Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Dyson Støvsuger tilbud - her finder du de bedste i test 2022

Der er ingen tvivl om, at Dyson er et anerkendt brand indenfor støvsugere. Men hvilken model klarer sig egentlig bedst i test i 2022? Læs med og find svaret.

Det er formentlig de færreste, der elsker at svinge støvsugeren derhjemme. Men det skal jo gøres, og med en Dyson støvsuger bliver det hele lidt sjovere. Den, finurlige af udseende, støvsuger fjerner nemlig skidt og snavs med et snuptag - og har gennem tiden vundet flere priser.

I denne artikel ser vi nærmere på en række forskellige støvsugere fra Dyson. Det er nemlig ingen hemmelighed, at det britiske mærke laver støvsugere, der ofte er blevet berømmet for deres design, kvalitet og funktioner.

Men hvilken model klarer sig egentlig bedst i test? Læs med når vi bl.a. Ser nærmere på modeller som v8, v10 og v11.

Kom til sagen - Hvilken er den bedste Dyson støvsuger i 2022?

Dyson har et stort sortiment af støvsugere. Modellen der vurderes som den bedste i 2022 er den ledningsfri model V11. Det skyldes blandt andet, at den af eksperter roses og bemærkes for sine funktionaliteter og evne til at holde batteri.

I denne artikel

I nærværende guide introducerer vi dig både for de vigtigste funktioner, som nedenstående modeller har. Dernæst berører vi også emner som kvalitet, design samt øvrige funktioner. Lad os komme i gang.

Bedste Dyson støvsuger 2022

Bedste samlet set

Dyson V11 Absolute Extra

Prisklasse: 5000 – 6000 kr.

Type: Ledningsfri støvsuger

Vægt: 3,08 kg 

Funktioner: Udskifteligt Click-in batteri

Fordele:

God sugeevne
Lang driftstid
Fleksibel og ledningsfri

Ulemper:

I den dyrere prisklasse
Fungerer bedst til mindre hjem
elgiganten logo
Find produktet til en god pris her

Hvorfor vælge denne støvsuger?

Titlen som den bedste Dyson støvsuger 2022 får til Dyson V11 Absolute Extra. En intelligent og højtydende ledningsfri støvsuger, der sammenlignet med øvrige modeller på markedet har dobbelt så stor sugekraft.

Modellen er ideel til dig, der ønsker at kunne godt rundt i alle hjemmets hjørner og afkroge. Desuden er modellen skabt til at kunne rengøre alle overflader. Har du både trægulv, klinker og gulvtæpper i dit hjem, er denne model derfor et oplagt valg.

Dyson V11 Absolute Extra er foruden det lange støvsugerhoved også udstyret med en lille aftagelig håndstøvsuger, så du med et snuptag kan fjerne krummer og snavs fra køkkenbordet.

Med en batteri driftstid på op til 60 minutte og en optimal sugeevne vurderes dette yderst solide produkt, som det bedste i 2022. Prisen er herefter, og ligger ikke i den billige ende - til gengæld kan de ofte findes på tilbud i forretninger som Bilka og El Giganten.


Læs mere om Dyson V11 Absolute Extra her
dyson v8
Bedste værdi

Dyson V8 Absolute Plus

Prisklasse: 2000 – 2500 kr.

Type: Ledningsfri støvsuger

Vægt: 3,08 kg 

Funktioner: Udskifteligt Click-in batteri

Fordele:

Effektiv filtrering
40 minuttes driftstid
Fleksibel og jerner snavns med et snuptag

Ulemper:

Lang opladningstid af batteri
Fungerer bedst til mindre hjem
elgiganten logo
Find produktet til en god pris her

Hvorfor vælge denne støvsuger?

En trådløs støvsuger fra Dyson, der også berømmes af både eksperter, forbrugere og forhandlere er Dyson V8 Absolute Plus. Den noget mere prisvenlige og funktionelle model, der opfanger selv mikroskopiske støvpartikler.

