Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ecovacs Deebot Ozmo 920 Robotstøvsuger

Ecovacs Deebot Ozmo 920 Robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Ecovacs Deebot Ozmo Robotstøvsuger – støvsuge og vask

Er du ved at søge markedet tyndt for den bedste støvsuger, der effektivt kan støvesuge dit hjem, men samtidig også vaske dine gulve, så tag et kig på denne model.

Oplev den bedste og mest effektive rengøringshjælp med Ecovacs Ozmo 920, som ikke blot støvsuger din bolig til perfektion, men som også har en moppeeffekt, der kan vaske dine gulve og efterlade et skinnende rent resultat.

Et 2-i-1 produkt

Rengøring er ikke for alle, og det nemmeste er da at sætte en intelligent robot til at klare ærterne, mens du selv kan flyde i sofaen, smække benene op og smide en serie eller film på fjernsynet. Du vi derfor med sikkerhed også blive glad for netop denne model, der ikke bare kan klare støvsugningen for dig, men som også er i stand til at vaske dine gulve.

Hvis du undrer dig over, hvordan det kan lade sig gøre, så besidder dene model en vandpumpe, der både kan støvsuge samt moppe dine gulve. Trænger dine tæpper til en støvsugning, er dette intet problem, da maskinen nemt og enkelt også kan udføre dette for dig, mens du intet behøver at foretage dig.

Denne robotstøvsuger har kapacitet til 430 ml affald og har en arbejdstid på 110 minutter. Dette kan altså lade sig gøre efter en opladning på blot fire timer. Skulle din maskine mangle strøm undervejs, kan den køre hen til sin ladestation, hvorefter den kan fortsætte sit arbejde helt automatisk efterfølgende.

Smart og effektiv robotstøvsuger

Når din Deebot Ozmo 920 er i sving, kan du helt uforstyrret arbejde i samme rum, da den besidder et ultra lavt støjniveau. Men du kan selvfølgelig også sætte modellen igang på din smartphone, hvis du ikke selv er hjemme. Det samme kan du med denne smarte model fra Ecovacs.

Denne støvsuger har et praktisk laser navigeringssystem, så den kan kortlægge ruter og sørge for, at den ikke kolliderer med møbler og andre ting i dit hjem. Består din bolig af flere etager, kan robotten nemt navigere mellem de forskellige afdelinger og tilrettelægge en effektiv rute, der passer med dine behov og ønsker. Dog vil maskinen registrere trapper, så den skifter retning, hvis den kommer i nærheden af én.

Ecovacs Ozmo 920 besidder et fint og slank design, der gør den præsentabel i ethvert hjem, og samtidig kan den nemt komme under møbler og rundt i alle hjørner og kroge af din bolig. Robotten er desuden udstyret med et nyt børstesystem, der betyder, at den kan feje snavs og skidt op fra revner, der er op til 4 mm dybe.

  1. På TechAdvisor kan du læse endnu mere om denne støvsuger.
  2. Med denne manual kan du nemt betjene din rengøringsmaskine.
Scroll to Top