Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Top 3 Dyson robotstøvsuger tilbud - 360 Eye og andre modeller

Du har nok hørt om en Dyson robotstøvsuger før. Det er ét de mest kendte og omtalte brands inden for rengøring og støvsugning, fordi de har revolutioneret markedet for støvsugere med adskillige smarte og effektive støvsugere af forskellig art. Herunder er især den ledningsfri støvsuger ét af de mest kendte produkter fra brandet.

Med de moderne Dyson 360 Eye robotstøvsugere får du igen et fantastisk produkt, der både er effektivt og smart. Vi har fundet nogle maskiner, som gør arbejdet endnu bedre, og som er de bedste på markedet pt. De klarer arbejdet for dig hurtigt og nemt.

Bedste robot-alternativer i 2023 til prisen:

severin chill robotstøvsuger

Neatsvor X500

Bedste i test 2023
Kraftige sugestyrke
Bedste allround robotstøvsuger
Se laveste pris

💰 15% rabatkode: PK15

i5 roomba robotstøvsuger

iRobot Roomba i5

Kortlægger hjemmet
Perfekt til hjem med dyr
Software opdateres automatisk
i7 iRobot Roomba robotstøvsuger

iRobot Roomba i7

Kortlægger hjemmet
Ekstra sugeevne
Høj batteri levetid
j7 roomba robotstøvsuger

iRobot Roomba j7

Undgår forhindringer som efterladenskaber fra dyr
Ekstra god sugeevne
Høj batteri levetid

Det helt særlige ved en robotstøvsuger er naturligvis, at den mere eller mindre klarer sig selv og rengøringen, når du ikke er hjemme, om natten eller måske mens du har stængerne oppe til en god film i stuen.

Neatsvor X500

Prøv i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

💰 15% rabatkode: PK15

bedste robotstøvsuger

Neatsvor

💰 15% rabatkode: PK15

✅ 5 stjerner med +10 anmeldelser
✅ Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
✅ Gratis fragt og hurtig levering

Fordele:

  • 3000 PA sugeevne
  • Brugstid: 120 minutter
  • God til katte- og hundehår, sand, støv, partikler og andet snavs
  • Indbygget moppe

Specifikationer: 

  • 2500 mAh batteri
  • Google Home app
  • Hurtig opladning

Hvad kan en Dyson 360 Eye robotstøvsuger?

Som en hver anden robotstøvsuger, som der efterhånden findes mange forskellige af, også hos denne producent selv, så har en robotstøvsuger en form for kunstig intelligens, der gør, at den orienterer sig og rengør helt ude hjælp.

Dyson 360 Eye robotstøvsuger, lig mange andre, har en laderstand, som den søger hen til, når den skal oplade, opdatere og så videre. Her sidder den også, når den ikke er i brug, og derfor vil den heller ikke ligge og fylde i et skab eller andet, som man ellers ser ved en normal støvsuger.

Til forskel for mange andre robotstøvsuger, så kan Dyson 360 Eye robotstøvsuger kortlægge rummet, som den skal rengøre. Dette gør den ved installation, hvor den kører rundt og scanner rummet for at beregne rengøringen af rummet. Dette i sig selv er ikke så særligt. 

Det der gør Dyson 360 Eye robotstøvsuger særlig er, at den ikke kører rundt og rundt, som man andre robotstøvsugere gør, men kortlægger, hvor den allerede har været, og på den måde, ved den også lige præcis, hvor den skal køre hen, for at rengøre hele arealet. Se det er smart!

Flere smarte funktioner og karakteristika

Foruden at have et smart kortlægningssystem, som kan bruges til at beregne rengøringen og holde øje med, hvor langt den er i processen, så har Dyson 360 Eye robotstøvsuger også en vild støvsugeevne. På grund af den indbyggede cyclon-sugeteknologi, så suger Dyson 360 Eye robotstøvsuger væsentligt bedre end flertallet af andre robotstøvsugere på markedet.

