der suger 2,5 gange kraftigere end normalt, suge og fjern dyrehår af enhver karakter. Med til modellen hører også en silikonebørste som er oplagt at anvende, hvis du har dyr i hjemmet, da denne sikrer, at dyrehår ikke filtreres ind i den almindelige børste.

Teknologi på højeste niveau

Selvom denne model anbefales af flere eksperter – og ligeledes er blevet omtalt i en lang række forskellige tests og guides, ligger den fortsat i en yderst medgørlig prisklasse, der gør den tilgængelig for langt de største. Således får du i Ecovad Deebot OZMO U2 Pro robotstøvsuger en yderst god og anbefalet rengøringsmaskine, som kan anvendes i de fleste hjem. 

Denne model har desuden en batterilevetid på hele 150 minutter. Det behøver at den kan gøre sit arbejde uforstyret i to timer – helt uden, at den har brug for opladning undervejs. 

Har du meget høje dørtrin kan det være en udfordring, men ved langt de fleste og almindelige dørtrin kan maskinen uden problemer komme fra rum til rum. Om du bor i en stor villa eller en lille lejlighed kan maskinen således snildt klare rengøringstjansen for dig. Den er desuden udstyret med det såkaldte HEPA-filter, som sikrer en ekstra grundig rengøring. En rengøring der også inkluderer selv korthårede tæpper. 

Er du fortsat i tvivl om hvorvidt denne model er den rette for dig? Så kan du med fordel tage et kig på vores guide over, hvilken robotstøvsuger, vi vurderer som den bedste. Er du bevidst om, at du drømmer om en model fra Ecovacs har de en lang række forskellige modeller på markedet. 

Angivelse af kilder og test

 

  1. Se NY Times, for en udførlig guide af de bedste modeller på markedet.  
  2. Den danske Forbrugerrådet Tænk kommer her med fordele og ulemper ved maskinerne. 
Scroll to Top