Denne model er ustyret med en række forskellige ekstra funktioner, som et smart og effektivt filtersystem, der fjerne både fint støv men også større snavs på én og samme tid.

V8 er ikke alene god til de mindre hjem og omgivelser. I dette produkt får du nemlig 2 produkter i 1 i den forstand, at du kan omdanne modellen til en lille og smart håndmodel. Skal bilen rengøres eller har du mange krummer på køkkenbordet, så er snavset på et øjeblik væk.

Modellen er noget billigere end V11, men det betyder ikke nødvendigvis, at den rengører dårligere. Tvært imod er dette et rigtig godt produkt, som du ofte kan finde på tilbud.


Læs mere om Dyson V8 Absolute Plus her
Bedste til prisen

Dyson V10 Absolute

Prisklasse: 3500 – 4000 kr.

Type: Ledningsfri støvsuger

Vægt: 2,76 kg 

Funktioner: Udskifteligt Click-in batteri

Fordele:

14 cyckloner
Effektivt filtreringssystem
Høj sugekraft

Ulemper:

Ligger i den dyrere prisklasse
elgiganten logo
Find produktet til en god pris her

Hvorfor vælge denne støvsuger?

Dyson V10 Absolute placerer sig lige i hælene på V11, når det kommer til at være den bedste Dyson støvsuger i 2022. Med hele 14 cykloner, et effektivt filtreringssystem og en holdbar motor giver den nemlig exceptionelle rengøringsresultater - hver gang.

Ligesom de andre modeller fra det britiske mærke, kommer denne model i et moderne og velskabt design, hvor det kan mærkes, at der er tænkt over hver en detalje. Det gælder ikke alene i forhold til design, men i særdeleshed også i relation til funktioner.

Dyson V10 Absolute er nemlig udstyret med et yderst godt filteringssystem, der opfanger partikler så små som 0,3 mikrometer i dens støvbeholder. Modellen kan ofte findes på tilbud i forrretninger som Bilka og Elgiganten - et faktum, der kan hjælpe lidt på pengepungen, da denne model ligger i den dyre prisklasse.

V10 er ledningsfri og oplagt, hvis du gerne vil nemt og hurtig rundt i hjemmet. Den er mindst ligeså effektiv som en model med ledning, dog skal man være opmærksom på, at batteriet naturligvis kun holder en vis tid, før den igen skal oplades.


Læs mere om Dyson V10 Absolute her

Ledningsfri eller almindelig Dyson støvsuger?

Er du på jagt efter en ny støvsuger, så er du formentlig også bekendt med, at de har en lang række forskellige modeller på markedet. Fra de helt små og hurtige ledningsfri modeller til de store og smarte modeller til de store hjem.

Hvad der er den rette model for dig afhænger af flere ting. Blandt andet størrelsen af dit hjem og dine behov for rengøring. Bor du småt og kan du godt lide at svinge din Dyson støvsuger et par gange om ugen? Så er det helt oplagt at vælge en ledningsfri model.

Med en ledningsfri model kan du nemlig nemt og hurtigt nå hjemmet rundt - hvis du altså ikke boltrer dig på hundredevis af kvadratmeter. De ledningsfri modeller har nemlig ofte en begrænset driftstid på op til cirka 60 minutter.

Bor du lidt større og foretrækker du, at du ikke skal huske hvorvidt der nu er strøm på din støvsuger eller ej. Så er en ganske almindelig Dyson støvsuger formentlig mere dig. Modellerne er mange og er bestemt ikke at kimse af.

Du skal dog finde den lidt store pengepung op, når du investerer i det britiske mærke. Dog slipper du for at købe støvposer i tide og utide. Dyson opsamler nemlig blot støv og skidt i en beholder, som efterfølgende kan tømmes direkte i skraldespanden - smart ikke?

Hvorfor vælge en Dyson støvsuger?

