Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ecovacs Ozmo 905 robotstøvsuger - bedste rengøring

Gør rengøringen nem og enkel med en støvsuger, der kører helt automatisk, når du har behov for det. Sæt den bare igang hvad end du er hjemme eller ej.
Af 
 Opdateret d. december 13, 2022
iRobot Braava 390t - Billig robotstøvsuger med gulvvask

Hvis du har en travl hverdag, hvor du godt kunne bruge en ekstra hjælp til at støvsuge dagligt eller på ugentlig basis, eller hvis du blot ønsker at have en hjem, der står knivskarpt, inden du får gæster på besøg, så prøv Deebot Ozmo 905. 


Rengøring på flere niveauer

En god støvsuger er uden tvivl en investering værd - det vil de fleste husmødre eller -fædre helt sikkert også påstå. Og hvis du alligevel er på udkig, hvorfor så ikke vælge en robotstøvsuger fra Ecovacs, der kan støvsuge, men endda også vaske dine gulve? 

Modellen er stilren i design, da dens hvide udseende kan blende ind i de fleste hjem uden at stå og samle støv. Den besidder kun få knapper, hvilket gør den nem at betjene for enhver. 

Hvis du er indehaver af en smartphone, kan du endda nemt betjene din støvsuger gennem en app, hvis du ønsker at sætte din maskine i sving, selvom du ikke er hjemme. 


En robotstøvsuger for enhver

Ligesom flere andre af Ecovacs praktiske modeller, har denne maskine en fantastisk sugeevne, der også fungerer super godt til gulvtæpper. Skal du have rengjort under din seng eller andre møbler, vil dette som regel ikke være et problem, da maskinen kun er 10,2 cm høj og derfor helt uden besvær nemt kan fange støv og snavs under diverse møbler i din bolig. 

Arbejdstiden for denne støvsuger er 90 minutter, hvid den har en fuld ladning, som opnås efter fire timer. 

Angivelse af kilder

  1. Læs mere om denne støvsuger her
  2. Alt der er værd at vide om produktet. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle