Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ecovacs Deebot 710 robotstøvsuger

Ecovacs Deebot 710 robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Modellen Deebot 710 fra Ecovacs er en fantastisk hjælp, når du skal have klaret rengøringen hjemme hos dig. Ikke nok med at støvsugeren fjerner støv og snavs, så bidrager den også til et bedre indeklima.

Forkæl dig selv med en en uimodståelig rengøringshjælp af en effektiv robot, der helt automatisk kan kortlægge og støvsuge alle rum i din bolig, lige efter dine ønsker og behov. Du behøver ikke engang at røre en finger. 

 

Automatisk hjælp til rengøring

Hvis ud aldrig har haft en robotstøvsuger før, bør du helt sikkert lægge pengene i en. Det gør rengøringen i din bolig let som en leg, og du kan foretage dig langt sjovere ting imens, din nye maskine klarer arbejdet for dig. Det er meget enkelt. 

Med denne model fra Ecovacs får du em komplet støvsuger, der indeholder alle de bedste og mest praktiske funktioner. Når maskinen er fuldt opladt efter en ladetid på fire timer, kan den effektivt suge al støv og snavs op i din bolig, når den er i sving i op til 110 minutter da gangen. Med sin smarte teknologi er du altid sikker på, at deebot 710 kører en effektiv og optimal rute. 

Navigeringen er designet således, at maskinen designer et særligt rengøringsmønster til din bolig, der gør processen så præcis og effektiv som mulig. Desuden besidder denne model automatisk styring, så den kan styre uden om trapper, møbler og andre genstande i dit hjem. 

Hvad du får med denne robotstøvsuger

Du kan nemt og enkelt styre din støvsuger gennem Ecovacs app, som fungerer til de fleste smartphones. På denne måde kan du selv tilrettelægge støvsugningen og enten starte eller stoppe maskinen, præcis når du har lyst.

Køber du Deebot 710 får samtidig kvalitetstilbehør i form af en strømadapter, fjernbetjening, sidebørster og selvfølgelig en ladestation, som er nødvendnig for robotten til at køre. Yderligere er denne model udstyret med det smart high efficiency filter, så luften i din bolig renses, imens din maskine kører rundt og arbejder. 

Helt lavpraktisk er denne støvsuger hvid, hvorfor den passer ind i de fleste hjem med sit enkle og stilrene design. Derudover vejer den blot 3 kg., og derfor kan du nemt flytte den rundt i dit hjem, hvis du har flere etager.

Er du interesseret i en støvsuger fra dette mærke, kan du også læse om denne smarte model

Angivelse af kilder og test

  1. Pocket-linet.com
  2. Techguide.com
Scroll to Top