Dyson er kendt og anerkendt for at skille sig ud fra sine konkurrenter. Det gør sig særligt gældende i forhold til manglen på de føromtalte poser til støv. Men det er ikke det eneste. Med en model fra det britiske mærke er du nemlig garanteret kvalitet og høj ydeevne - af ypperste klasse.

Alle deres produkter er designet og skabt af ingeniører, der har tænkt over hver en detalje. Det betyder, at du er sikret den bedste og mest innovative oplevelse, når du svinger det smarte redskab til snavs og støv derhjemme.

Har du også stået i en situation, hvor du pludselig mangler en pose til støvsugeren derhjemme? Det er både irriterende og besværligt. Med en model uden pose er der dog gode råd at hente. For her kan du glemme alt om at glemme poser, der må være den feature, som det anerkendte brand særligt udmærker sig ved.

dyson v15

Kvalitet for alle pengene:

Med en Dyson støvsuger er du garanteret en maskine af højeste kvalitet. De innovative støvsugere er alle designet med en række funktioner, der gør dem meget attraktive og brugervenlige. Dyson formår gang på gang at innovere de bedste produkter på markedet, der har forbrugernes efterspørgsel og behov for øje, hvorfor du med dette mærke vil opnå den bedst mulige rengøring af dit hjem.

Her er en række funktioner, der gør Dyson støvsugeren særligt unik:

LED-lys: Langt de fleste maskiner er udstyret med en LED-lys, der gør din rengøring nemmere. Lyset har nemlig den effekt, at du kan se bittesmp støvpartikler på alle slags overfladen i dit hjem, hvorfor du er garanteret, at din støvsugeren får alt snavset op i maskinen. Er du derfor fanatisk med din rengøring, er denne funktion et must til dig.

Det unikke design: Dyson formår at udvikle tidsløse og stilrene designs, der passer ind i ethvert hjem. Ud over at farvekombinationerne ikke er tilfældigt udvalgt, har de også udviklet de bedste brugervenlige maskiner, der vil bidrage til en nemmere rengøring. De har blandt andet produceret modeller af let vægt, således at du nemt kan transportere din maskine rundt i hjemmet - desuden er der ingen undskyldning for, at børnene kan hjælpe til med rengøringen.

2-i-1: Modellerne fra Dyson er udviklet med den smarte 2-i-1 funktion. Dette betyder, at du kan forvandle din standard maskine om til en håndholdt lille udgave, der gør det nemmere for at at når op i alle hjørner af dit hjem. Mange brugere er vilde med denne funktion og mener, at det bidrager til et markant nemmere rengøring - især hvis du skal klare en lynhurtig støvsugning på et lille arial.

Ydremere kan denne smarte funktion og bruges til rengøring af den bil, således at du slipper for at kæmpe med den tunge slange på tankstationen.

Maskiner til dyrehår: Dyson vinder blandt andet bedst i test konkurrencerne for deres maskiner, der er særligt udviklet til at fjerne dyrehår. Disse modeller er udviklet med så kraftig en sugeeevne og med et unikt turbomundstykke, der gør det nemt for støvsugeren af suge alle hår op i maskinen, uden at de svinder ud igen så snart, at du slukker for batteriet igen.

En brugervenlig oplevelse: Dyson er især populært blandt forbrugerne for deres brugervenlighed. Ud over at produktet er designet til at gøre din rengøring så nem som mulig, indeholder alle maskiner også en letlæselig brugsguide, således at du aldrig skal være i tvivl om, hvordan du benytter maskinen smarte funktioner.
Desuden kan du på deres hjemmeside indhente unik information om samtlige produkter.

Alt slags tilbehør: De garvede eksperter bag Dyson ved, at alle mennesker har forskellige behov hvad angår funktioner i deres støvsuger. Derfor har de udviklet et ton af tilbehør til deres maskiner, som du både kan købe på deres hjemmeside og hos nærrmeste forhandler.

