Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ecovacs Deebot 900 robotstøvsuger

Ecovacs Deebot 900 robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Kvalitetsrengøring med hjælp fra denne robot, der navigerer sikkert rundt i dit hjem med et laserbaseret navigationssytem, der danner en effektiv rute. 

Få fuld kontrol over din robotstøvsuger med din smartphone, hvor du selv kan planlægge præcist, når den skal sættes i gang – selv hvis du ikke er hjemme. 

Komplet navigeringssytem og styring

Deebot 900 indeholder en masse smarte funktioner, der gør den til en af de absolut bedste støvsugere fra Ecovacs. Dens smarte navigeringssystem kan skabe et virtuelt kort over alle de omkringliggende omgivelser. Maskinen planlægger en sikker, effektiv og systematisk rute, så den ikke kollidere med møbler og andre genstande i dit hjem. 

Du kan selv indstille din rengøringsrobot efter det program, du ønsker. Du kan indstille din maskine til følgende tre programmer: område, intensiv og auto. Herved kan du sikre, at robotten rengøre efter dine behov i de områder, som du vil have den til det. Du kan derfor vælge en almindelig rengøring eller en mere intens, hvis du har lidt ekstra snavs på dine gulve. 

Denne model kræver en fuld opladning på fire timer, men har derefter en arbejdstid på 100 minutter, hvor den effektivt klarer rengøringen i alle afkroge af dit hjem – hvor du ønsker. 

En robotstøvsuger der passer til alle hjem

Deebot 900 er en hvid og stilren støvsuger, der ikke fylder meget og som derfor kan findes plads til i de fleste hjem uden at se snavset og beskidt ud. Den er enkel i sit udtryk, da den ikke besidder mange knapper samt sin rolige farve. 

Maskinen kommer med støvfiltre, sidebørster, sugetilbehør, rengøringsværktøj og selvfølgelig ladestation. Du skulle derfor gerne have alle de slags tilbehør, du måtte have brug for, til at sætte din nye rengøringsrobot i sving med arbejdet. 

Ecovacs Deebot vejer blot 3,5 kg., så du nemt kan flytte den rundt, hvis du eksempelvis bor i et hus med flere etager, og den skal flyttes rundt mellem etagerne for en komplet rengøring. Samtidig har den et lavt lydniveau, så du ikke bliver forstyrret, når robotten er igang. 

Angivelse af kilder og test

  1. ifixit.com
  2. Productreview.com
Scroll to Top