Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Dorre INNOUTDOOR

En Dorre INNOUTDOOR køletaske er din bedste ven, når du skal tilbringe sommerdagene på stranden, den er nemlig lille, praktisk og god som køleboks til bil.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Skal du have fat i en lille, men praktisk køletaske, der både kan bruges som køleboks til bilen, når turen går hen over landet, eller til de varme stranddage, hvor hele familien skal ned og dyppes på strande, og drikkevarerne naturligvis skal være kølige. Ja, så er Dorre INNOUTDOOR køletaske et kanongodt valg.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Her får du nemlig en stor køletaske, der kan holde dine mad- og drikkevarer kølige i helt op til 24 timer. Og med sin kapacitet på 16 liter, er der også masser af plads til både vand, sodavand og måske en sandwich, når turen går ud i det blå med hele familien, med vennerne eller som en hyggelig picnic eller et road trip med kæresten.

Denne køletaske er designet i en flot blå farve, gør den flot at se på, og det er jo altid en fordel. Desuden er dens design geometrisk firkantet, så den kan passe ind i selv en tætpakket bil. Det bløde materiale, som køletasken er syet i, gør også at den er fleksibel, så når bilen skal fyldes til ferien, vil den fungere perfekt som køleboks til bilen, når den er godt pakket.

Når Dorre INNOUTDOOR køletasken så skal bringes med ud i det fri, så har den en god og ergonomisk bærestrop, der både kan tages hen over skulderen eller hele vejen hen over hovedet, for bedre komfort. Stroppen kan både forlænges og forkortes, så når den fungerer som køleboks til bilen, vil den kunne være helt kort, og ude på gåturen kan den være længere.

Alt i alt er denne køletaske et rigtig godt valg, uanset familiens størrelse, formålet og bilens størrelse. Den er ikke mindst stor og praktisk, men har også et flot ydre, der passer på de kølige drikkevarer i mange timer.

Fuld liste over test af køleboks til bil.

cogclockmenu-circlecross-circle