Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Den langtidsholdbare Dyson ledningsfri støvsuger er ofte på tilbud

Netop denne Dyson ledningsfri støvsuger er ofte på tilbud, hvilket kun gør den endnu mere værd at købe, for den er nemlig super god. Hvis du bor i et stort hus eller lejlighed og derfor bruger lidt ekstra lang tid på at støvsuge hele hytten, er en af de vigtigste fordele ved netop dette produkt nemlig, at den er langtidsholdbar.
Af 
 Opdateret d. september 13, 2022

Den tager ca. 3,5 time at lade fuldt op, men når du ikke bruger produktet kan det med fordel blot stå til opladning så den altid er klar til brug når det er tid til en sving om med støvsugeren.

En af ulemperne så at sige ved støvsugere der er ledningsfri er netop, at de ikke holder for evigt, på den anden side skal du ikke bekymre dig om at skifte stikkontakt og lede efter den næste ledige stikkontakt i hvert rum. 

Denne model er dog fri for pose og du skal derfor heller ikke ud og lede efter tilbud når du skal købe støvsugerposer eller bekymre dig om hvor besværligt det er, at skifte posen. Du åbner blot en låge og tømmer derefter skidtet ned i en skraldepand og sætter låget på igen.

Selvom levetiden for batteriet er en vigtig faktor er sugeevnen selvfølgelig det aller vigtigste når det kommer til formålet med en støvsuger. Denne Dyson ledningsfri støvsuger har en kraftfuld effekt med i alt 14 cykloner til at fange selv de mindste partikler af støv og skidt. 

Derudover har den en super effektiv filtrering, som gør, at det snavs som maskinen opfanger, ikke ryger ud i luften igen, men bliver i beholderen, hvor snavset bliver opbevaret. 

Det eneste som blev målt som en mindre fordel i test var, at den lidt har en tendens til at larme. Men har man nogensinde stødt på en støvsuger der ikke larmer? Det må næsten være et livs vilkår for en støvsuger uanset om den er ledningsfri eller ej. 

Hvis du er interesseret i at se andre gode tilbud på den helt rette støvsuger til dig, har vi lavet en hel guide over de aller bedste.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle