Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Dyson krøllejern til den kvalitetsbevidste forbruger

Hos Dyson er de eksperter i innovativ hårpleje og tilbyder helt unikke produkter. Selvom deres produktsortiment ligger i den dyrere ende af skalaen, er man ikke i tvivl om, at man får produkter i absolut topklasse.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
Krøllejern bedste i test 2022

Dyson har udviklet en helt særlig hårplejeteknologi, der skånsomt og effektivt kan style dit hår, som du bedst kan lide det. Håret udsættes samtidig ikke for varmeskader, og du kan derfor både glatte, krølle og tøre dit hår helt uden at få dårlig samvittighed.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Udover det populære krøllejern Airwrap Complete Long, findes der også en hårtørrer i sortimentet. Dyson Supersonic føntørrer dit hår på rekordtid uden ekstrem varme, der udtørrer hårene.  

Der følger desuden forskelligt tilbehør med til hårtørren Supersonic, så det skaber mulighed for, at du altid kan style præcis dén frisure, du ønsker.

Er du på udkig efter et glattejern, tilbydes det selvfølgelig også. Dyson Corrale ligger godt i hånden og har en fantastisk ydeevne. Det besidder et energitæt batteri, og dermed er der ingen ledning i vejen, når du udglatte dit hår. 

Det er derfor også rigtig praktisk at tage glattejernet Corale med sig på ferie eller andetsted, hvor det ikke er muligt at tilslutte det til en stikkontakt. 

Krøllejernet Airwrap indeholder en luksuriøs opbevaringsboks, hvori du kan opbevare samt beskytte din hårstyler samt det resterende tilbehør. Boksen er sikret med en magnetisk lås, så du nemt kan tilgå dine produkter. 

Bølgejernet kan købes helt afstemt til dine behov, så det passer til din personlige hårprofil. Det er nemlig muligt selv at tilvælge, hvor mange tilbehørsdele, der skal medfølge.

Det varierer selvfølgelig i prisen alt efter, hvor mange dele, du vil tilkøbe. Fordelen er, at du ikke nødvendigvis behøver at købe hele seks stykker tilbehør, hvis du nu f.eks. kun vil få brug for fire. 

Det er endvidere muligt at indstille dit krøllejern, så du kan lave forskellige slags krøller. Dyson Airwrap kan både kreere tilfældige og voluminøse krøller. Dermed kan du style dit hår til enhver lejligehed. 

 

Her kan du læse om de bedste krøllejern.

cogclockmenu-circlecross-circle