Derudover har denne robotstøvsuger også den smarte funktion, at den har et filter, der opfanger allergener, herunder støvmider, dyrehår og mere, så luften renses, mens Dyson 360 Eye robotstøvsuger kører rundt og gør sin ting. Derfor er denne robotstøvsuger også god til hjem med allergikere.

En tredje funktion, som vi er særligt begejstrede over, er, at Dyson 360 Eye robotstøvsuger er udstyret med et kamera, der gør, at den kan holde øje med møbler og andre forhindringer i rummet, så den ikke bevæger sig ind i dem. Derudover, bruger denne robotstøvsuger også kameraet til at orientere sig, så den ikke kører ud over trappetrin og lignende.

Mere om de forskellige tilbud og modeller

Har ovenstående vækket din interesse for Dyson 360 Eye robotstøvsuger, eller måske bare gjort dig mere nygerrig på emnet, så kan du med fordel læse meget mere om robotstøvsugere, deres funktioner, hvilke der er de bedste på markedet og meget mere i vores guide om de bedste robotstøvsugere i test lige her.

Kunne du tænke dig at læse mere om Dyson støvsugere, så kan du også læse om Dyson ledningsfri støvsuger, der det produkt, der har bragt brandet til sin position som værende et af de mest kendte og anerkendte brands i verden.

Reservedele til din Dyson Eye robotstøvsuger

Frygt ej, hvis din Dyson 360 Eye robotstøvsuger går i stykker eller mangler en kærlig hånd som tiden går, så kan du købe forskellige former for tilbehør og reservedele til din lille rengørinsven. Vi hjælper dig på vej med nogle af dem.

Det kan være at dine børster er blevet slidte eller filteret er begyndt og forfalde. Det vil derfor være en god ide at købe nye dele til den lille rengørings maskine. Du kan både købe nyt bagfilter og forfilter til den, samt en ny “docking station”, hvis denne er gået i stykker.

Hold øje på produkterne og de tilhørende tilbud og rabatter, så du kan spare lidt penge på dine reservedele.

Dyson 360 eye billed

Kan en Dyson robotstøvsuger erstatte en almindelig støvsuger?

Påtænker du at købe en Dyson robotstøvsuger med undrer dig over, om den kan ersatte en almindelig model? Selv denne robotstøvsuger er meget populær blandt eksperter og burgere er det stadig nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du smider den almindelige støvsuger ud. 

Først og fremmest vil du med en Dyson 360 Eye robotstøvsuger få en maskine, der er rundt i formen. Dette har mange praktiske funktioner, men det betyder samtidig, at denne robot støvsuger ikke kan nå ind i hjørner og kanter i dit hjem. Den runde form på en robot støvsuger efterlader altså støvet i hjørnerne, hvorfor det er vigtigt, at du altid sørger for at rengøre disse steder manuelt. Dog vil en Dyson 360 Eye robotstøvuger sagtens kunne rengøre alle andre overflader upåklageligt. 

Ydermere er en Dyson 360 Eye robot støvsuger heller ikke i stand til at køre over højere kanter såsom trapper eller andet. Derfor vil den kun kunne køre rundt i ét rum ad gangen, og den egner sig ikke til at rengøre trappetrin. Dette er en afgørende grund til stadig at have en almindelig støvsuger i skabet for at opnå den mest optimale støvsugning. 

Med andre ord kan en Dyson 360 Eye robotstøvsuger ikke erstatte den almindelige model fuldkommen, og du bør derfor ikke skille dig af med den gamle model endnu. Dog vil denne robot støvsuger klare rengøringen af de falde områder upåklageligt. Dens design og teknologi gør den i stand til at støvsuge stortset alt slags snavs op. Maskinen vil altså bidrage til en nemmere hver dag, især hvis du har husdyr i hjemmet og ønsker buk med dyrehårene. 

Den smarte Dyson 360 Eye robotstøvuger kan købes hos mange forhandlere, og du kan læse meget mere om denne robot støvsuger på Dysons egen hjemmeside.

Dyson 360 eye anden støvsuger

Hvilke produkter er Dyson ellers kendt for?

Som nævnt ovenfor har Dyson et hav af produkter, og de er markedsførende indenfor mange af de nye og moderne rengøringsmaskiner og modeller. Udover den ovennævnte ledningsfrie støvsuger, har de også normale støvsugere, som er innovative og originale.

