Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

DYR krydsord løsninger - Find svaret på ord-gåden her

Længere nede på siden finder du løsningen på dit DYR krydsord. Få svaret og kom i mål med din kryds-og-tværs gåde med vores hjælp. Vi hjælper dig med at komme videre og undgå at ramme en mur med dine løsninger. Læs mere her på siden.
Af 
 Opdateret d. december 28, 2022
dyr krydsord

Løsninger for DYR krydsord

De bedste løsninger for DYR krydsord finder du lige her, så du kan benytte dem til at komme videre i dit spil. Du kan evt. også slå andre ord op, hvis der måtte være behov for dette.

 1. bi
 2. ko
 3. abe
 4. ged
 5. kat
 6. lam
 7. mus
 8. bæst
 9. fisk
 10. gris
 11. hund
 12. kobra
 13. køter
 14. lakat

Skal du have hjælp til kryds-og-tværs gåder? Så kan vi hjælpe dig med vores løsningsordbog, som du kan finde alle svarene i. Hvilke ord skal du bruge hjælp til? Læs med her og finde dine muligheder og forslag. Vi håber på, at kunne hjælpe dig videre fra at sidde fast.

Hvorfor bruge hjælp?

Men hvorfor egentlig benytte sig af hjælp til sin krydsord eller kryds og tværs? Hvis du er landet her på siden, kender du nok til det at sidde fast i dit blad eller online, og hvor irriterende det kan være for din proces, og det dermed også kan være svært at komme videre.

Vi anbefaler selvfølgelig ikke at slå alt op, efter du har tænkt i 2 min. Men det kan være en idé, hvis du vil videre i et spil, men hvor du sidder fast ved eksempelvis DYR krydsord, og mangler løsninger eller forslag til dine muligheder.

Hvordan finder du løsningen til DYR krydsord?

Nu hvor du har fundet din vej ind til denne hjælp, kan vi hjælpe dig i gang med at bruge den bedst muligt og mest effektivt. Vi anbefaler, at du starter med at tælle bogstaverne, som du mangler ud for din DYR krydsord. Her gælder det dernæst hvilke løsninger og muligheder du har.

Du kan nu finde det antal bogstaver, du søger i tabellen og finde de mulige ord, der gør sig gældende ved netop dette ord. Hvis du har nogle krydsende andre ord, kan du med fordel indtænke dem i de muligheder der står fremskrevet. Hvis der eksempelvis er at finde et "O" som bogstav nummer 4, reducerer dette mulighederne.

Angivelse af kilder og test

 1. The Guardian har lavet denne kryds-og-tværs, som du kan spille her.
 2. Se også Amazon, som har lavet en oversigt over de forskellige kryds-og-tværs som du sælger her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle