Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ecovacs Deebot Ozmo T9 robotstøvsuger

ecovacs-deebot-ozmo-t9-robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Få klaret rengøringen hjemme hos dig med en effektiv omgang støvsugning med hjælp fra en robotstøvsuger fra Ecovacs. Afprøv den smarte model Deebot Ozmo T9 og lad den klare det hårde arbejde. 

En robotstøvsuger, der giver et skinnende rent resultat med sin avancerede teknologi, hvor modellen kan danne et overblik over dit hjem og sikre mod kollision.

Avanceret teknologi og emiment resultat

Denne højtteknologiske robotstøvsuger fra Ecovacs tilbyder et avanceret system, der effektivisere rengøringen og efterlader enhver afkrog af dit hjem i klinisk ren stand. Af funktioner besidder denne model TrueMapping samt TrueDetect 3D, hvorved den kan navigere sikkert rundt i dit hjem uden fare for at kollidere med dine møbler og andre værdigenstand. 

Du vil med sikkerhed opleve bedre resultater med den maskine, da den har en øget effektivitetsevne på baggrund af dens moppe-teknologi. Når maskinen kører over dine gulve vil moppepladen vibrere og dermed løsne diverse skidt og snavs, som støvsugeren efterfølgende vil suge op på bedste vis. 

Nemt og enkelt kan du forbinde din nye rengøringshjælp med andet elektronisk udstyr i dit hjem. Maskinen er nemlig kompartibel med både Alexa og Google. En anden rigtig god model fra Ecovacs er denne

Tilbehør til din robotstøvsuger fra Ecovacs

Til din fine, hvide og stilfulde støvsuger følger der, udover manualen, en ladestation, to sidebørster, en moppeklud og en luftforfrisker med. På denne måde er du allerede i besiddelse af de allermest nødvendige dele til den mest effektive rengøring. 

Ladetiden på denne model er på 6-7 timer, hvorefter dens aktivitetsniveau ligger på 175 minutter. Skal du have foretaget rengøring i flere rum, som kræver at din rengøringsmaskine kan køre over dørtrin, er dette intet problem. Modellen kan køre henover dørtrin på op til 2 cm, hvilket svare til helt normale dørtrin, der findes i de fleste boliger. 

Filtertypen er et high efficiency filter og beholderen kan indeholde 420 ml adgangen, inden den skal tømmes. Du vil blive informerer, når din Ozmo T9 er fuld. Undervejs i rengøringen skyder maskinen dufte ud i dit hjem med sin air freshener, så du vil opleve en følelse af luksus efter brug.

Angivelse af kilder og test

  1. Canbuyornot.com
  2. Robotobzor.com
Scroll to Top