Dyson V-serien

Foruden robotstøvsuger, så er brandet også især kendt for sine Dyson ledningsfri støvsugere, der typisk også omtale som V-serien. Her taler vi om alle modellerne, V10 Absolute, V12, V15 og alle de andre, der alle er super gode produkter. Som med Dysion 360 eye robotstøvsuger, så har de ledningsfri støvsugere også masser af kraft og sugeevne, der kan komme dig til gavn.

Dyson Airwrap

Foruden Dyson 360 eye robotstøvsuger, samt de andre støvsugere fra brandet, så tilbyder de også en række styling produkter, herunder Dyson Airwrap, som er en multi-styler, der både kan krølle og bølge dit hår og give det mere volumen.

Dyson Corrale

Corrale glattejernet er et anmelderrost glattejern, der, ligesom deres 360 eye robotstøvsuger, gør et eminent godt stykke arbejde. Her får du nemlig et produkt der bare virker til perfektion, og hvor produktet er udviklet til at gøre netop det, den lover.

Dyson Supersonic

Med samme teknologi, som vi finder i en støvsuger fra V-serien eller i 360 eye robotstøvsuger, så bruger Dyson Supersonic hårtørrer vakuum og luft til at skabe perfekt hårtørring gennem et produkt med et ret futurisk udseende. Denne hårtører har revolutioneret markedet, og er blevet rost til skyerne.

dyson supersonic hårtørrer

Dyson fås i mange forskellige produkter - også som hårtørrer.

Der findes naturligvis et hav af forskellige og gode produkter fra brandet, og derfor bør du bestemt heller ikke være i tvivl om, at du får et rigtig godt produkt, hvis du vælger en Dyson 360 eye robotstøvsuger, for her får du nemlig et produkt, der bare virker og så udfører det arbejde, som den bliver sat til, til UG.

Du kan med fordel investere i et produkt fra dette brand, dette kan både være den smarte og effektive Dyson 360 eye robotstøvsuger, men det kan også sagtens være i én ledningfri støvsuger fra samme brand, eller måske deres famøse Airwrap. Læs meget mere om vores anbefalinger til ledningsfri støvsugere her.

Se nærmere på resten af vores fremhævede brands, mærker og modeller i vores store guide her

Det kan også være du er interesseret i en robotplæneklipper, så læs med her.

FAQ - Dyson 360 robotstøvsuger

Kan en robotstøvsuger køre i mørke?
Ja, en robotstøvsuger kan godt køre rundt og støvsuge i mørket, eksempelvis om natten. Dette kan den, da den ikke ser efter forhindringer, men har et indbygget GPS-navigationssystem, som fortæller den, hvor forhindringerne befinder sig i forhold til din robotstøvsuger.
Er en robot støvsuger allergivenlig?
Rigtig mange robotstøvsugere er udstyret med et HEPA-filtersystem, som er et filtersystem, der opfanger selv de helt små partikler, der opsamles ved støvsugningen. Det betyder, at en robotstøvsuger med HEPA-filter ikke sprede partikler efter sig, og dermed er den allergivenlig.
Kan en robotstøvsuger støvsuge tæpper?
Ja og nej. En robotstøvsuger kan sagtens køre på en tæppe og samle det værste snavs op. Dog er en robotstøvsuger ikke udstyret med en særligt kraftig sugeevne, som gør det svært at suge skidt op fra tæppet. I stedet fejer og samlen den snavset op.
Hvor høje dørtrin kan en robotstøvsuger kommer over?
De fleste robotstøvsugere kan klare et lille dørtrin, dog vil langt de fleste robotstøvsugere ikke kunne komme over et døtrtrin, der er højere end 18-20 mm. Har du derfor et dørtrin, der er højere end dette, kan det være en god ide at få fat i en rampe.

Angivelse af kilder og test

  • Independent - læs deres gode guide her.
  • TechRadar har lavet en gennemarbejdet guide, som du kan læse her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downmenu-circlecross-circle