Se relaterede artikler til støvsugere

Vil  du se flere støvsugere uden ledning? Så læs vores guide ledningsfri støvsuger bedst i test her. 

Du kan også læse vores guide til den bedste robotstøvsuger test her.

Mini støvsuger til bil? Så kan du hurtigt støvsuge på farten? Læs vores anbefalinger her.

Få en støvsuger til hundehår, så slipper du for at have hundehår i sofaen.

Er Dyson pengene værd?

Selvom mærket er blandt de bedste på markedet, er det ingen hemmelighed, at de fleste af deres produkter ligger i den høje prisklasse. Derfor spørger du måske dig selv, om en støvsuger fra det prisvindende mærke i virkeligheden er det værd?

Ud fra brugeranmeldelserne af mærket hersker der ingen tvivl om, at langt de fleste oplever, at maskinerne er alle pengene værd. Forbrugerne udtaler, at du med en maskine fra dette mærke vil modtage et produkt som altid lever op til, hvad du bliver lovet. Med den kraftige sugeevne kan støvsugerne fra Dyson uden problemer erstattes med en almen støvsuger, hvorfor du ikke skal nøjes med blot at bruge maskinen som et supplement.

Selvom de fleste udgaver er i den dyre prisklasse har de stadig udviklet differentierede priser, således at der ogsp findes gode maskiner til dem, som ikke ønsker at smide for mange penge efter en støvsuger. Du kan nemlig finde modeller på tilbud helt ned til 1900kr.

Selvom du køber en billigere model skal du ikke være bange for at gå på kompromis med kvaliteten af din rengøring. De billige udgaver vinder nemlig også bedst i test konkurrencerne blandt eksperterne, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om maskinen klarer din rengøring godt nok.

Til gengæld vil du med disse udgaver formodentlig skulle forvente at modtage en støvsuger, der ikke kommer med en masse smarte og unikke funktioner, som mange af Dysons andre modeller gør. For nogen er LED lyset eller evnen til at fjerne dyrehår f.eks. en meget vigtig funktion i maskinen, og for andre er det fuldkommen ubetydeligt. Derfor kan de billigere udgaver sagtens opfylde dine behov, hvis du blot ønsker en simpel støvsugning uden for mange elementer.

Lang levetid

Støvsugerne fra Dyson er især vurderet til at have en lang levetid, hvor sugeevnen holder sin kraftfulde effekt. Mange ejere af den ledningsfrie støvsuger oplever, at maskinerne begynder at miste kraft og sugeevne efter et par år, og derfor må de desværre ud og købe en ny støvsuger efter kort tid.

Dette problem vil du ikke opleve med en maskine fra Dyson, der har formået at udvikle et produkt, hvis levetid og sugeevne er bevist at holde i meget lang tid.

Historien om Dyson:

Dyson blev opfundet i 1979 af englænderen James Dyson, der var træt af, at hans støvsuger havde en forringet sugeevne. Efter at have undersøgt hvorfra problemet opstod blev han klar over, at den dårlige sugeevne stammede fra støvsugerposen, som var fyldt med støv. Herefter besluttede han sig for at udvikle en poseløs maskine, hvis sugeevne var væsentlig optimeret.

Efterfølgende er Dyson-mærket aldrig stoppet med at innovere produkter, der vinder samtlige bedst i test konkurrencer. Med deres store markedsindsigt og brugertilfredshed formår de at udvikle produkter, som opfylder alle behov, der måtte opstår hos forbrugeren. De udvikler maskiner til enhver smag, således at du altid kan finde en udgave, der passer perfekt til dig og din families behov.

I dag forhandles mærket i over 65 lande, og mere end 1000 ingeniører arbejder dagligt på at udvikle produkterne, så de kan garantere deres kunder den bedste kvalitet, som muligt.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

arrow-rightmenu-circlecross-circle